Uma Thurman: Μια γεννημένη star

ASTROTEAM GUEST
23/08/2017

Η Uma Karuna Thurman είναι ηθοποιός, μοντέλο, γεννημένη στη Βοστώνη της Αμερικής, στις 29 Απριλίου το 1970.

Ο πατέρας της είναι ο Robert Thurman  αμερικανικής καταγωγής, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Columbia με ειδίκευση στον Βουδισμό.

Η μητέρα της προέρχεται από την Σουηδία και ήταν μοντέλο. Ο Robert ήταν ο πρώτος Αμερικάνος βουδιστής  μοναχός, που είχε επαφή με τον Dalai Lama, γνωρίζοντάς τον έτσι και η μικρή τότε Uma Karuna.

Το όνομα της είναι εντελώς κοινοβιακό, Θιβετιανό, που σημαίνει Φώς – Συμπόνια.

Με τους γονείς της έζησε ένα διάστημα στην Ινδία, και σε ηλικία 15 ετών τους αφήνει και γυρίζει στην Ν. Υόρκη για να γίνει μοντέλο.

Σε ηλικία 18 ετών μπαίνει στο χώρο του θεάματος με την εξαιρετική ταινία “Επικίνδυνες σχέσεις με τον John Malkovich και την Glenn Close.Ο Malkovichμάλιστα έλεγε πως η μικρή Thurman έχει το σώμα της Jayne Mansfieldκαι μια τρομακτική ευφυΐα.

Στα 20 χρόνια της το 1990 με όψη προοδευμένου Βόρειου Δεσμού σε εξάγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο,παντρεύεται τον Gary Oldman και έζησαν μαζί μόνο δύο χρόνια, γιατί η ίδια δεν άντεξε την “λατρεία” του στο ουίσκι!

Το 1994 ο Quentin Τarantino (σκηνοθέτης, σεναριογράφος, ηθοποιός και πασίγνωστος για την γρήγορη ομιλία του) ανεβάζει στον κινηματογράφο την ταινία Pulp Fiction, όπου πρωταγωνιστεί η μούσα του…Thurman, “τυλιγμένη” με την μουσική της Μισιρλού του Νικ. Ρουμπάνη σε εκτέλεση Dick Dale.  Η ταινία προτάθηκε για 7 Όσκαρ, ένα απ’ αυτά ήταν και το β΄ γυναικείου ρόλου, κερδίζοντας τελικά αυτό του καλύτερου σεναρίου. Εννοείται πως ο Tarantino επέλεξε και για τις επόμενες ταινίες του Kill Bill Vol.1 και Kill Bill Vol.2 την αγαπημένη του Thurman, στο ρόλο της “Νύφης”.

Το 1998 με προοδευμένο Ήλιο σε σύνοδο με τον γενέθλιο Άρη,παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ethan Hawke στο Manhattan,απέκτησαν μια κόρη και ένα γιό και χωρίζουν μετά από έξι χρόνια.

Γνωρίζοντας τον επιχειρηματία Arpad Busson το 2008 έχοντας προοδευμένη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον επίσης προοδευμένο Κρόνο, αποκτά μία κόρη την Luna, την οποία διεκδικεί ο Busson με απανωτά δικαστήρια από την στιγμή που χώρισαν το 2014.

Η Uma Karuna απ’ το 1988 μέχρι σήμερα δεν έχει σταματήσει να παίζει σε ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους ή τηλεοπτικές ταινίες, αλλά και σε σειρές.

 ΗΤαυρίνα Uma Karunaμε την φυσική γοητεία, έχοντας την Σελήνη της στον Υδροχόο δεν έζησε με συμβατική μητέρα.

Η ίδια μάλιστα δεν θεωρεί πως έζησε και τα καλύτερα, και πιο ευχάριστα παιδικά χρόνια, και έχει ένα μεγάλο δίκιο, επιβεβαιώνοντας το τετράγωνο της σελήνης της απ’ τον Υδροχόο με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο.

Άτομο με μεγάλες ευαισθησίες, μ’ έναν Ποσειδώνα απ’ τον Τοξότη,να κυριαρχεί στον γενέθλιο χάρτη της.

Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δίνει την τάση στην ίδια ή τους συντρόφους της να αρέσκονται στο αλκοόλ ή τις όποιες άλλες ουσίες. Η όψη αυτή είναι επίσης δείκτης φυγής, απομάκρυνσης απ’ την πραγματικότητα, αλλά και αποχωρισμός από τους οικείους, το σπίτι, φέρνοντας μαζί και διαζύγια, καταστάσεις που ήδη βίωσε. Η ίδια αποκαλούσε τον εαυτόν της “αδελφή Τερέζα”, για την βοήθεια που προσέφερε στους εκάστοτε συντρόφους της ν’ απαλλαγούν από τις…“κακές” συνήθειες.

Οι όψεις αντίθεσης του Ποσειδώνα  με Ερμή – απ’ τον Ταύρο – και Αφροδίτη, Άρη, απ’ τους Διδύμους,τις έδωσαν απλόχερα τον έρωτα της για την τέχνη του κινηματογράφου, της υποκριτικής, αλλά και την συμπόνια και την αγάπη για βοήθεια σε άτομα εθισμένα.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία απ’ τον Σκορπιό, της έφερε σχετικά νωρίς το “εύκολο” χρήμα, με κάποιες θυσίες φυσικά με την σύνοδο Ήλιου Κρόνου.

Ο Άρης με την Αφροδίτη σε σύνοδο την γέμισαν με σεξουαλικότητα, αλλά και με μια στάση μοιραία στην ερωτική της ζωή.

Έχει έναν αέρα μυστηρίου, με έντονη συναισθηματικότητα παρμένα απ’ το τρίγωνο Αφροδίτης με Πλούτωνα απ’ την Παρθένο.

Η αγάπη της για ανεξαρτησία, ελευθερία, είναι ο απόηχος των ξαφνικών χωρισμών, αλλά και των ξαφνικών ερώτων, με ένα τρίγωνο Αφροδίτης  Ουρανού απ’ τον Ζυγό.

Η επιβλητικότητα της, ο μαγνητισμός της, γεννιούνται απ’ τον Άρη που τριγωνίζει τον Ουρανό.

Η εναλλαγή δραστηριοτήτων θα την ενεργοποιήσουν, αλλά και η γνωριμία της με νεότερο άτομο έχοντας τον προοδευμένο Ερμή της σε σύνοδο με την  γενέθλια Αφροδίτη.

Καινούργιες καλλιτεχνικές ανησυχίες με επιτυχία για μια ακόμη φορά έρχονται στο προσκήνιο, με το τρίγωνο της προοδευμένης Αφροδίτης με τον γενέθλιο Ποσειδώνα, αλλά και καινούριοι έρωτες!

Η Uma Thurman, θεωρείται από πολλούς, ως το “σύμβολο του σεξ” για τον σκεπτόμενο άντρα!!!

Από Βασιλική Πατιού

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα