Ζώδια Φωτιάς και Κοσμήματα – Φορέστε τη δύναμη των λέξεων!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
28/12/2021

Τα κοσμήματα είναι πάντα πρώτη επιλογή στο γυναικείο κοινό και προφανώς ο Ωνάσης αυτό εννοούσε όταν έλεγε ότι «όλα τα λεφτά του κόσμου δε θα είχαν καμία αξία, αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες»!

Πόση αλήθεια φυσικά, μια και τα «διαμάντια παραμένουν πάντα ο καλύτερος φίλος των γυναικών» σε όλες τις εποχές και με οποιοδήποτε τρόπο. Διαμάντι επίσης, ονομάζουμε ό,τι εκπληκτικό αισθητικά αντικρίζουμε μπροστά μας και επιθυμούμε να του δώσουμε αξία! Πόσο μάλλον όταν το κόσμημα εμπεριέχει το δικό μας προσωπικό σύμβολο, τη δική μας προσωπική ταυτότητα, όπως είναι το ζώδιο μας! Ανεξάρτητα από το αν είναι χρυσό, ασημένιο, λευκόχρυσο ή πλατίνα μας αντιπροσωπεύει και μας ενδυναμώνει, μας τονώνει η παρουσία του συμβόλου πάνω μας, με έναν μοναδικό τρόπο.

Παρορμητικοί Κριοί, σταθεροί Ταύροι, περιπετειώδεις Τοξότες και ρομαντικοί Ιχθύες συνδέονται με ένα μοναδικό τρόπο, αναγνωρίζοντας ο ένας τον άλλο μέσα από την ταυτότητα του ζωδίου τους. Είναι ευκαιρία για επικοινωνία ή κοινωνική ταύτιση, καθόλου άσχημα να δώσουμε το προσωπικό μας στίγμα και ψυχογράφημα του Ωροσκοπίου μας κοινή θέα! Παλιά φορούσαμε ταυτότητα στο χέρι από μικρά παιδιά με χαραγμένο το όνομά μας, οι εποχές όμως άλλαξαν και η αντίληψη που επικράτησε για τα σύμβολα κέρδισε την προσοχή των ανθρώπων αλλά και τη σημασία που αποδώσαμε στην ανάπτυξη της συνειδητότητας μέσα από αυτά.

Τι είδους κοσμήματα όμως ταιριάζουν στις κυρίες του ζωδιακού; Αν και για τους άνδρες θα ήταν εξίσου πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε, μια και το ανδρικό δώρο παραμένει μόνιμα μια δύσκολη σπαζοκεφαλιά για τις γυναίκες που επιθυμούν να δωρίσουν κάτι ιδιαίτερο.

Δώστε, λοιπόν, φέτος μεγαλύτερη σημασία στο θέμα των συμβόλων που ακολουθούν οι άνθρωποι στη ζωή τους και πολύ λιγότερη στην αξία στο μέγεθος ή το σχήμα, ακολουθώντας περισσότερο τη νέα εποχή που προτείνει να ακολουθούμε το «Νόμο της Έλξης», τη δύναμη της προσευχής και του διαλογισμού και αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα μέσα από τη δύναμη των ενεργειών, της πραγμάτωσης του οράματος, της μαγικής στιγμής που η εκπλήρωση των ζητουμένων μας γίνεται πραγματικότητα. Ντυθείτε το όραμά σας, φωνάξτε με κάθε τρόπο την επιθυμία σας, κάντε εκπομπή τη φράση «κλειδί» που αποζητάτε να γίνει πράξη στη ζωή σας και ζήστε τη μαγεία των συμβόλων από τις συμβολικές φράσεις που τα ID Agapis Jewellery σκέφτηκε και έφτιαξε για σας!

Κριός

Ο δυναμισμός και η άφθονη ενέργεια ξεχειλίζουν σε κάθε σας βήμα, η επιτυχία έρχεται πάντα επειδή δε φοβάστε να ρισκάρετε και να τα δώσετε όλα, προκειμένου να πετύχετε στόχους και φιλοδοξίες. Μεγάλο σας πλεονέκτημα η ευχάριστη και ζωηρή σας προσωπικότητα, που εύκολα όμως παρεξηγείται εξαιτίας υπερβολικά μεγάλης βιασύνης και ενθουσιασμού! Καμιά φορά τα πράγματα απαιτούν επιμονή και υπομονή, στοιχεία που δυστυχώς σας δυσκολεύουν. Πρότασή μας τα σύμβολα «KEEP CALM»  και «MAKE IT HAPPEN», που ταιριάζουν τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Θα σας βοηθήσουν να πετύχετε υψηλούς στόχους, γιατί θα σας θυμίζουν διαρκώς αυτά που σας χρειάζονται για την απόλυτη επιτυχία!

Λέων

Αξιαγάπητοι, μεγαλόκαρδοι και γεμάτοι ενέργεια και έμπνευση, σας ακολουθούν σε κάθε σας βήμα πλήθος θαυμαστών. Αγαπάτε φυσικά να είστε στο επίκεντρο της παρέας, δίνοντας πάντα τον καλύτερό σας εαυτό! Προτιμάτε να διαλέγετε τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σας και σίγουρα είστε από τα ζώδια που δίνετε μεγάλη σημασία στο να προσφέρετε και όχι να λαμβάνετε. Συχνά όμως, δε συντονίζονται όλοι με αυτή σας τη θετική στάση και η αχαριστία φίλων και γνωστών σας θίγει και σας στεναχωρεί. Επιλέξετε να φορέσετε ένα ID που να σας θυμίζει ότι είστε «DIAMOND» και τα διαμάντια είναι παντοτινά, τυφλώνοντας τους άλλους από τη λάμψη τους. Ακόμα το «BE A STAR» όπως και το «BE A LEGEND» είναι σύμβολα και ταυτότητες που δε μπορεί να φορέσει κανένας άλλος! Να τολμήσω με κάθε σεβασμό επίσης, ότι και το «LESS IS MORE» μπορεί κάποια στιγμή να σας είναι πολύτιμο.

Τοξότης

Χαρούμενοι και γεμάτοι ενέργεια, περιστρέφεστε διαρκώς γύρω από την αναζήτηση της γνώσης και της περιπέτειας. Γνωστοί λάτρεις των ταξιδιών και της φιλοσοφίας, γίνεστε αγαπητοί εύκολα εφόσον πάντα έχετε θετική διάθεση, χιούμορ και αισιόδοξη ματιά για το μέλλον. Ακόμα κι αν δεν έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε σε τόπους μακρινούς και ονειρεμένους πάντα έχετε τη δύναμη να «DREAM BIG» και να το πιστεύετε σε τόσο μεγάλο βαθμό που τελικά να γίνεται το όνειρο πραγματικότητα! Τα λίγα και τα φτωχά δε σας ταιριάζουν… πόσο μάλλον τα όνειρα που κάνετε! Αν δε φορέσετε και την ανάλογη προτροπή ID «GO FOR IT» και δεν κοντοστέκεστε στην κατάκτηση των φιλοδοξιών σας, τότε ποιος σας πιάνει; Παιδιά του Δία είστε, ποιος θα τολμήσει να σας σταματήσει;

Αγαπημένα ζώδια, όλη τη συλλογή από ταυτότητες ID μπορείτε να την βρείτε στο AGAPIS JEWELLERY!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα