Αφροδίτη στον Υδροχόο

ASTROTEAM GUEST
10/02/2021

Με φιλική ψυχρότητα η ομορφότερη του ζωδιακού Αφροδίτη, ύστερα από την υπευθυνότητα και την αυστηρότητα που της έδωσε το πέρασμά της από τον Αιγόκερω, πέρασε στο ζώδιο του ανθρωπισμού, της φιλίας, της ελευθερίας και της αλήθειας, τον Υδροχόο. Η Αφροδίτη κρατά στην κυριαρχία της την ασφάλεια, την ομορφιά, την τύχη, την τέχνη αλλά και την αισιοδοξία. Είναι υπεύθυνη για την κοινωνικότητα, την συσχέτιση με τους άλλους, για την λεπτότητα, την τρυφερότητα, την αφοσίωση, τον Έρωτα και τις αξίες (υλικές και ηθικές). Η λειτουργία της αφορά την ένωση, την εναρμόνιση και το συνταίριασμα, καθώς χωρίς αυτήν θα υπήρχε μοναχικότητα, καθόλου τρυφερότητα και απολαύσεις.

Φιλική, λοιπόν, όπως πάντα. Έτσι, γίνεται κοινωνική με το εν λόγω Συμπαντικό Αέρινο ζώδιο χαρίζοντας της ένα μεγάλο κύκλο γνωριμιών, που σε αυτό θα μάθει να κινείται με άνεση αλλά και ελευθερία. Οι ομάδες, οι φίλοι, οι ομοϊδεάτες, οι σύλλογοι και οι παρέες τραβούν άμεσα την σημασία της και έρχεται με τη σειρά της να ευεργετήσει σε αυτά μαθαίνοντας να εκτιμά τις ιδιαιτερότητες του κάθε ενός ξεχωριστά, μέσα στο απέραντο σύμπαν. Παράλληλα, όμως, παγώνει. Έτσι, τα συναισθήματα της παίρνουν νοητική κατεύθυνση και απομακρύνεται από προσωπικές σχέσεις.

Έτσι, θα σε αγαπήσει! Από μία φωτογραφία που για αυτήν θεωρείται ακτινογραφία!

Ο Υδροχόος την κάνει ψυχρή, διανοούμενη, εκκεντρική και τη ντύνει με Αέρινο διαφανές ιριδίζον φόρεμα με τους αστραγάλους να διακρίνονται ελάχιστα, ώστε να γίνουν το πιο σαγηνευτικό της σημείο. Με ιδιαίτερη ομορφιά που μαγνητίζει στο πέρασμα της, η φωτογραφική τέχνη θα την κάνει απρόσωπη Μούσα του Έρωτα και θα την στέψει Βασίλισσα των Χιονιών! Έτσι, θα σε αγαπήσει! Από μία φωτογραφία που για αυτήν θεωρείται ακτινογραφία!

Επιπλέον, γίνεται δύσκολη και ασυμβίβαστη, όσον αφορά τις σχέσεις. Ξαφνικά, ερωτεύεται! Ξαφνικά και διαφορετικά, με την αγάπη της να περνάει πρώτα από το μυαλό. Κι όταν ερωτευτεί θα ερωτευτεί ότι πιο αυθεντικό, αντισυμβατικό και παράδοξα αληθινό, που σοκάρει τον περίγυρο της, αφού οι σεξουαλικές της τάσεις δεν περιορίζονται σε «κανόνες». Θα εκπλαγεί και η ίδια, με τις ηθικές νόρμες που της έχει χαρίσει ο Κρόνος, οι οποίες σοκάρονται. Αυτός είναι και ο τρόπος που θα σου δείξει ότι σε αγαπά. Μοναδικά, παράδοξα, ασυνήθιστα και με πρωτοτυπία που σίγουρα θα σε εκπλήξει.

Δίκαιη αλλά και με αρκετή δόση ιδεαλισμού και ηθικής, χρειάζεται να μάθει να δίνεται με περισσότερη ζεστασιά και συναίσθημα.

Ο Υδροχόος, σε αυτή την Ηλιακή του επιστροφή, έχει πολλούς καλεσμένους. Κρόνος, Δίας, Ήλιος, Παλλάδα Αθηνά και ο νεαρός Ερμής σε ανάδρομη πορεία, συμπορεύονται. Η όμορφη καλλονή θα συνεργαστεί με όλους κάτω από το άγρυπνο μάτι του Ουρανού, θέλοντας να χαρίσει έρωτες και οικονομικά οφέλη στα ζώδια του Αέρα, Υδροχόους, Διδύμους και Ζυγούς.

Οι δύσκολες συναντήσεις της με τον Ουρανό και τον Άρη, θα επηρεάσουν ιδιαίτερα τον Σταθερό Σταυρό, Υδροχόους, Λέοντες ,Σκορπιούς και Ταύρους, οι οποίοι θα χρειαστεί να προσέξουν τις συμπεριφορές, ώστε να μην έχουν ξαφνικές ερωτικές και οικονομικές ανατροπές.

Να μην ξεχνάμε ότι, με κόντρα γεννήθηκε ο Έρωτας.

 

Από τη Δέσποινα Κυπριανού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα