Ζώδια Αέρα και Κοσμήματα – Φορέστε τη δύναμη των λέξεων!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
28/12/2021

Τα κοσμήματα είναι πάντα πρώτη επιλογή στο γυναικείο κοινό και προφανώς ο Ωνάσης αυτό εννοούσε όταν έλεγε ότι «όλα τα λεφτά του κόσμου δε θα είχαν καμία αξία, αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες»!

Πόση αλήθεια φυσικά, μια και τα «διαμάντια παραμένουν πάντα ο καλύτερος φίλος των γυναικών» σε όλες τις εποχές και με οποιοδήποτε τρόπο. Διαμάντι επίσης, ονομάζουμε ό,τι εκπληκτικό αισθητικά αντικρίζουμε μπροστά μας και επιθυμούμε να του δώσουμε αξία! Πόσο μάλλον όταν το κόσμημα εμπεριέχει το δικό μας προσωπικό σύμβολο, τη δική μας προσωπική ταυτότητα, όπως είναι το ζώδιο μας! Ανεξάρτητα από το αν είναι χρυσό, ασημένιο, λευκόχρυσο ή πλατίνα μας αντιπροσωπεύει και μας ενδυναμώνει, μας τονώνει η παρουσία του συμβόλου πάνω μας, με έναν μοναδικό τρόπο.

Παρορμητικοί Κριοί, σταθεροί Ταύροι, περιπετειώδεις Τοξότες και ρομαντικοί Ιχθύες συνδέονται με ένα μοναδικό τρόπο, αναγνωρίζοντας ο ένας τον άλλο μέσα από την ταυτότητα του ζωδίου τους. Είναι ευκαιρία για επικοινωνία ή κοινωνική ταύτιση, καθόλου άσχημα να δώσουμε το προσωπικό μας στίγμα και ψυχογράφημα του Ωροσκοπίου μας κοινή θέα! Παλιά φορούσαμε ταυτότητα στο χέρι από μικρά παιδιά με χαραγμένο το όνομά μας, οι εποχές όμως άλλαξαν και η αντίληψη που επικράτησε για τα σύμβολα κέρδισε την προσοχή των ανθρώπων αλλά και τη σημασία που αποδώσαμε στην ανάπτυξη της συνειδητότητας μέσα από αυτά.

Τι είδους κοσμήματα όμως ταιριάζουν στις κυρίες του ζωδιακού; Αν και για τους άνδρες θα ήταν εξίσου πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε, μια και το ανδρικό δώρο παραμένει μόνιμα μια δύσκολη σπαζοκεφαλιά για τις γυναίκες που επιθυμούν να δωρίσουν κάτι ιδιαίτερο.

Δώστε, λοιπόν, φέτος μεγαλύτερη σημασία στο θέμα των συμβόλων που ακολουθούν οι άνθρωποι στη ζωή τους και πολύ λιγότερη στην αξία στο μέγεθος ή το σχήμα, ακολουθώντας περισσότερο τη νέα εποχή που προτείνει να ακολουθούμε το «Νόμο της Έλξης», τη δύναμη της προσευχής και του διαλογισμού και αφήστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα μέσα από τη δύναμη των ενεργειών, της πραγμάτωσης του οράματος, της μαγικής στιγμής που η εκπλήρωση των ζητουμένων μας γίνεται πραγματικότητα. Ντυθείτε το όραμά σας, φωνάξτε με κάθε τρόπο την επιθυμία σας, κάντε εκπομπή τη φράση «κλειδί» που αποζητάτε να γίνει πράξη στη ζωή σας και ζήστε τη μαγεία των συμβόλων από τις συμβολικές φράσεις που τα ID Agapis Jewellery σκέφτηκε και έφτιαξε για σας!

Δίδυμοι

Προικισμένοι με μια φυσική περιέργεια και αγάπη για γνώση και πληροφορία, είστε οι αγαπημένοι της παρέας και των φίλων σας, που γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι μαζί σας αποκλείεται να πλήξουν! Πάντα θετικοί και με χιούμορ, με γεμάτη φαρέτρα από έξυπνα ανέκδοτα και ατάκες που δημιουργούν ευφορία, θα είστε πάντα η ψυχή της παρέας. Πιθανότατα αυτό που θα πρέπει να φορέσετε πάνω σας για να είναι πάντα διαρκώς ενεργό, είναι το «UNSTOPPABLE» για να θυμάστε ότι δεν πρέπει να είστε ασταμάτητοι και διαθέσιμοι όλες τις ώρες ως προς όλους, γιατί απλά εξαντλείστε και αδειάζετε συχνά εσωτερικά, γεμίζοντας όμως με πολύτιμη ενέργεια όλους όσους κινούνται γύρω σας! Επίσης, είστε «UNIQUE» σε ό,τι κάνετε και θα πρέπει να το αναγνωρίσετε στον εαυτό σας!

Ζυγός

Αγαπημένο ζώδιο της Αφροδίτης, σας προίκισε η Θεά με τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά της ευγένειας και της άψογης αισθητικής. Λάτρεις της αρμονίας και της τέχνης καλείστε να διακοσμήσετε τον κόσμο μας και μόνο με την παρουσία σας. Βέβαια, συχνά η ανάγκη σας για συντροφικότητα και αποδοχή σας κάνει να ξεχνάτε να βάζετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα και το ID «BE YOUR CHOICE» θα σας είναι η απόλυτη ενθύμηση στο να βάζετε και τις δικές σας ανάγκες μπροστά, πριν υποχωρήσετε για να κάνετε τα χατίρια των σημαντικών «άλλων» της ζωής σας. «BELIEVE IN YOURSELF» λοιπόν και μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που επιθυμείτε, προκειμένου να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Όσο για την έκδηλη αγάπη σας, για κάθε μορφή τέχνης υπάρχουν συνάμα και τα ID «ARTY» και «ART NEEDS NO EXLPANATION».

Υδροχόος

Διαπιστωμένα οι καλύτεροι φίλοι, οι πιο άξιοι να υποστηρίξετε ιδέες και οράματα της νέας εποχής, έξυπνοι, υποστηρικτές των αδυνάτων και πάντα συμμαχικοί και υπέρ της ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας. Συχνά βέβαια αυτά τα οποία λέτε και υποστηρίζετε δε βρίσκουν ανταπόκριση στην παρούσα εποχή, εφόσον έχουν αναμεμειγμένα οράματα του μέλλοντος. Είστε οι μόνοι που αντιλαμβάνεστε ότι δε ζείτε όπως οι υπόλοιποι συνάνθρωποί σας, που σκεπάζουν αλήθειες κάτω από το χαλί, λέγοντας ψέματα στον ίδιο τους τον εαυτό. ID «ORIGINAL» για να θυμάστε ότι είστε από τους ελάχιστους αυθεντικούς, αληθινούς τύπους της εποχής μας και ας σας βλέπουν συχνά σαν εξωγήινους. Μοναδικές προσωπικότητες «UNIQUE» και «OFFLINE IS LUXURY» είναι ακόμα 2 ταυτότητες που σας αντιπροσωπεύουν και είναι επακριβώς χαραγμένες για τη δική σας προσωπικότητα.

Αγαπημένα ζώδια, όλη τη συλλογή από ταυτότητες ID μπορείτε να την βρείτε στο AGAPIS JEWELLERY!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα