Ζώδια & Σεξ | Πως σε ξενερώνουν τα αγόρια: ΔΙΔΥΜΟΙ

ASTROTEAM GUEST
31/12/2020
Κάθε ζώδιο, έχει αρχετυπικά διαφορετικό τρόπο να αντιλαμβάνεται το σεξ και να λειτουργεί σε αυτό.
Και το κάθε ένα, έχει μία φήμη να το ακολουθεί. Από την άλλη ξέρουμε καλά, πώς τα πράγματα – όπως και τα νομίσματα – έχουν πάντα δύο όψεις. Ναι, ακόμα και οι “μυθικοί” εραστές του ζωδιακού, έχουν την ξενέρωτη πλευρά τους που μπορεί από τη σφαίρα της ηδονής να σε οδηγήσουν αυτοστιγμή στη σφαίρα του απόλυτου ξενερώματος και να γκρεμίσουν την έρμη φαντασίωση που πετραδάκι – πετραδάκι για τα ‘κείνον (και για σένα ντε) έχτιζες.
Ιδού λοιπόν, πως μπορεί να σε ξενερώσουν τα  ζώδια στο σεξ.
Μη το παίρνεις προσωπικά. Δεν είχατε την κατάλληλη χημεία.
Άλλη φορά, να απευθύνεσαι σε αστρολόγο για συναστρία πριν το “πονηρόν”. Δεν θα γίνουμε κλέφτες οι αστρολόγοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Α, όχι, όχι. Σεξ είπες να κάνεις με τον Ταύρο και κόντεψες να πας στον τελικό του master chef. Τέρμα, το αποφάσισες, θες κάποιον που να μπορείς να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου. Να σε καταλαβαίνει, να συζητάτε, να θέλει να σε ανακαλύψει και να προλαβαίνει τις σκέψεις σου. Ο Δίδυμος είναι αυτός. Έξυπνος, ανήσυχος, με εφηβική ενέργεια, σε κάνει να νιώθεις έφηβη κι εσένα! Αποκλείεται αυτός ο άντρας να μη σε καλύψει, άλλωστε όλα από το μυαλό δεν ξεκινούν;
Ξεκινούν, αλλά στο δρόμο, σταματούν και στη γλώσσα. Κακό δεν το λες, για σεξ πας, χρειάζεται κι η γλώσσα. Και πώς την χρησιμοποιεί για να σε πείσει ο άτιμος! Φαντασιώθηκες ήδη πως αυτό είναι το δυνατό του σημείο και τι στο καλό, γλώσσα είναι, θα είναι κι εκείνος “διαβασμένος” στα περί των ανατομικών δυνατοτήτων της.
Και είναι, τωόντι. Πόσες πληροφορίες, πόσες ερωτήσεις! Κοίτα να δεις που πραγματικά ενδιαφέρεται για ‘σένα και ναι, θα δώσεις το πράσινο φως για το δρόμο προς την κρεβατοκάμαρα, το αποφάσισες.
Λαλίστατος κι εκεί… parole, parole, parole, λόγια τρυφερά, λόγια ερωτικά, λόγια πρόστυχα, τόσο που αναρωτιέσαι τελικά: Θα σκάσει επιτέλους να προχωρήσετε στο δια ταύτα ή σου παίρνει συνέντευξη;
Απομακρύνεις τη σκέψη από το μυαλό σου, σαν κακό σύννεφο. Σε θέλει και ενδιαφέρεται να μάθει, δεν είναι κακό και “σταμάτα να είσαι παράξενη” λες στον εαυτό σου.
Τελικώς, το ταλέντο του στις γλώσσες δεν το είδες και πρακτικά γιατί δεν το έκλεισε το στόμα του για να το χρησιμοποιήσει σε κάτι άλλο. Αλλά δεν μπορείς να πεις, είχε το φιλότιμο του φιλοπερίεργου, να σε ανακαλύψει.
Θεός ξέρει τι ανακάλυψε, γιατί όταν άναψε τσιγάρο, σου μίλησε για “ωραία εμπειρία”. Ήθελες να πεις ότι εμπειρία είναι να κάνεις bungee jumping αλλά το κατάπιες. Βέβαια είναι πρόβλημα το ότι εσύ καταπίνεις αυτά που θες να πεις γιατί δεν προλαβαίνεις κιόλας, αλλά ας πάει και το παλιάμπελο να δείτε τι θα γίνετε.
Σε αυτό το σημείο, γίνεται η αποκάλυψη. Γιατί όσο εσύ σκέφτεσαι, αυτός πρόλαβε να πει: ” Θα είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία να γνωρίσεις τη φίλη μου την Κικίτσα”. Τι δουλειά έχει η Κικίτσα εκείνη την ώρα και γιατί θα είναι ”εμπειρία” να τη γνωρίσεις;
Χίλιες λάμπες ανάβουν στο μυαλό σου. Μία άσπρη, οι υπόλοιπες κόκκινες. Έπρεπε να το είχες καταλάβει, εννιά στις δέκα προτάσεις είχαν τις λέξεις ”περιέργεια” και ”εμπειρία”. Και κάπου εδώ, τελείωσε άδοξα η εμπειρία – Δίδυμος και για ‘σένα και για εκείνον. Και για την Κικίτσα.

Από τη Ρεγγίνα Μαργιάνη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα