Λίγα λόγια για την ΑΓΑΠΗ…

ASTROTEAM GUEST
08/07/2024

Τη μέρα που η δύναμη της αγάπης θα υπερνικήσει την αγάπη της δύναμης, ο κόσμος θα γνωρίσει την ειρήνη.

Μαχάτμα Γκάντι

Αγάπη είναι η απόλυτη αρμονία ύλης – ψυχής – πνεύματος. Όταν κατανοήσουμε τις τρεις διαφορετικές υποστάσεις μας και καταφέρουμε να τις εναρμονίσουμε θα αγγίξουμε την απόλυτη ολοκλήρωση του Είναι μας. Το όλον. Το παν.

Ο Πλανήτης Αφροδίτη εκφράζει τον τρόπο που αγαπάμε και επιθυμούμε να αγαπιόμαστε, ψυχολογικά αντιπροσωπεύει την ώθηση να σχετιστούμε με άλλους, να κάνουμε στενές επαφές και να συνδεθούμε. Έχει την ανάγκη για συμφιλίωση και ευχαρίστηση. Μας δείχνει πως επιλέγουμε να συνυπάρχουμε με τους άλλους, μέσα από ποια οπτική κατανοούμε και αντιλαμβανόμαστε την χαρά, την διασκέδαση, την κοινωνικότητα μας. Την ανάγκη να αισθανόμαστε κοντά σε κάποιον και να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές. Είναι η αρμονία, η στοργή, η οικειότητα, η δημιουργικότητα, η κατανόηση στις ανάγκες του άλλου. Είναι η ΕΛΞΗ για τους άλλους! Εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μας φανούν οικεία στον άλλον και θέλουμε να συνδεθούμε μαζί του, τα προσδίδει η θέση της Αφροδίτης στον ζωδιακό κύκλο.

Πολλές φορές η προσωπικότητα μας, τα θέλω μας, η ιδιοσυγκρασία μας απέχουν, και σε πολλές περιπτώσεις συγκρούονται, με τον τρόπο που αγαπάμε και ερωτευόμαστε. Σε εκείνο το κομβικό σημείο που το αναγνωρίζουμε, αρχικά δημιουργούνται κενά και ερωτηματικά που πολλές φορές γίνονται ο κινητήριος μοχλός προς την αυτογνωσία. Ακριβώς για τον λόγο αυτό, ανακαλύπτουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες που συνθέτουν τον εαυτό μας και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε μέσα μας για να επέλθει η αγάπη του εαυτού μας!

Το ζώδιο που βρίσκεται η Αφροδίτη μας δείχνει τί ελκύουμε και πως αγαπάμε! – Αναλυτικά:

Αφροδίτη στον Κριό – Δυναμισμός και Εκρηκτικότητα… Ο πόλεμος μέσα στην αγάπη. Έλξη για δυναμικούς – ηγετικούς συντρόφους ! Δημιουργία εντάσεων που ενισχύουν την λίμπιντο. Ακραία και ριψοκίνδυνα σπορ. Εγωιστικές επιθυμίες που παράγουν θετική ενέργεια.

Αφροδίτη στον Ταύρο – Σταθερότητα και Ασφάλεια… Η αγάπη είναι απόλαυση. Έλξη για ήρεμους και τρυφερούς συντρόφους ! Δημιουργία αποκτημάτων και υλικών απολαύσεων. Η τέχνη και η ομορφιά κατέχει πάντοτε ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή τους.

Αφροδίτη στους Διδύμους – Επικοινωνία και εκφραστικότητα… Η αγάπη είναι φλερτ. Έλξη για εγκεφαλικούς και κοινωνικούς συντρόφους. Το μόνιμο είναι και βαρετό εκτός αν βασίζεται στην ανάλαφρη και επιφανειακή σύνδεση.

Αφροδίτη στον Καρκίνο – Συναίσθημα και προσκόλληση… Η αγάπη δημιουργεί οικογένεια. Έλξη για ευαίσθητους και ρομαντικούς συντρόφους ! Το έντονο συναίσθημα θα τους οδηγήσει στην αναζήτηση της αδελφής ψυχής για την παντοτινή σύνδεση.

Αφροδίτη στον Λέοντα – Αφοσίωση και ειλικρίνεια … Η αγάπη είναι δημιουργία. Έλξη για θερμούς και εκδηλωτικούς συντρόφους! Η πολυτέλεια, η λάμψη και η καλοπέραση κατέχουν κύριο λόγο. Δίνουν απλόχερα την χαρά και την ευτυχία.

Αφροδίτη στην Παρθένο – Υπηρεσία και εργασία… Η αγάπη θέλει ανάλυση. Έλξη για τυπικούς και επιμελείς συντρόφους. Παιχνίδια και σπορ στρατηγικής. Τα συναισθήματα είναι συγκρατημένα. Μεγάλος αγώνας για την αποφυγή της κριτικής.

Αφροδίτη στον Ζυγό – Ισορροπία και αρμονία… Η αγάπη θέλει δικαιοσύνη. Έλξη για εκλεπτυσμένους και ρομαντικούς συντρόφους.. Το ομορφότερο δώρο της ζωής είναι να συνυπάρχουμε με εντιμότητα και εμπιστοσύνη, γαληνή και τρυφερότητα.

Αφροδίτη στον Σκορπιό – Πάθος και κτητικότητα… Η αγάπη έχει εμμονή. Έλξη για καχύποπτους και σεξουαλικούς συντρόφους.. Το έντονο συναίσθημα γίνεται παθιασμένο και δημιουργεί φόβο, μη χαθεί. Ταινίες τρόμου και μυστηρίου. Τυχερά παιχνίδια και τζόγος.

Αφροδίτη στον Τοξότη – Ελευθερία και ταξίδια … Η αγάπη είναι γνώσεις. Έλξη για απελευθερωμένους και περιπετειώδεις συντρόφους … Ο γάμος είναι μια έννοια που ακόμα δεν έχουν συμβιβαστεί. Τα μακρινά ταξίδια και οι διαρκείς σπουδές αποτελούν πηγή έμπνευσης της αγάπης.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω – Κύρος και πειθαρχία… Η αγάπη έχει υπευθυνότητα. Έλξη για αξιοπρεπείς και καταξιωμένους συντρόφους. Η κοινωνική και επαγγελματική αναρρίχηση αποτελεί πρόκληση και επίτευξη. Σοβαρότητα, αυστηρότητα και οργάνωση στα συναισθήματα στερούν την απόλαυση της χαράς.

Αφροδίτη στον Υδροχόο – Ανεξαρτησία και κοινωνικότητα… Η αγάπη είναι φιλία. Έλξη για επαναστατικούς και κοινωνικούς συντρόφους. Η απόσταση από το συναίσθημα αποτελεί την βάση για σταθερότητα. Οι φίλοι, οι ομάδες, οι σύλλογοι και η πολιτική αποτελούν σταθμούς για τη συναισθηματική πληρότητα.

Αφροδίτη στους Ιχθύς – Ευαισθησία και διαίσθηση… Η αγάπη θέλει θυσίες. Έλξη για ρομαντικούς και συμπονετικούς συντρόφους. Το αληθινό συναίσθημα πολλές φορές μπερδεύεται με την αυτοθυσία. Η ποίηση, η μουσική και η τέχνη, η θάλασσα και τα ταξίδια είναι πόλοι έλξης.

Από τον Ήλιο μας – το ζώδιό μας αντλούμε χαρακτηριστικά για την προσωπικότητά μας, την δύναμη της θέλησης για ζωή, την όλη ιδιοσυγκρασία μας. Από την θέση της Αφροδίτης όμως αντιλαμβανόμαστε πώς, τι και ποιους ελκύουμε και αγαπάμε. Κάποιες φορές τα ζητούμενα αυτά συνάδουν και ορισμένες φορές είναι δια μέτρου αντίθετα. Είμαστε ένα συνονθύλευμα ποιοτήτων που καλούμαστε πρώτα να αναγνωρίσουμε και να αποδεχτούμε με αλήθεια έτσι ώστε να βαδίσουμε τον μονοπάτι της ζωής με ελευθερία. Αποδοχή και αγάπη Εαυτού!

 

Από την Ευφροσύνη Τσεγκέλη

 

***Για να δείτε που βρίσκεται Αφροδίτη σας και να αναγνωρίσετε τον τρόπο που αγαπάτε, πατήστε εδώ: https://astroteam.gr/astro-map/

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα