Βασιλικοί έρωτες: Oι συναστρίες του Πρίγκηπα William και της Kate Middleton

ASTROTEAM GUEST
05/10/2017

Άλλη μια ιστορία αγάπης την οποία θα αναλύσουμε είναι αυτή του πρίγκηπα William και της Kate Middleton.

Γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο το 2003, η σχέση τους είχε σκαμπανεβάσματα. Το 2007 εκείνος είχε πάει στρατό και έβγαινε με άλλες γυναίκες, εκείνη δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και χώρισαν… ωστόσο ξαναέσμιξαν το καλοκαίρι του 2008. Το 2011 παντρεύτηκαν και είναι πλέον  μαζί με τα παιδιά τους δείχνοντας ευτυχισμένοι. Ωστόσο υπάρχουν προβλήματα που προέρχονται από τους άλλους, για παράδειγμα η πίεση που δέχεται η Kate να κάνει πολλά παιδιά και η εικόνα που πρέπει να δείχνουν προς τα έξω.

Ο Κρόνος του William είναι σε ταυ, δηλαδή μεγάλο τετράγωνο, με τον Ήλιο και την Σελήνη της Kate. Οπότε της δίνει πειθαρχία και μια δύσκολη ψυχολογία. Ο Κρόνος είναι και ο πλανήτης του κάρμα, που σημαίνει ότι μέσα από τον William θα ξεπληρώσει το κάρμα της. Επειδή ο Κρόνος του βλέπει σε δύσκολες όψεις τα φώτα της (Ήλιο και Σελήνη), θα είναι δύσκολος ο τρόπος που θα ξεπληρωθεί. Ο Πλούτωνάς του επίσης βλέπει σε μεγάλο τετράγωνο τον Ήλιο και την Σελήνη της. Δείχνει βαθιά σύνδεση μεταξύ τους και έντονο ερωτισμό. Υπάρχουν και τάσεις κτητικότητας. Η Σελήνη της είναι σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό του, δίνει οικειότητα, μια αίσθηση φροντίδας και μαγνητισμό.

Έντονη η συναστρία τους όταν συγκριθούν τα Τροπικά τους ωροσκόπια με τα Δρακωνικά ! Όπως έχω πει σε άλλη συναστρία, στην σύγκριση Τροπικού του ενός με Δρακωνικό του άλλου, φαίνεται με ποιον τρόπο ο Δρακωνικός πλανήτης, που βρίσκεται στο υποσυνείδητο, θέλει να δράσει μέσω του Τροπικού πλανήτη του άλλου ωροσκοπίου. Υπάρχει ισχυρός μαγνητισμός όταν βλέπουμε όψεις πλανητών Δρακωνικού με Τροπικού Ωροσκοπίου.

Ο Δρακωνικός Κρόνος της Kate είναι σε σύνοδο ιδιομοιρίας με τον Ήλιο του William, που σημαίνει οτι ο Κρόνος της ζητά να δράσει μέσα από τον Ήλιο του. Ο Δρακωνικός της Πλούτωνας είναι σε όψη ιδιομοιρίας με την Σελήνη του. Βαθύς δεσμός με πλουτώνια χαρακτηριστικά, το βάθος της Kate βρίσκει νόημα στο συναίσθημα του William. Η Δρακωνική της Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο του δείχνει μακροβιότητα στην σχέση. Το Δρακωνικό του Μεσουράνημα και ο Δρακωνικός του Δίας σύνοδο με την Σελήνη της και αντίθεση με τον Ήλιο της. Βλέπουμε πως και εκείνου η εικόνα θέλει να βγει στην επιφάνεια μέσω της Κέιτ αλλά και πως ο Δίας του θέλει να επεκταθεί.

Οι όψεις που υπερισχύουν στο ζευγάρι είναι αυτές του Κρόνου και του Πλούτωνα. Γι αυτόν τον λόγο στέκονται πολύ στην εικόνα και τα πρέπει των άλλων και βιώνουν δυσκολίες κρόνιας φύσης στην σχέση τους. Ωστόσο δίνει μακροβιότητα. Και έρχεται και ο Πλούτωνας που δίνει βαθύ συναίσθημα και μετάλλαξη.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα