Αγάπη, Τύχη και χρήμα!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
08/05/2021

Ποια ζώδια θα πάρουν τη μερίδα του Λέοντος;

Η Αφροδίτη, πλανήτης αγάπης, συμπόνοιας, τύχης, οικονομικών και συναισθηματικής ανάπτυξης, περνά στο ζώδιο των Διδύμων. Παρόλο που η θέση της στο ζώδιο του Ταύρου είναι εξαιρετικά ισχυρή και ωφέλιμη, τώρα που το εγκαταλείπει, έρχεται να δώσει νέο νόημα στη ζωή μας μέσα από την περιοδεία της στο αέρινο και χαρούμενο ζώδιο των Διδύμων, αλλά και η συνάντηση της με το βόρειο δεσμό της Σελήνης θα υπερτονίσει την αξία των συναισθημάτων που είχαν ελαφρώς μπει στον «πάγο», μια και οι στερήσεις και η απομάκρυνση λόγω παρατεταμένου λοκ ντάουν άφησαν ακάλυπτες πολλές από τις ανάγκες των ανθρώπων. Φυσικά τα ζώδια του αέρα πρώτα από όλα θα νιώσουν το αίσθημα της ανακούφισης που προσφέρει η επαφή της Αφροδίτης με το δεσμό της Σελήνης, καθώς θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για συναντήσεις, επικοινωνίες, συμφωνίες αλλά και οικονομική ανάταση για τους συγκεκριμένους εκπροσώπους Δίδυμων, Ζυγών και Υδροχόων. Ιδιαίτερα για τους Διδύμους -ζώδιο και ωροσκόπο- επιφυλάσσει και σημαντικές ερωτικές προτάσεις που θα τους εκπλήξουν ευχάριστα. Αν φυσικά είστε δεσμευμένοι, ίσως δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις, ή ακόμα καλύτερα να αποφασίσετε ένα βήμα παραπέρα μέσω μιας επίσημης δέσμευσης αρραβώνα, γάμου ή συγκατοίκησης. Και επειδή διανύουμε και μια περίοδο έντονων οικονομικών δυσκολιών, η τύχη που θα προσθέσει στους Ωροσκόπους Ταύρους και Σκορπιούς πραγματικά δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη.

Παράλληλα, οι δεσμοί της Σελήνης συνδέονται με την συνολική αφύπνιση και συνειδητοποίηση θεμάτων που αφορούν τον πλανήτη που έρχεται σε επαφή μαζί τους! Η Αφροδίτη, Θέα της ομορφιάς και της αρμονίας θα δώσει γενικότερα σε όλη την ανθρωπότητα, σε όλους τους ανθρώπους, σε όλα τα ζώδια, τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις προσωπικές τους ανάγκες και επιθυμίες ψυχής, έτσι ώστε να στραφούν σε πιο ουσιαστικές κατευθύνσεις πληρότητας και ευδαιμονίας.

Συνοπτικά (και ωροσκόποι):

ΚΡΙΟΣ

Στροφή σε ουσιαστικές επαφές ποιότητας με αγαπημένα πρόσωπα. Όμορφα λόγια, έμπνευση και δημιουργική δύναμη να πετύχετε μέσω του γοητευτικού λόγου σας. Τυχερές συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομική ανάταση και καλύτερη ψυχολογία, που θα σας δώσει πραγματικά μεγάλη χαρά. Ανόρθωση της αυτοπεποίθησης σας και ερωτικές επαφές με αγαπημένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανανέωση, λάμψη και ευχάριστη διάθεση που θα γίνουν πόλος έλξης πολλών θαυμαστών. Ευκαιρίες επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Ο έρωτας γίνεται πολύ σημαντικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες ιδέες κάνουν την εμφάνιση τους ύστερα από μια μακριά περίοδο απομόνωσης. Οι σκέψεις σας, σας οδηγούν σε διαφορετικά συμπεράσματα για πρόσωπα και καταστάσεις που σας είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Η συγχώρεση είναι κοντά.

ΛΕΩΝ

Νέοι φίλοι, ενδιαφέροντες γνωριμίες, προσκλήσεις από παρέες, ομάδες και γενικά γκρουπ ανθρώπων που θα σας ευνοήσουν και επαγγελματικά. Ο έρωτας επίσης πολύ σημαντικός και απρόβλεπτος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικές προωθήσεις που θα σας ευχαριστήσουν πολύ, κυρίως γιατί θα γίνει μέσα από την αναγνώριση σας από πρόσωπα εξουσίας που παρακολουθούν την εξέλιξη και την πρόοδο σας. Λάμψη και επιτυχίες.

ΖΥΓΟΣ

Νέες προοπτικές για σπουδές ταξίδια και γνωριμίες με άτομα του εξωτερικού. Η διάθεση σας ανανεώνεται και υιοθετείτε νέες ιδέες που σας αλλάζουν μονοπάτι και δίνουν νέο νόημα στη ζωή σας. Συναντήσεις και γνωριμίες που σας ωφελούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψυχολογική ανάταση και αποφάσεις για σημαντικές αλλαγές που σκοπό θα έχουν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά και οικονομικά. Επωφελείς προτάσεις οικονομικά από συνεργασίες ή και ξαφνικές κληρονομιές. Ζητήστε ότι σας οφείλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές γνωριμίες, χέρι βοηθείας από αγαπημένα πρόσωπα, πελάτες φίλους και γκρουπ ατόμων που αποφασίζουν ότι αξίζετε την συνδρομή τους. Ο έρωτας καραδοκεί σε κάθε γωνία και αυτή τη φορά δείχνει το σοβαρό του πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευκαιρίες να φτιάξετε μια ευχάριστη και εύκολη καθημερινότητα! Βοήθειες από συναδέλφους, από ανθρώπους που εργάζεστε μαζί στον ίδιο χώρο αλλά και νέες προοπτικές σε ότι αφορά την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Έρωτας και η δημιουργική διάθεση ανεβάζουν τη διάθεση σας στα ουράνια. Πλήθος θαυμαστών, ερωτικών προσκλήσεων και προκλήσεων καθώς και γνωριμίες που προσθέτουν παιχνιδιάρικη διάθεση. Κέφια για διασκέδαση και καλοπέραση.

ΙΧΘΕΙΣ

Το οικογενειακό περιβάλλον σας δίνει σημαντικό χέρι βοηθείας στις υποχρεώσεις σας. Αν έχετε στόχο να μετακομίσετε ή να πουλήσετε κάποιο ακίνητο…να η ευκαιρία. Ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης σας και οικογενειακή θαλπωρή.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα