Βασιλικοί έρωτες και οι συναστρίες τους: Πρίγκηπας Κάρολος και Καμίλα Πάρκερ

admin
07/09/2017

Άλλη μια σχέση γεμάτη έρωτα και πλούσια συναισθήματα, που μετρά 45 έτη μέχρι και σήμερα. Του Πρίγκηπα Κάρολου με την Καμίλα.

Γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 23 ετών και εκείνη 25. Του τράβηξε αμέσως την προσοχή, αν και η Καμίλα τότε είχε σχέση με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς. Αυτό που τράβηξε τον Κάρολο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ήταν η επικοινωνία τους.

Βρήκε στο πρόσωπό της μια πολύ καλή ακροάτρια, αλλά και ομιλητή. Επίσης τον τράβηξε η ζωντάνια της, η ζεστασιά της και η αίσθηση του χιούμορ. Η ίδια έχει στο γενέθλιό της ωροσκόπιο την Σελήνη ίδια μοίρα με την Αφροδίτη και τρίγωνο τον Δία. Φύση αισιόδοξη και με αρκετό χιούμορ, αντίθετα με τον Κάρολο που είναι απαισιόδοξος και με κρίσεις άγχους, όπως είπε κάποτε η μητέρα του Ελισάβετ. Οπότε, η παρουσία της τον συμπληρώνει απόλυτα. Η σχέση τους παρέμενε κρυφή για πολλά χρόνια. Είχαν διακόψει τις ερωτικές τους σχέσεις για κάποια χρόνια και παρέμειναν φίλοι. Όμως ξαναέσμιξαν όταν ο γάμος του Κάρολου με την Νταϊάνα δεν πήγαινε καλά. Αργότερα, αφού είχε πάρει διαζύγιο εκείνη και επτά χρόνια μετά τον θάνατο της Νταϊάνα, παντρεύτηκαν.

Στην συναστρία τους εκ πρώτης όψεως μας κάνει εντύπωση το ότι έχουν ακριβώς τον ίδιο Ωροσκόπο, στην 5η μοίρα του Λέοντα. Σύνοδος των Ωροσκόπων λοιπόν, δίνει αρμονία στο ζευγάρι, μεγάλη οικειότητα, συγχρονισμό και κοινά ενδιαφέροντα. Ο Ήλιος του στον Νότιο Δεσμό της, δίνει την εντύπωση πως γνωρίζονται από παλιά και μια εξάρτηση, σαν να μην μπορούν να ξεφύγουν ο ένας από τον άλλον. Ο Δίας της σύνοδο με τον Ήλιο του, δίνει επέκταση στην σχέση. Με την πολυαστρία της Καμίλας, Σελήνη, Αφροδίτη και Ερμή από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ήλιο του Κάρολου στον Σκορπιό, ξεχειλίζει το συναίσθημα, υπάρχει συμπάθεια, αγάπη και επικοινωνία.

 

Από Αρετή Γεωργακοπούλου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα