Αφροδίτη στον Τοξότη 15/12-8/01: Περιπέτειες!

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
15/12/2020

Η Αφροδίτη από το μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού περνά στο περιπετειώδες και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη όπου και θα παραμείνει έως τις 8/01.

Σε αυτό το διάστημα ο έρωτας γίνεται πιο περιπετειώδης, πιο ενθουσιώδης με μια δόση υπερβολής και χαράς. Εξάλλου η Αφροδίτη στον Τοξότη θέλει πάντα να νιώθει την πόρτα ανοιχτή. Είναι μια Αφροδίτη φιλική, ελεύθερη και ανεξάρτητη με πολλούς φίλους αλλά όχι αποκλειστικότητες. Δύσκολα μπορεί να δοθεί σε ένα άτομο γι’ αυτό και αποφεύγει να αφοσιωθεί και δεν έχει αξιοπιστία και σταθερότητα στα αισθήματα της. Της αρέσει να περνά καλά και να μην προβληματίζεται ιδιαίτερα. Νιώθει απειλή όταν περιορίζεται η ελευθερία της για κοινωνικότητα και σχέσεις, και θα προτιμήσει να δραπετεύσει.

Οπότε αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε όσο μπορούμε ταξίδια, κάνουμε νέες επαφές, απολαμβάνουμε τον έρωτα και την ζωή χωρίς όμως δεσμεύσεις. Υπάρχει εύνοια για σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό.

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Τοξότη ενεργοποιεί τον μεταβλητό σταυρό, δηλαδή Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους, Ιχθύες και ευνοεί Κριούς, Λέοντες, ταυτόχρονα δίνει ευκαιρίες σε Ζυγούς και Υδροχόους.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα