The Sacklers | Μια οικογένεια, ένα όνομα, μια κληρονομιά. 

ASTROTEAM GUEST
22/08/2023

Μια οικογένεια, ένα όνομα, μια κληρονομιά. Μια χώρα, ένας λαός, ένα σύστημα προς εκμετάλλευση.  

The Sacklers! Η πιο μισητή οικογένεια της Αμερικής, το όνομα πίσω από το μεγαλύτερο δίκτυο διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών υπό την μορφή συνταγογραφούμενων φαρμάκων που προκάλεσε την επιδημία οπιοειδών στην Αμερική, 1999 έως το 2016. Περισσότερο από 450.000 Αμερικανοί πέθαναν από υπερβολική χρήση και ακόμα περισσότερες οικογένειες ακόμα και τώρα, ζουν τον εφιάλτη της απεξάρτησης κάποιου μέλους της οικογένειάς τους.  

Ποιος όμως θα ήταν ικανός να πετύχει την εξαπάτηση ενός λαού για μια τόσο μεγάλη χρονική περίοδο; 

Arthur Sackler, γεννημένος 22/08/1913

Μεγάλο τρίγωνο στην φωτιά Ήλιου – Σελήνης – Δία. Ενάρξεις μεγάλων σχεδίων με σιγουριά ότι θα πετύχουν. Δημιούργησε άπειρες εταιρείες, σπάνια στο δικό του όνομα, των οποίων τα έσοδα ήταν δισεκατομμυρίων. Ερμής αντίθεση με Ουρανό που του δίνει εφευρετικότητα και πρωτοπορία στην σκέψη. Ως ψυχίατρος μπόρεσε να αναλάβει την πιο επιτυχημένη προώθηση καμπάνιας ψυχοφαρμάκου, το οποίο μπήκε στα σπίτια όλου του κόσμου παγκοσμίως.  Σύνοδος Άρη Κρόνου η καλή εκδοχή είναι η τεράστια αντοχή και υπερπήδηση κάθε εμποδίου. Ήταν ενεργός έως το τέλος της ζωής του ακόμα και αν είχε αποτραβηχτεί. Αντίθεση Δία Πλούτωνα, ικανότητα για ηγεσία, φήμη και αναγνώριση. Ως ηγέτης της οικογένείας του κατάφερε το όνομα της να μπει στα μεγαλύτερα μουσεία όλου του κόσμου, καταλαμβάνοντας πτέρυγες με το όνομα Sackler.   Ερμής 150’ με τον Χείρωνα που δίνει μια καρμικότητα σε θέματα νόησης και θεραπείας του μυαλού. Θα μπορούσε να εκφραστεί και με μια βαθειά γνώση της θεραπείας η οποία να δοθεί για το κοινό καλό ανιδιοτελώς.  

Τι μπορεί να πήγε τόσο λάθος; 

Μεγάλο τρίγωνο στην φωτιά Ήλιου – Σελήνης – Δία. Ο Ήλιος και η Σελήνη σε αναιρετική μοίρα όταν το άτομο δεν εκτελεί τις εντολές του σύμπαντος καίγεται. Ο Ήλιος έπρεπε να πάρει την ιατρική γνώση και να την προσφέρει με ταπεινότητα, χωρίς υπερβολές και ανάδειξη του εγώ. Αλλιώς η οικογένεια θα διαλυόταν. Η Σελήνη έπρεπε να πολεμήσει για την νίκη, όχι την προσωπική νίκη του εγώ με αλαζονεία, αλλά να διεκδικήσει την ασφάλεια και το καλό των υπολοίπων. Διαφορετικά η τιμωρία θα ήταν η θυσία και η απομόνωση. Ο Δίας βεβαίως διευκολύνει το έργο του ατόμου αλλά επίσης διευκολύνει και την τιμωρία όπως και έγινε. Ερμής αντίθεση με Ουρανό, η υπεροψία και η εμμονή με το διαφορετικό τον έκανε να αδιαφορεί για τον άνθρωπο. Το μόνο ενδιαφέρον ήταν να δημιουργεί συνεχώς κάτι για να μην βαριέται, ανεβάζοντας τον πήχη κάθε φορά.  

Εδώ φυσικά έχουμε το χείριστο είδος που αποφάσισε να παίζει με τον εγκέφαλο του ανθρώπου στον όνομα της ιατρικής. 

Σύνοδος Άρη Κρόνου του έδωσε μια καταστρεπτική ενέργεια την οποία την εξάντλησε. Η σκληρότητα του όταν κατηγορούσε έναν λαό ότι δεν κάνει ορθή χρήση του φαρμάκου δείχνει το πόσο αδιάφορος ήταν και το μέγεθος της έλλειψης ενσυναίσθησης. Αντίθεση Δία Πλούτωνα,η φήμη θα έρθει είτε για καλό λόγο είτε για κακό, πάλι φήμη θα είναι. Μετά το σκάνδαλο και τις υπεράριθμες μηνύσεις όλα τα μουσεία που φιλοξενούσαν δωρεές της οικογένειας ξήλωσαν το όνομα και σταμάτησαν να δέχονται δωρεές εκατομμυρίων. Οι δωρεές αυτές ονομάστηκαν charity laundring (ξέπλυμα μέσω φιλανθρωπίας). Ερμής 150’ με τον Χείρωνα η όψη από μόνη της δίνει ένα δίλημμα πως πρέπει να ενεργήσει το άτομο. Εδώ φυσικά έχουμε το χείριστο είδος που αποφάσισε να παίζει με τον εγκέφαλο του ανθρώπου στον όνομα της ιατρικής. 

Η χρησιμοποίηση βίας στην εκπλήρωση των στόχων.

Ήταν μια σύντομη ανάλυση ενός χάρτη με την δημιουργική αλλά και καταστροφική εκδοχή, όπως έχουν και όλοι οι χάρτες μας. Για το τέλος έμεινε μια ξεκάθαρα δική μου εκδοχή του χάρτη του (εφόσον δεν υπάρχει η ώρα του) για το μεσοδιάστημα Ήλιου Μεσουράνημα που κάθεται ο Πλούτωνας το όποιο αναφέρεται σαν μια τραγική μοίρα στον προορισμό κάποιου. Η χρησιμοποίηση βίας στην εκπλήρωση των στόχων. Επέλεξα να αναλύσω τον συγκεκριμένο χάρτη που είναι του ανθρώπου που ξεκίνησαν όλα τα κακά, του πυρήνα αυτής της μάστιγας που έπληξε την Αμερική και ίσως και εμάς εν αγνοία μας.  

#painkiller 

 

Από τη Μαριόλγα Φαράντου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα