Σεξ: Οι γυναίκες του ζωδιακού!

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
12/11/2018

Κριός – Η άμεση

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Δεν έχει πρόβλημα με το χώρο. Οπουδήποτε θα κάνει σεξ ο κριός φτάνει να του έρθει ακόμα και σε δημόσιο χώρο, όχι για λόγους επίδειξης αλλά επειδή του ‘ρθε. Ανάβει γρήγορα, ζητάει άμεσα αυτό που θέλει και δε μπορεί να περιμένει. Η αμεσότητα και η ξεκάθαρη διεκδίκηση την ανάβουν. Κατά τη πράξη έχει πάθος ένταση και κινείται γρήγορα. Ενθουσιάζεται με νέες ιδέες, και μπαίνει σε διαδικασίες φτάνει να γίνονται γρήγορα οι προτάσεις και να μην έχει πολύ χρόνο να τις επεξεργαστεί γιατί θα βαρεθεί. Μη της αφήνεις χρόνο να τα επεξεργάζεται.

Ταύρος – Η Αφροδίσια

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Όπου έχει σαμπάνιες, βελούδα και καλό φαγητό. Η πολυτέλεια ανάβει τα κορίτσια της Αφροδίτης και τις κάνει να νιώθουν πως παίρνουν αυτό που τους αξίζει.
Έχει αργούς ρυθμούς και ο ρομαντισμός είναι απαραίτητος. Δείπνο με κεριά μουσική ωραία ατμόσφαιρα θα τα εκτιμούσε δεόντως. Συχνά κάνει πως δε καίγεται ιδιαίτερα για σεξ για να εξιτάρει το ενδιαφέρον του συντρόφου και να τη διεκδικήσει. Δε βαριέται να κάνει τα ίδια και αν βρει τη συνταγή που δουλεύει δε χάνει το ενδιαφέρον. Με ωραίο και ήρεμο τρόπο μπορεί κανείς να τη πείσει για όλα αφού θέλει να ικανοποιεί το σύντροφο της, φτάνει να μη νιώσει πως πιέζεται. Δώσε της χρόνο και χώρο να χαλαρώσει.

Δίδυμοι – Η επικοινωνιακή

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Βαριέται εύκολα και αυτό έχει τα θετικά του. Οπουδήποτε είναι διατεθειμένη να σου δοθεί αφού τη συναρπάζουν οι νέες εμπειρίες. Οποιαδήποτε πρόταση έχει παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και κάτι καινούργιο θα απαντηθεί καταφατικά από το διδυμάκι. Θέλει εναλλαγές και την αίσθηση πως κάθε φορά κάνουμε κάτι διαφορετικό, επειδή βαριέται. Της αρέσει το φλερτ και αν της διεγείρει κάποιος τον Ερμή θα βγάλει τόσο ερωτισμό που δε το περιμένεις αλλά και θα σου προτείνει νέα συναρπαστικά πράγματα. Να είσαι και φίλος της και παρέα της εκτός από εραστής της.

Καρκίνος – Η αισθησιακή

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Στο σπίτι της που αλλού; Ή στης μαμάς της. Και πολύ σύντομα και στο σπίτι σου γιατί θέλει να δει που και πως ζεις , με ποιους συναναστρέφεσαι και αν σε διεκδικεί καμία άλλη. Πρέπει να καταφέρεις να τη κάνεις να νιώσει ασφάλεια –πράγμα δύσκολο- να νιώσει πως σου αρέσει και τη θέλεις αληθινά. Αν το καταφέρεις και αποφασίσει να σου δοθεί, θα δεις μια άλλη πλευρά που δε φανταζόσουν πως έχει ένα τόσο ανασφαλές άτομο. Μοναδικές εμπειρίες σε περιμένουν και πολύ υγρές νύχτες. Η καρκινίτσα ικανοποιείται μέσα από τη δική σου ικανοποίηση, και θα σε κάνει να νιώσεις πως σου ανήκει. Χωρίς να παίρνει άμεσα πρωτοβουλίες θα σε οδηγεί σε αυτό που θέλεις και δε το ήξερες. Φρόντισε να νιώθει ασφάλεια και μη σε πιάσει να κοιτάς αλλού.

Λέων – Η ηθοποιός

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Όπου έχει κοινό και κάνουμε εντύπωση. Στα λιοντάρια αρέσει η επίδειξη και δε κωλώνει να ξεδιπλώσει τον ερωτισμό της για σένα μπροστά σε άλλους, ανεβάζοντας τις μετοχές σου. Ξέρει πως είναι δύσκολο να τη πλησιάσεις και δε θα στο κάνει εύκολο. Θα εκτιμήσει όμως το θάρρος σου να τη προσεγγίσεις και θα σε προκαλέσει να την υποτάξεις. Να υποτάξεις το λιοντάρι τι λέμε θεέ μου; Κι όμως αυτός που θα καταφέρει να τη διεκδικήσει τη κάνει να νιώθει ασφάλεια… Αν νιώσει πως υπάρχει χημεία θα πάρει πρωτοβουλίες για να είστε μαζί και θα σε ικανοποιήσει μοναδικά όπως μόνο το λιοντάρι ξέρει με όλους τους τρόπους πριν κατά τη διάρκεια και μετά. Θέλει να νιώσει πως αυτό που της δίνεις είναι μόνο για αυτή και θα στο ανταποδώσει πολλαπλά. Θα φροντίσει το χρόνο το χώρο και την ηρεμία σου για να της δώσεις αυτό που της αξίζει και μετά θα σου δείξει πόσο τυχερός είσαι που την έχεις. Όσο αφοσιωμένη και αν φαίνεται μην την υποτιμήσεις ούτε στιγμή.

Παρθένος – Η συνεσταλμένη

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Στο σπίτι με καθαρά σεντόνια και αφού προηγηθεί φασίνα. Αν όμως είναι όλα οκ, θα ζήσεις μοναδική εμπειρία. Εκεί που είναι στην αυτοσυγκράτηση και τον συντηρητισμό, αν κάνει το κλικ είναι ικανή να δοκιμάσει ότι της προτείνεις και παρόλο που δε φημίζεται για τη σεξουαλικότητα της ο αισθησιασμός της θα ικανοποιήσει κάθε φαντασία σου. Της αρέσει να σου δίνει τη χαρά πως κατάφερες να ρίξεις τις τόσες αναστολές της και να ξεδιπλώσει ένα ερωτισμό που δε φανταζόσουν πως υπάρχει. Θα σε φροντίσει με πράξεις, κάνοντας όλα αυτά που ξέρει πως σου αρέσουν και θα σε κάνει να νιώθεις πως τα κάνει μόνο για σένα. Μη περάσεις ποτέ στο «παραγνωριστήκαμε» και της φέρεσαι όπως με τους φίλους σου.

Ζυγός – Η συντροφική

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Στο σαλόνι εκτός από την κρεβατοκάμαρα η σε πεντάστερο ξενοδοχείο, αλλά πάντα σε αισθησιακό περιβάλλον και με glamour. Μία ζυγίνα δε θα τη δεις ποτέ με τα ίδια εσώρουχα. Έχει μεγάλη ποικιλία από σέξυ εσώρουχα ξέρει να τα συνδυάζει για να σε κάνει πύραυλο πότε αποκαλύπτοντας κάτι λιγότερο από ότι θα ήθελες και πότε κάτι περισσότερο από ότι περίμενες. Με αισθησιακό τρόπο είναι πρόθυμη να ακολουθήσει σε κάθε μονοπάτι και να πειραματιστεί σε νέα πράγματα. Θέλει καλούς τρόπους και δεν αντέχει το βρώμικο σεξ χωρίς τρυφερότητα. Έχει έντονη σεξουαλικότητα και πολλές φορές καίγεται από επιθυμία. Αν νιώσει πως σου αρέσει θα ξεπεράσει τις αναστολές της και θα αφεθεί σε ότι διαφορετικό και extreme μια και της αρέσει να δοκιμάζει συνεχώς νέα πράγματα. Μη ξεχνάς να της λες πόσο σου αρέσει και να της δείχνεις το θαυμασμό σου.

Σκορπιός – Η ηδονική

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Στις ερημιές για να έχει και περιπέτεια ή στο νερό (με βροχή, στη θάλασσα κ.α.). Η ικανοποίηση για μια σκορπιό περνάει μέσα από τη δική σου ευχαρίστηση. Και όταν λέμε ευχαρίστηση εννοούμε τη μεγαλύτερη που έχεις νιώσει. Δεν έχει όρια και δεν κουράζεται. Διαθέτει τη μεγαλύτερη τρυφερότητα αλλά μπορεί να φτάσει ακόμα και στο σαδομαζοχισμό. Της αρέσουν όλα τα αξεσουάρ και βοηθήματα (όχι επειδή τα χρειάζεται αλλά για τη εμπειρία). Την εξιτάρει ότι σε τρελαίνει και αν καταλάβει να θέλεις κάτι πολύ δε θα προλάβεις να το ζητήσεις. Όλες οι ώρες είναι για σεξ και θα ζεις το ερωτικό παιχνίδι κάθε στιγμή και οπουδήποτε. Ο έρωτας διαρκεί όλη τη μέρα και τη νύχτα και απλά η πράξη είναι η κορύφωση. Θέλει να την «ταλαιπωρείς» και να τη βασανίζεις επειδή ικανοποιείται να βλέπει τις αντοχές της και εσένα να μην το πιστεύεις τι ζεις. Προσοχή όμως: αν νιώσει ανασφάλεια μπορεί να έχει απόλυτη αποχή και μια ψυχρότητα που δε φανταζόσουν. Η μοναδική σκορπιός θέλει η λίγο περισσότερο από όλα η κάτι λιγότερο από το τίποτα.

Τοξότης – Η περιπετειώδης

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Όπου έχει διασκέδαση και περιπέτεια. Στην ορειβασία, στο ράφτινγκ, πάνω στη μοτοσυκλέτα η στις τουαλέτες του μπαρ. Η παθιασμένη ατίθαση αλόγα που βλέπεις αν αποφασίσει να σου δοθεί θα σου δώσει στο χέρι και το μαστίγιο.. Ναι αυτή η ανεξάρτητη δυναμική γυναίκα αρέσκεται να υποτάσσεται όσο δε φαντάζεται κανείς. Της αρέσει να πέφτει στα τέσσερα αλλά και να είναι από πάνω σου κυρίαρχη. Θέλει ταχύτητα και ένταση Είναι διαχυτική και δυναμική αλλά δε θέλει μεγάλες διάρκειες και ατελείωτα παιχνίδια. Θέλει εδώ και τώρα φτάνει να έχει ένταση. Είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη και το ασυνήθιστο την τρελαίνει αλλά θέλει πάντα το φλέρτ πριν τη πράξη. Όσο της προτείνεις νέα πράγματα και τη φλερτάρεις ξανά και ξανά θα της κρατάς το ενδιαφέρον. Φρόντισε να μην γίνει ρουτίνα το σεξ και θα ζεις συναρπαστικές στιγμές.

Αιγόκερως – Η επίμονη

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Στο γραφείο που αλλού; Η αυστηρή και οριοθετημένη Αιγοκαιρίνα σπάει κάθε όριο στο σεξ. Ότι είναι ταμπού της αρέσει. Θέλει να κυριαρχεί και να κυριαρχείται. Της αρέσουν οι ρόλοι και να ξεπερνά τα όρια της σε αντοχή και φαντασία. Θέλει περισσότερο αυτό που βλέπει πως σε φέρνει σε δύσκολη θέση και αρέσκεται να σου παραχωρεί κάτω από πίεση. Δεν θέλει να της το κάνεις εύκολο αλλά ούτε και εκείνη θα το κάνει για σένα. Ο οργασμός της απαιτεί υπομονή και θα είναι ένα «παράσημο» για όποιον το καταφέρνει. Η δυσκολία η πίεση αλλά και η στέρηση την ανάβουν. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ασυνήθιστες σκληρές καταστάσεις, kinky αξεσουάρ και βίτσια. Αν δεις σημάδια στο σώμα σου μην τρομάξεις. Μη τολμήσεις όμως να επέμβεις ποτέ στα επαγγελματικά της.

Υδροχόος – Η κοινωνική

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Στο λουτρό η στο σαλόνι. Η εγκεφαλική Υδροχόος περνάει ακόμα και το σεξ από το μυαλό. Αν καταφέρεις να της ερεθίσεις τη νόηση, και με αρκετή υπομονή, θα σου ανοιχτεί ερωτικά και θα σε συναρπάσει. Ενώ στην αρχή είναι λίγο κλειστή, θα βγάλει τις πιο πρωτοποριακές τάσεις μια και «σκέφτεται» πως θέλει να δοκιμάσει και το… άλλο το ανατρεπτικό. Ότι είναι ασυνήθιστο και έξω από τα καθιερωμένα της αρέσει. Αλλά προσοχή: θέλει υπομονή. Χρειάζεται χρόνο για να ανοιχτεί και ξενερώνει με τη βιασύνη. Επειδή όμως είναι «αρσενικό» ζώδιο αναγνωρίζει σέβεται και θέλει να υπηρετεί την αντρική υπόσταση, παρόλο που δε θα το περίμενε κανείς για τόσο ανεξάρτητο άτομο. Μη διστάσεις να πάρεις αυτό που θέλεις επειδή όσο περισσότερο σε βλέπει να θέλεις κάτι τόσο περισσότερο το θέλει και εκείνη. Μη κρίνεις δυσμενώς τους φίλους της και μη της απαγορεύσεις να τους βλέπει.

Ιχθείς – Η διαισθητική

Πού προτιμά να κάνει σεξ: Τι είπες πως είναι εδώ που με έφερες? Το ευαίσθητο ψαράκι δεν θέλει να σου χαλάσει χατίρι. Ότι θέλεις και το ζητήσεις με θέρμη θα το έχεις. Και όχι μόνο εσύ… και όποιος άλλος έχει ανάγκη. Δεν αντέχει να βλέπει στενοχωρημένους ανθρώπους και θα κάνει ότι μπορεί για να προσφέρει. Παρόλο που φαίνεται ρομαντική θα ακολουθήσει σε κάθε εμπειρία και σε κάνει να αναρωτιέσαι ποιος τραβάει ποιόν. Με ωραίο τρόπο είναι πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα επειδή απόλαυση για εκείνη είναι να σου προσφέρει. Ο αλτρουισμός στο σεξ την κάνει ιδανική μια και δε θα ακούσεις το όχι σε ότι ζητάς με συναίσθημα. Προσοχή η τεράστια αγκαλιά της μπορεί να χωρέσει όλους τους κατατρεγμένους και τους πονεμένους. Φρόντισε να είσαι κοντά της.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα