Ζώδια & Σεξ | Πως σε ξενερώνουν τα αγόρια: ΛΕΩΝ

ASTROTEAM GUEST
06/01/2021
Κάθε ζώδιο, έχει αρχετυπικά διαφορετικό τρόπο να αντιλαμβάνεται το σεξ και να λειτουργεί σε αυτό.
Και το κάθε ένα, έχει μία φήμη να το ακολουθεί. Από την άλλη ξέρουμε καλά, πώς τα πράγματα – όπως και τα νομίσματα – έχουν πάντα δύο όψεις. Ναι, ακόμα και οι “μυθικοί” εραστές του ζωδιακού, έχουν την ξενέρωτη πλευρά τους που μπορεί από τη σφαίρα της ηδονής να σε οδηγήσουν αυτοστιγμή στη σφαίρα του απόλυτου ξενερώματος και να γκρεμίσουν την έρμη φαντασίωση που πετραδάκι – πετραδάκι για τα ‘κείνον (και για σένα ντε) έχτιζες.
Ιδού λοιπόν, πως μπορεί να σε ξενερώσουν τα ζώδια στο σεξ.
Μη το παίρνεις προσωπικά. Δεν είχατε την κατάλληλη χημεία.
Άλλη φορά, να απευθύνεσαι σε αστρολόγο για συναστρία πριν το “πονηρόν”. Δεν θα γίνουμε κλέφτες οι αστρολόγοι.

ΛΕΩΝ

Κάθισες να το φιλοσοφήσεις. Μετά τον Καρκίνο που σου ήρθε πακετάκι με μητέρα και πρώην και που τύφλα να έχει ο Ντε Νίρο και ο “κύκλος της οικογένειας” στο Little Fockers, αποφάσισες να σε δεις όπως είσαι: Μία βασίλισσα. Ποιος είναι ο κατάλληλος άντρας να εκτιμήσει μία βασίλισσα; Ένας βασιλιάς. Ένας είναι ο βασιλιάς (καλά, δύο, είναι και ο Elvis, αν και Αιγόκερως). Ο Λέοντας αγαπητή μου. Ο Λ έ ο ν τ α ς.
Κορδωτός, καμαρωτός, ένας πραγματικός ηγεμόνας. “Απόψε το κορίτσι θέλει θάλασσα” είπε, ”κι εγώ ποτέ χατήρι δεν του χάλασα” κι έλιωσες ωσάν κεράκι της Λαμπρής.
Και να οι θάλασσες. Να οι παραγγελιές. Τούτος καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι κι έχεις μια χαρά που δεν λέγεται. Χαρά είπες; Μα είναι και η χαρά της ζωής: Πηγαίο γέλιο, καλή διάθεση, κέφι, διασκέδαση. Στη μισή Αθήνα σ’ έσουρε κι έφυγε το κότσι από το πέρα – δώθε με το δωδεκάποντο αλλά χαλάλι του. Είναι μερακλής, είναι ωραίος, έχει χαρά αδερφάκι μου. Όχι σαν τον άλλονε που μέσα σ’ ένα βράδυ σ’ έκανε να σκεφτείς να αγοράσεις μετοχές της Zewa. Και να οι σαμπάνιες, να τα τσιφτετέλια, να οι αυτοκινητάδες. Είναι ωραία η ζωή και ας είναι κι όλα τα υπόλοιπα λες κι από μέσα σου, μην έχουμε εκπλήξεις πάλι.
Βέβαια, παρά είναι large. Άκουσες και μία μικρή καμπάνα στο αυτί να σου λέει “μέτρα πόσες φορές θα πει ΕΓΏ”. Μέτρησες (που να μη μέτραγες), ως ένα σημείο βέβαια, γιατί μετά χάθηκε η μπάλα μαζί με τον λογαριασμό. Θυμήθηκες όμως ότι με τον Καρκίνο τον πληρώσατε μισό – μισό και ήρθες στα σύγκαλά σου.

Το ίδιο μεγαλοπρεπής και η συνέχεια, τι περίμενες; Δωμάτιο lux, μόνο αέρα δεν σας έκαναν, μετάξια και βελούδα. Και στο sex, δεν μπορείς να πεις, έχει μία πυγμή, μία δύναμη. Τι το ‘θελε το προφορικό;

– ”Απ’ όσους έχεις πάει, εγώ δεν είμαι ο καλύτερος;”
”Ωπ”, σκέφτεσαι, ”παγίδα. Κάτσε να ολοκληρωθεί το έργο βρε πουλάκι μου”.
– ”Όχι, ΠΕΣ, δεν είμαι; Πες το, είσαι ο καλύτερος”
-”Είσαι, είσαι”
-”Πες το με τη καρδιά σου, ΕΙΜΑΙ”
Μα τι στον άνεμο; Σεξ ήρθες να κάνεις ή να παίξεις τον πιο αδύναμο κρίκο με δαύτον;
Και τώρα που τον παρατηρείς, σαν να παίρνει πόζες, να μην αφήνεται και πολύ. Μπα σε καλό του, αναρωτιέσαι, αν βάλεις έναν καθρέφτη απέναντι του, θα καταλάβει ότι έφυγες; Να τος πάλι, στέκεται έτσι ώστε να φαίνονται τα δικέφαλα.
Βρε καλός, χρυσός, έχει τις χάρες όλες. Αμ, τι να το κάνεις που εκείνη την ώρα, από μόνος του αγαπιέται; Κόλλησε κι η βελόνα, όλη την ώρα ”Τι σου κάνει ο άρχοντας, τι σου κάνει ο άρχοντας”. Ό,τι κάνουν και οι πληβείοι θέλεις να του πεις αλλά δεν τολμάς, είναι σε έξαρση μεγαλομανίας και η λαβωματιά θα είναι θανατηφόρα.
Άπαξ και τελειώσατε, άρχισε να σου μιλά για τα επιτεύγματα του. Έχεις σταματήσει να μετράς τα ”Εγώ αυτό” κι ”Εγώ εκείνο”, έχουν χτυπήσει τριψήφιο αριθμό σε μία μέρα και κουράστηκες λες και δούλευες τα γαρμπιλομπετά στην οικοδομή, κοτζάμ βασίλισσα. Αυτός δεν θέλει γυναίκα, χειροκροτητή θέλει και κάποιον να βάζει κόντρες. Διότι και όταν τολμούσες να ψελλίσεις κάτι που σε αφορά, δεν προλάβαινες να τελειώσεις, άκουγες ”Εγώ να δεις, αυτό δεν είναι τίποτα”. Ε, κάτσε μόνος σου στο θρόνο σου μάνα’ μ. Έχουμε να σιδερώσουμε και τα χτεσινά πλυντήρια.

Από τη Ρεγγίνα Μαργιάνη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα