ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 5/11/2021 – 6/03/2022

ΕΦΗ ΤΣΙΛΙΔΟΥ
03/11/2021

Η Θεά του έρωτα περνά στο σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω, όπου μέχρι τις 19/12/2021 θα κινείται σε ορθή πορεία, από τις 20/12/2021 – 30/01/2022 θα κινείται σε ανάδρομη πορεία. Σε αυτή τη θέση η έκφραση της αγάπης και των συναισθημάτων είναι άτονη.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι αξιοπρεπής, συντηρητική, προσεκτική και επιφυλακτική στο πως εκφράζει τα συναισθήματά της, στις σχέσεις και στις κοινωνικές επαφές. Είναι σοβαρή και την ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η άποψη του κόσμου για τη σχέση της. Δυσκολεύεται να εμπιστευτεί τους άλλους, βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και με επιμονή, πείσμα και σκληρή δουλειά συχνά φτάνει σε υψηλές θέσεις και εξουσίας, γεγονός που της αρέσει να το υπερηφανεύεται.

Σε αυτή τη θέση ο ρομαντισμός της Αφροδίτης χάνεται. Προτεραιότητά της είναι το καθήκον μπροστά στην απόλαυση και η δουλειά μπροστά στον έρωτα. Επίσης, μπορεί να θυσιάσει έναν έρωτα για χάρη κάποιου που της εξασφαλίζει βιοποριστικά καλύτερο τρόπο ζωής. Τον ερωτισμό της τον αφήνει ελεύθερο μόνο σε περίπτωση που έχει βεβαιωθεί ότι ελέγχει τις συνέπειες και τότε βγάζει μια ακούραστη ερωτική φύση, ώστε να ικανοποιήσει το σύντροφό της. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι δείκτης καθυστερημένων σχέσεων με άτομα μεγαλύτερα ή κοινωνικά φτασμένα.

Οπότε, με τη διέλευση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, είναι το διάστημα που γινόμαστε υπεύθυνοι στην αγάπη και στο χρήμα, αναλαμβάνουμε υποχρεώσεις και είμαστε πιο φειδωλοί στα αισθήματά μας.

Η διέλευση αυτή ενεργοποιεί τον παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους να πάρουν αποφάσεις. Ευνοεί Ταύρους, Παρθένους και δίνει ευκαιρίες σε Σκορπιούς, Ιχθύες.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα