Ζώδια & Σεξ | Πως σε ξενερώνουν τα αγόρια: ΚΡΙΟΣ

ASTROTEAM GUEST
24/12/2020
Κάθε ζώδιο, έχει αρχετυπικά διαφορετικό τρόπο να αντιλαμβάνεται το σεξ και να λειτουργεί σε αυτό.
Και το κάθε ένα, έχει μία φήμη να το ακολουθεί. Από την άλλη ξέρουμε καλά, πώς τα πράγματα – όπως και τα νομίσματα – έχουν πάντα δύο όψεις. Ναι, ακόμα και οι “μυθικοί” εραστές του ζωδιακού, έχουν την ξενέρωτη πλευρά τους που μπορεί από τη σφαίρα της ηδονής να σε οδηγήσουν αυτοστιγμή στη σφαίρα του απόλυτου ξενερώματος και να γκρεμίσουν την έρμη φαντασίωση που πετραδάκι – πετραδάκι για τα ‘κείνον (και για σένα ντε) έχτιζες.
Ιδού λοιπόν, πως μπορεί να σε ξενερώσουν τα  ζώδια στο σεξ.
Μη το παίρνεις προσωπικά. Δεν είχατε την κατάλληλη χημεία.
Άλλη φορά, να απευθύνεσαι σε αστρολόγο για συναστρία πριν το “πονηρόν”. Δεν θα γίνουμε κλέφτες οι αστρολόγοι.

ΚΡΙΟΣ

Σε είδε. Του άρεσες; Αυτό ήταν. Σε διεκδίκησε όπως πρέπει στα γνήσια, καθαρόαιμα σερνικά. Κουβέντες σταράτες, άμεσες και τι σημαίνει “κάτσε να το συζητήσουμε, να γνωριστούμε”; Οικόπεδο θα αγοράσουμε; Ο άντρας ο σωστός, ο πολλά βαρύς και πρόστυχος ξύπνησε μέσα του και δεν θα του πεις εσύ τι και πότε. Άμα εκείνος θέλει, εσύ θελιά και φούρκα. Αν ήταν ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου θα ήταν ο Νίκος Κούρκουλος και ποια είσαι εσύ που θα πεις όχι στον Νίκο Κούρκουλο; Θες να σε καταριέται η γιαγιά σου; ΌΧΙ, ήταν και Σμυρνιά, δεν είσαι για τέτοια.
Άσε που κάτι σου έκανε γιατί μύρισες την τεστοστερόνη σαν να είσαι θηλυκό pit – bull σε οίστρο και το είπες το ναι. Σάμπως σηκώνει και όχι; Τέλος, θα πας. Είναι πραγματικός άντρας, ένας πολεμιστής. Τι πολεμιστής; Ο θεός του πολέμου ο ίδιος ο Άρης. Και το ίδιο ελπίζεις να είναι και στο κρεβάτι.
Κατά κάποιο τρόπο, ήταν. Ήρθε, σε άρπαξε, σε στρίμωξε κι ούτε κατάλαβες πως έγινε. Μέχρι να πάρεις χαμπάρι τι θα κάνει με τα προκαταρκτικά (που δεν ήρθαν ποτέ), ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος. Κατευθείαν.
Και κάπου εκεί καταλαβαίνεις, ότι το αγόρι βιάζεται. Πολύ. Έρχεται κι η τρίτη τη στιγμή που παίρνεις απόφαση ότι τα φιλιά και τα χάδια είναι όνειρο τρελό – όνειρο απατηλό και επειδή καλός είναι όμως μωρέ και να, σε ήθελε πολύ και δεν κρατιόταν, την επόμενη φορά τα πράγματα θα είναι αλλιώς.
Εντωμεταξύ, έχει ντυθεί, έχει φύγει όσο εσύ σκέφτεσαι αυτή την επόμενη φορά. Τη ΠΟΙΑ;! (μακρινό γέλιο από το Σύμπαν ακούγεται στο βάθος, μπορεί να είναι και της Σμυρνιάς γιαγιάς…). Μόλις κατάλαβες ότι ο θεός σου, δεν κάνει ακριβώς πόλεμο. Μάλλον… θερμό επεισόδιο το λες.

Από τη Ρεγγίνα Μαργιάνη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα