Ζώδια Νερού και Κοσμήματα – Φορέστε τη δύναμη των λέξεων!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
28/12/2021

Τα κοσμήματα είναι πάντα πρώτη επιλογή στο γυναικείο κοινό και προφανώς ο Ωνάσης αυτό εννοούσε όταν έλεγε ότι «όλα τα λεφτά του κόσμου δε θα είχαν καμία αξία, αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες»!

Πόση αλήθεια φυσικά, μια και τα «διαμάντια παραμένουν πάντα ο καλύτερος φίλος των γυναικών» σε όλες τις εποχές και με οποιοδήποτε τρόπο. Διαμάντι επίσης, ονομάζουμε ό,τι εκπληκτικό αισθητικά αντικρίζουμε μπροστά μας και επιθυμούμε να του δώσουμε αξία! Πόσο μάλλον όταν το κόσμημα εμπεριέχει το δικό μας προσωπικό σύμβολο, τη δική μας προσωπική ταυτότητα, όπως είναι το ζώδιο μας! Ανεξάρτητα από το αν είναι χρυσό, ασημένιο, λευκόχρυσο ή πλατίνα μας αντιπροσωπεύει και μας ενδυναμώνει, μας τονώνει η παρουσία του συμβόλου πάνω μας, με έναν μοναδικό τρόπο.

Παρορμητικοί Κριοί, σταθεροί Ταύροι, περιπετειώδεις Τοξότες και ρομαντικοί Ιχθύες συνδέονται με ένα μοναδικό τρόπο, αναγνωρίζοντας ο ένας τον άλλο μέσα από την ταυτότητα του ζωδίου τους. Είναι ευκαιρία για επικοινωνία ή κοινωνική ταύτιση, καθόλου άσχημα να δώσουμε το προσωπικό μας στίγμα και ψυχογράφημα του Ωροσκοπίου μας κοινή θέα! Παλιά φορούσαμε ταυτότητα στο χέρι από μικρά παιδιά με χαραγμένο το όνομά μας, οι εποχές όμως άλλαξαν και η αντίληψη που επικράτησε για τα σύμβολα κέρδισε την προσοχή των ανθρώπων αλλά και τη σημασία που αποδώσαμε στην ανάπτυξη της συνειδητότητας μέσα από αυτά.

Τι είδους κοσμήματα όμως ταιριάζουν στις κυρίες του ζωδιακού; Αν και για τους άνδρες θα ήταν εξίσου πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε, μια και το ανδρικό δώρο παραμένει μόνιμα μια δύσκολη σπαζοκεφαλιά για τις γυναίκες που επιθυμούν να δωρίσουν κάτι ιδιαίτερο.

Δώστε, λοιπόν, φέτος μεγαλύτερη σημασία στο θέμα των συμβόλων που ακολουθούν οι άνθρωποι στη ζωή τους και πολύ λιγότερη στην αξία στο μέγεθος ή το σχήμα, ακολουθώντας περισσότερο τη νέα εποχή που προτείνει να ακολουθούμε το «Νόμο της Έλξης», τη δύναμη της προσευχής και του διαλογισμού και αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα μέσα από τη δύναμη των ενεργειών, της πραγμάτωσης του οράματος, της μαγικής στιγμής που η εκπλήρωση των ζητουμένων μας γίνεται πραγματικότητα. Ντυθείτε το όραμά σας, φωνάξτε με κάθε τρόπο την επιθυμία σας, κάντε εκπομπή τη φράση «κλειδί» που αποζητάτε να γίνει πράξη στη ζωή σας και ζήστε τη μαγεία των συμβόλων από τις συμβολικές φράσεις που τα ID Agapis Jewellery σκέφτηκε και έφτιαξε για σας!

Καρκίνος

Τρυφεροί και περιποιητικοί από τη φύση σας, σας αγαπούν για το μοναδικό τρόπο που αφοσιώνεστε στους στόχους (και στους αγαπημένους σας) και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να απολαμβάνετε την ήρεμη οικογενειακή καθημερινότητα, κρύβοντας συχνά την εσωτερική συναισθηματική τρικυμία (και κυκλοθυμία), που τα έντονα συναισθήματά σας, σας προκαλούν. Θα πρέπει να θυμάστε καθημερινά πως η ζωή είναι υπέροχη όταν όλα κυλούν απλά και να νιώθετε ευδαιμονία «FELICITY» να το χαίρεστε και να μην προσπαθείτε με άγχος και κόπο να ελέγξετε το παρακάτω σχέδιο της ζωής, αρκεί μόνο να είστε καλά προετοιμασμένοι. «LET IT BE»  και είστε «LOVABLE»  ακόμα και όταν χαριτωμένα κατσουφιάζετε από τις ανακατωσούρες των φίλων ή των αγαπημένων σας.

Σκορπιός

Η διαίσθηση, η εμβάθυνση και το χάρισμα της διείσδυσης σας ακολουθούν σε κάθε σας βήμα και σαφώς σας προστατεύουν από κάθε αντιξοότητα που συναντάτε στη ζωή σας. Συχνά περνάτε όμως τον εαυτό σας δια πυρός και σιδήρου και μόνο μέσα από μεγάλες εσωτερικές κρίσεις καταφέρνετε να νιώσετε την άβυσσο των συναισθημάτων, που κρύβονται μέσα στην ψυχή σας. Χρειάζεστε διαρκώς κάποιον να σας θυμίζει να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας και να μη βασανίζεστε διαρκώς από σκέψεις που σας κλέβουν ενέργεια και χαρά. «PEACE» για να θυμάστε ότι την αξίζετε, αλλά και «BE MAGIC» εφόσον όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί σας πιστεύουν ακράδαντα ότι έχετε υπερφυσικές μαγικές δυνάμεις θανάτου και αναγέννησης, σε οτιδήποτε χαϊδέψει το διεισδυτικό βλέμμα σας. Εξάλλου θα έχετε βαρεθεί να ακούτε πόσο σέξυ και ποθητοί άνθρωποι είστε, εφόσον όλοι αναζητούν από σας «GIVE ME A FRESH KISS» μόνο όπως ένας Σκορπιός ξέρει να φιλάει!

Ιχθύες

Ρομαντικοί εραστές, υποστηρικτικοί φίλοι, πονόψυχοι συνάνθρωποι, πολύτιμοι αγαπημένοι στη ζωή των ανθρώπων που συμμετέχετε ενεργά, αφήνοντας συχνά πίσω τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Ένα δώρο που θα ήθελαν όλοι να σας προσφέρουν αλλά και σίγουρα έχει περάσει από το δικό σας μυαλό να προσφέρετε, είναι ένα απλό φυλακτό, ένα ID «TALISMAN» φορτισμένο με την ενέργεια που εσείς θα επιλέξετε να του προσδώσετε, αρωγό και φύλακα για κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής! Εξάλλου είστε γεμάτοι «LOVE» και ξεχειλίζει γύρω σας η αίσθηση της (πόσο μάλλον αν τη φορέσετε σαν ταυτότητα) και φυσικά «DREAM» προκειμένου να ενισχύσετε το φυσικό σας χάρισμα της διαίσθησης που σαν γνήσια μέντιουμ απογειώνεστε μέσω προφητικών ονείρων. Αν πάλι στις εξόδους σας θέλετε να δώσετε ένα πιο χαλαρό μήνυμα το ID «WINE LOVER» αποτελεί ότι καλύτερο!

Αγαπημένα ζώδια, όλη τη συλλογή από ταυτότητες ID μπορείτε να την βρείτε στο AGAPIS JEWELLERY!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα