«Τι πιστεύουν» τα ζώδια για τους εαυτούς τους;

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
14/08/2021

Κριός

Πιστεύουν ότι είναι φιλήσυχοι άνθρωποι που όμως οπλοφορούν σε περίπτωση που κάποιος έχει αντίθετη άποψη από αυτούς!

Ταύρος

Πιστεύουν ότι το νόημα της ζωής βρίσκεται στην «ακινησία» της καλοπέρασης που τους χρωστάει το Σύμπαν (και όλοι οι άλλοι).

Δίδυμοι

Πιστεύουν ότι είναι οι πιο φιλικοί και ενδιαφέροντες άνθρωποι στον κόσμο αλλά δεν παρατηρούν πόσο γρήγορα εξαφανίζονται οι άνθρωποι από δίπλα τους

Καρκίνος

Πιστεύουν ότι είναι βαθιά συναισθηματικοί και ότι όλοι άλλοι είναι αναίσθητοι (γιατί απλά χτύπησαν το δάκτυλο τους).

Λέων

Πιστεύουν ότι έχουν υπερφυσικές ικανότητες και γι’ αυτό νομίζουν ότι αν και ο Θεός είχε ζώδιο θα ήταν Λέων.

Παρθένος

Πιστεύουν ότι όλοι στον κόσμο μας περιμένουν τη δική τους παρέμβαση για να αγγίξουν την τελειότητα.

Ζυγός

Πιστεύουν ότι είναι εξαιρετικά κοινωνικοί και με άψογη συμπεριφορά άνθρωποι, αλλά δεν αντέχουν να μένουν μόνοι τους (επειδή βαριούνται απίστευτα τον εαυτό τους).

Σκορπιός

Πιστεύουν ότι το φοβερό πλεονέκτημα τους είναι ότι γνωρίζουν από πριν, πότε θα έρθει η καταστροφή του κόσμου και ότι κακώς δε μας έχουν απαγάγει οι εξωγήινοι ακόμα (και ότι αυτοί θα επιβιώσουν).

Τοξότης

Πιστεύουν πως αν τα πράγματα γύρω τους παραμείνουν αμετάβλητα για 5 λεπτά, θα πάθουν κρίση πανικού και θα πηδήξουν από το παράθυρο (προς την ελευθερία).

Αιγόκερως

Πιστεύουν ότι είναι απόλυτα λογικοί, χαρισματικοί και πρέπει με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι αξίζουν να κυβερνούν τον κόσμο μας.

Υδροχόος

Πιστεύουν ότι είναι διασταύρωση Αϊνστάιν με Φρόιντ και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό, γιατί απλά δεν μπορούν να το αποδείξουν

Ιχθύες

Πιστεύουν ότι είναι προικισμένοι με εσωτερικό ένστικτο και έχουν θεϊκή καθοδήγηση όταν οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής οδού (και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι).

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα