Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου: Ζυγός – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
28/12/2020

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η Νέα Σελήνη στις 13/1, δίνει νέα ξεκινήματα και την ευκαιρία για μια νέα αρχή σε οικογενειακά θέματα και θέματα σπιτιού, η οποία όμως μπορεί να έχει ελεγκτική διάθεση. Η Πανσέληνος στις 28/1 θα φωτίσει ζητήματα καριέρας και θέματα με τη μητέρα, τα οποία μπορεί να αντιληφθείτε πως έχουν κάνει τον κύκλο τους. Η είσοδος του Άρης στον Ταύρο μετά από τόσους μήνες παραμονής στον Κριό, θα είναι μια ανακούφιση για εσάς, παρόλο που θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν οι σχέσεις σας με σύντροφο και συνεργάτες, μόνο που τώρα θα υπάρχει λιγότερο πολεμικό κλίμα. Εξαιρείται η 20/1, καθώς και λίγες ημέρες πριν από αυτήν, καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα σας προκαλέσει μια τάση για έκρηξη και επανάσταση και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την ψυχραιμία για να μην κάνετε και πείτε πράγματα που μετά θα μετανιώσετε. Ειδικά οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου δημιουργήσει ίσως νιώσετε ότι απειλούνται οι εσωτερικές σας ασφάλειες, τις οποίες συχνά τις ταυτίζεται με τις οικονομικές ασφάλειες. Αυτό θα φέρει εσωτερική ένταση και άγχος το οποίο καλό θα ήταν να Προσπαθήστε να το διοχετεύσετε σε δημιουργικές ασχολίες, προκειμένου να μην τα εσωτερικεύσετε. Ένας ακόμη λόγος είναι ότι δέχεστε δύσκολες όψεις από τον Πλούτωνα. Όσο κι αν σας τρομάζει το παρόν, μην ξεχνάτε πως σε λίγο καιρό θα αναδυθεί δυναμωμένος και ατρόμητος ο καινούργιος εαυτός που θα έχει ξεπεράσει την καταιγίδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

1ο Δεκαήμερο: 24 / 10 – 2 /11 & 2ο Δεκαήμερο: 3 /11 – 12 / 11
Η Νέα Σελήνη στις 13/1 φέρνει ενάρξεις σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας με αδέλφια, συγγενείς, ή κάποιο μεταφορικό μέσο. Προς το τέλος του μήνα και συγκεκριμένα κοντά στις 20/1, θα βρίσκεστε σε μεγάλη ένταση λόγω της δουλειάς σας ή των υψηλών απαιτήσεων που θα έχει η καθημερινότητα σας εκείνο το διάστημα. Προσπαθήστε να εκτονώσετε δημιουργικά την ένταση σας. Επειδή θα είναι ένα πολύ έντονο διάστημα για σας, καλό θα είναι να μεριμνήσετε περισσότερο από ό,τι συνήθως για την υγεία σας. Για το δεύτερο δεκαήμερο οι εντάσεις θα αφορούν τη σχέση με το σύντροφο. Η Πανσέληνος  στις 28/1 φωτίζει τα θέματα καριέρας καθώς και τη σχέση σας με ένα πρόσωπο της οικογένειας σας. Πιθανόν να αντιληφθείτε πτυχές που μέχρι τώρα αγνοούσατε.

3ο Δεκαήμερο:  13 / 11 – 22 / 11
Η είσοδος του Άρη στον Ταύρο σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα που αφορούν τις συντροφικές σας σχέσεις. Η όψη αυτή θα κορυφωθεί τον επόμενο μήνα, ωστόσο καλό θα ήταν από τώρα να φροντίσετε να επιλύσετε όποια θέματα αντιμετωπίζετε προκειμένου να μην κορυφωθούν αργότερα με άσχημο τρόπο. Η καθημερινότητα σας είναι ιδιαίτερα αγχωτική και  με μια τάση να σοκάρεστε από διάφορα γεγονότα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας την 20/1 και θυμηθείτε πως ό,τι κι αν σας συμβαίνει τώρα δεν θα έχει τόση σημασία σε λίγο καιρό από τώρα. Σχέσεις με αδέλφια, ξαδέλφια και κοντινούς συγγενείς θα μπουν σε νέα βάση από τις 13/1 και μετά. Σε αυτό συνηγορεί και ο Δίας με τον Κρόνο, κάνοντας τες πιο ουσιαστικές και ενδεχομένως τις εδραιώσει σε μια βάση ανεξαρτησίας και φιλελεύθερου πνεύματος. Η δε Πανσέληνος στις 28/1, φωτίζει θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή την μέχρι τώρα φιλοσοφία σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως χρειάζεστε ένα νέο νόημα ή ένα νέο στόχο στη ζωή σας και θα κινηθείτε προς την εύρεση του.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

1ο Δεκαήμερο: 23 /11 – 2 / 12
Η Νέα Σελήνη στις 14/12 θα σας φέρει ενάρξεις σε οικονομικά θέματα. Είναι ένας τομέας που θα σας απασχολήσει αρκετά αυτόν τον μήνα. Ενδεχομένως να έχετε ταυτίσει την οικονομική σας ασφάλεια με τη συναισθηματική. Κοντά στις 20/1, θα χρειαστεί να δώσετε μεγάλη προσοχή καθώς θα επικρατήσει μια αναστάτωση στην καθημερινότητα σας από κάποιο απρόσμενο γεγονός που συνδέεται με κάποιο φλερτ ή κάποιο δημιουργικό ή επιχειρηματικό εγχείρημα σας. Θυμηθείτε πως ό,τι κι αν μας συμβαίνει, εξαρτάται από εμάς το πόσο θα το αφήσουμε να μας επηρεάσει.   Η Πανσέληνος στις 28/1 φωτίζει θέματα ανώτερων σπουδών, ή που σχετίζονται με το εξωτερικό. και ενδεχομένως να αποφασίσετε πώς ο κύκλος τους έχει κλείσει.

2ο Δεκαήμερο: 3/ 12 – 12 / 12
Η Νέα Σελήνη στις 13/1 φέρνει οικονομικά ξεκινήματα, τα οποία με τη βοήθεια του Δία και του Κρόνου διαφαίνονται επιτυχημένα, ειδικά αν αφορούν καινοτόμες ιδέες, τεχνολογίες ή αφορούν εναλλακτικούς τομείς. Λίγες μέρες μετά, στις 28/1, η Πανσέληνος σας ωθεί στην ολοκλήρωση οικονομικών κύκλων που αφορούν σύζυγο, συνεργάτες ή θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει με κάποιο δάνειο ή κληρονομιά. Μια ανατροπή των σχεδίων σας για ένα επιχειρηματικό ή δημιουργικό εγχείρημα που ετοιμάζατε, θα σας προκαλέσει ένταση γύρω στις 20/1. Θυμηθείτε πως το σύμπαν έχει παράξενους τρόπους να μας στέλνει το μήνυμα του.

3ο Δεκαήμερο: 13/ 12 – 22/ 12
Η Νέα Σελήνη στις 13/1 καλωσορίζει μια καινούρια πλευρά του εαυτού σας που αρχίζει να αναδύεται. Ταυτόχρονα, έχετε ξαφνικές ιδέες για κάποιο δημιουργικό ή επιχειρηματικό εγχείρημα, ή το πώς να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει,  το οποίο όμως σας προκαλεί ένταση από μια ανατροπή των αρχικών  σχεδίων σας στις 20/1, ίσως και λίγες μέρες πιο πριν. Η δημιουργική εκτόνωση και η διασκέδαση με όποιο τρόπο θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε από αυτή την ξαφνική αλλαγή και να δείτε τελικά πως τίποτα δεν είναι τυχαίο.  Τέλος, η Πανσέληνος στις 28/1, φωτίζει θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά, δάνεια ή κληρονομικά θέματα και θα δρομολογήσετε την ολοκλήρωση τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

1ο Δεκαήμερο: 23/ 12 – 1 /1 2ο Δεκαήμερο: 2/ 1 – 11 / 1
Ο Άρης στον Ταύρο ενισχύει τον δυναμισμό σας και συνεισφέρει στο να έχετε μια υγιή δόση μαχητικότητας για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 σας προσκαλεί να ξανασυστηθείτε στο περιβάλλον σας όπως εσείς έχετε αποφασίσει. Σηματοδοτεί μια περίοδο ενάρξεων σε προσωπικό επίπεδο, καθώς η προσοχή σας έχει στραφεί στο πώς θα βελτιωθείτε. Ωστόσο έχετε να παλέψετε και τις εντάσεις που έχουν προκύψει στο οικογενειακό σας περιβάλλον και θα παλέψετε με τον εαυτό σας για να μην ενδώσετε και εμπλακείτε, ιδιαίτερα στις  20/1. Στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος φωτίζει πτυχές στον τομέα των οικονομικών που διαχειρίζεστε από κοινού με το σύντροφο, καθώς και δάνεια ή κληρονομικά αν υπάρχουν. Η Αφροδίτη θα ευνοήσει εσάς του πρώτου δεκαημέρου σε θέματα αισθηματικά, οικονομικά και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας από τις 9 μέχρι και τις 17 Ιανουαρίου ενώ για τους Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου η Αφροδίτη θα σας ευνοήσει από 1 έως και 25 Ιανουαρίου. Ακόμη, προσοχή για τους γεννημένους από 2-11/1 στη σχέση με το άλλο σας μισό, καθώς η Πανσέληνος θα φωτίσει πτυχές της σχέσης σας που ίσως μέχρι τώρα να αγνοούσατε. Είναι καιρός να κάνετε μια επανεξέταση και να αποφασίσετε ποιες αλλαγές χρειάζεται να γίνουν ώστε να νιώθετε καλύτερα μέσα στη σχέση σας.

3ο Δεκαήμερο: 12 / 1 – 21/ 1
Η νέα Σελήνη στις 13/1 θα φέρει ενάρξεις οι οποίες όμως θα θέλετε να παραμείνουν κρυφές προς το παρόν. Κάτι νέο ετοιμάζετε και θα προσπαθήσετε να το διαφυλάξετε πάση θυσία. Πιθανόν να στραφείτε στο διαλογισμό, τη γιόγκα ή εναλλακτικές πρακτικές που θα σας φέρουν σε επαφή με το βαθύτερο εαυτό σας. Έχετε ανάγκη να εσωτερικευτείτε προκειμένου να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ο Πλούτωνας συνεχίζει να σας μεταμορφώνει. Βρίσκεστε ακόμη στη φάση του μετασχηματισμού και ίσως αυτό να είναι οδυνηρό κάποιες φορές καθώς καλείστε να αποκόψετε σχέσεις και συνήθειες χρόνων. Σε αυτήν την κατεύθυνση σας επηρεάζει και η πανσέληνος στο τέλος του μήνα, καλώντας σας σε έναν απολογισμό των σχέσεων σας με τους σημαντικούς Άλλους και ιδιαίτερα με το άλλο σας μισό. Παράλληλα, μπορεί να νιώθετε πως τα σχέδια σας για προσωπική εξέλιξη να μπλοκάρονται από την οικογένεια σας, γεγονός που σας προκαλεί εκνευρισμό και ένταση. Προσοχή στις 20/1, γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσετε τον έλεγχο και να λειτουργήσετε σοκαριστικά για το περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

1ο Δεκαήμερο: 22 / 1 – 30/ 1
Η Νέα Σελήνη στις 13/1 ευνοεί τα μυστικά σας ξεκινήματα η ενασχόληση με μεταφυσική και ιδρύματα.  Το διάστημα πριν την 20/1 θα επικρατεί ένταση στο σπίτι και στην οικογένεια και σε όσους έχετε γεννηθεί προς το τέλος του δεκαημέρου μπορεί να φέρει εντάσεις και σις σχέσεις με τα αδέρφια. Η Πανσέληνος ρίχνει φως σε θέματα που αφορούν το/τη  σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη. Μια βαθιά συνειδητοποίηση, θα φέρει το κλείσιμο ενός κύκλου και ίσως αν συνηγορούν και άλλοι παράγοντες, το τέλος μιας σχέσης. Με Δία και Κρόνο στο ζώδιο σας ξεκινάει μια νέα εποχή για εσάς. Θα αισθανθείτε μια βαθιά εσωτερική σιγουριά και αυτό θα σας βοηθήσει στο να εδραιώσετε ό,τι θέλετε στη ζωή σας.

2ο Δεκαήμερο: 31 / 1– 9 / 2 & 3ο Δεκαήμερο: 10/ 2 – 19 / 2
Για τους γεννημένους του δεύτερου δεκαημέρου ο Γενάρης θα είναι ένας έντονα παρασκηνιακός μήνας για εσάς με κρυφές ενάρξεις, σκέψεις και σχέσεις που δεν θέλετε να φανερώσετε. Για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου η νέα Σελήνη θα φέρει καινούργια ξεκινήματα σε φιλίες και ομάδες/  Επιπλέον υπάρχει πολλή κούραση και ίσως χρειαστεί να θωρακίσετε την υγεία σας καθώς η έντονη καθημερινότητα σας μπορεί να την εξασθενίσει. Μια ασχολία που θα μπορούσε να σας αποφορτίσει αλλά και να συνδέεται με τα υψηλά ανθρωπιστικά ιδανικά σας θα ήταν η ενασχόληση σας με τον εθελοντισμό. Μια άλλη διάσταση είναι να στραφείτε προς την τέχνη ή το διαλογισμό και τη θρησκεία. Η Πανσέληνος στις 28/1 θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε άγνωστες μέχρι τώρα πτυχές της εργασίας σας ή όποιο παρασκήνιο, τα οποία θα σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της εργασιακής σας πορείας. Προσοχή στις 20/1 ή στις μέρες γύρω από αυτήν, καθώς το τεταμένο κλίμα με κάποιο από τα αδέρφια σας ή κάποιο συγγενή να οδηγήσει σε ένα ξαφνικό ξέσπασμα το οποίο να κλονίσει τις σχέσεις σας. Μεγάλη προσοχή επίσης στις όποιες μετακινήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ – 2Ο ΜΑΡΤΙΟΥ

1ο Δεκαήμερο: 20 / 2 – 1/ 3 &2ο Δεκαήμερο: 2 / 3 – 10/ 3
H Νέα Σελήνη στις 13/1 φέρνει νέα ξεκινήματα  σε ομάδες, φιλίες, εναλλακτικές ασχολίες.  Είναι μια στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε ένα στόχο που να σας γεμίζει, μια ασχολία που να σας ενώνει με ομοϊδεάτες. Από την άλλη πλευρά, η Πανσέληνος 28/1, ρίχνει φως σε θέματα παιδιών, χόμπι και δημιουργικών δραστηριοτήτων, σημαίνοντας ενδεχομένως το κλείσιμο ενός κύκλου σε σχέση με τα παραπάνω. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν μέσα στο Γενάρη και κυρίως στις 11/2 με τη μορφή ενός μπλοκαρίσματος που δεν σας επιτρέπει να ξοδέψετε όσο θα θέλατε. Στις 20/1 θα θελήσετε να απαλλαχθείτε από αυτό το άγχος και ίσως αντιδράσετε απρόσμενα. Ιδιαίτερη προσοχή να δώσετε οι Ιχθείς των τελευταίων ημερών του 2ου δεκαημέρου, οι οποίοι λόγω Ποσειδώνα μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος εκτιμήσεις.

3ο Δεκαήμερο: 11/ 3 – 20 / 3
Η Νέα Σελήνη φέρνει ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα καθώς και την επιθυμία να χτίσετε πάνω σε γερά θεμέλια την καριέρα σας. Ιδιαίτερα 13 και 14 Ιανουαρίου, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις στην καριέρα σας αφού η επαφή της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας προωθήσει απρόσμενα με μια προαγωγή ή μια ευνοϊκότερη για εσάς οικονομική συμφωνία. Μέσα στο μήνα βέβαια θα επικρατεί  ένταση και άγχος σε σχέση με τα οικονομικά σας, γεγονός που σας κάνει να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και να οδηγηθείτε σε απρόσμενα ξεσπάσματα. Πολλή προσοχή στις 20/1 και στις μέρες γύρω από αυτήν. Η Πανσέληνος στις 28/1 θα σας βοηθήσετε πως κάποιο φλερτ σας δεν έχει μέλλον καθώς δεν πληροί τα κριτήρια για να εξελιχθεί σε μια σχέση όπως την ονειρεύεστε.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα