Ζώδια & Σεξ | Πως σε ξενερώνουν τα αγόρια: ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ASTROTEAM GUEST
31/12/2020
Κάθε ζώδιο, έχει αρχετυπικά διαφορετικό τρόπο να αντιλαμβάνεται το σεξ και να λειτουργεί σε αυτό.
Και το κάθε ένα, έχει μία φήμη να το ακολουθεί. Από την άλλη ξέρουμε καλά, πώς τα πράγματα – όπως και τα νομίσματα – έχουν πάντα δύο όψεις. Ναι, ακόμα και οι “μυθικοί” εραστές του ζωδιακού, έχουν την ξενέρωτη πλευρά τους που μπορεί από τη σφαίρα της ηδονής να σε οδηγήσουν αυτοστιγμή στη σφαίρα του απόλυτου ξενερώματος και να γκρεμίσουν την έρμη φαντασίωση που πετραδάκι – πετραδάκι για τα ‘κείνον (και για σένα ντε) έχτιζες.
Ιδού λοιπόν, πως μπορεί να σε ξενερώσουν τα ζώδια στο σεξ.
Μη το παίρνεις προσωπικά. Δεν είχατε την κατάλληλη χημεία.
Άλλη φορά, να απευθύνεσαι σε αστρολόγο για συναστρία πριν το “πονηρόν”. Δεν θα γίνουμε κλέφτες οι αστρολόγοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Tι πράμα ήταν αυτό που έζησες και με τον Δίδυμο. Κάποτε θα γράψεις σε βιβλίο όλες σου τις περιπέτειες στην αναζήτηση σου στον ζωδιακό και θα πάρεις το αίμα σου πίσω. Άντρα ήθελες, ο πάπυρος Λαρούς μπριτάνικα σου ήρθε, μνήσθητι σου.
Αποφασίζεις να προχωρήσεις και να μην είσαι άδικη, γιατί η ζωή έχει πολλά πρόσωπα και πρέπει να γνωρίσεις για να πάρεις την εμπειρία και να καταλήξεις (τι διάολο, σε κόλλησε ο Δίδυμος “εμπειρίτιδα”; ).
Σκέφτεσαι ότι η ζωή, έχει και συναίσθημα. Φροντίδα. Αγκαλιά. Αυτά είναι η τροφή της ψυχής. Και ποιος είναι ο ιδανικός για να τα προσφέρει; Ο Καρκίνος. Είναι κακό αυτά να υπάρχουν και στο σεξ; Όχι, κάθε άλλο!
Και είναι ωραίος, τρυφερός. Έχει κάτι προστατευτικό που μαλακώνει όλες τις ακίδες που κουβαλάς παιδιόθεν, σαν να είναι μητέρα και πατέρας μαζί. Βέβαια, γυρίζει και το μάτι του, πρόλαβες και το είδες κι ένα σύννεφο ανησυχίας πρόλαβε να περάσει μπροστά και από το δικό σου μάτι αλλά δεν θα δώσεις σημασία γιατί τρώγεσαι να δεις όλο το έργο…
Να σου τον, ωραίος και φροντιστικός, έτοιμος να ακούσει τα δύσκολα σου και να σε πάρει αγκαλιά για την επόμενη φάση. Βέβαια εσύ, σαν λίγο να σκιάχτηκες γιατί για άλλα ήρθες και ήδη νιώθεις σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα και πάλι ανησυχείς. Διότι κύριε, αν είναι πριν το ”πονηρόν” για να φτιαχτείς εσύ, να πρέπει εγώ να βγάλω τη Μάρθα τη Βούρτση από μέσα μου, πως να συντονιστώ με την Ζωίτσα τη Λάσκαρη όταν έρθει η ώρα; Μη κοιτάς, ο Καρκίνος το ‘χει εύκολο ο μπαγάσας: Αλλάζει διαθέσεις τόσο συχνά, όσο η Σελήνη που τον κυβερνάει. Τσακ; Δεύτερο σύννεφο.
Με τα πολλά, έρχεται η ώρα. Ψυχοβγάλτης κυριολεκτικά βέβαια, εσύ για την χαρά πήγαινες, με τα κλάματα θα τη δεις. Είναι όμως και η αγκαλιά, είναι το χάδι, δε βαριέσαι. Και το δια ταύτα να μη πάει καλά, γνώρισες άνθρωπο, ας είναι. Πριν έρθει η ώρα, έρχεται το τρίτο σύννεφο, όταν καταλαβαίνεις ότι θα πληρώσετε τον λογαριασμό εξ ημισείας. Τρίτωσε το σύννεφο, “ως εδώ να ‘ναι το κακό” σκέφτεσαι και προχωράς.
Όλα έγιναν όπως τα φαντάστηκες. Αγαπησιάρικα και ήπια, τρυφερά. Αυτό που ήταν κάπως ανησυχητικό, ήταν αμέσως μετά, το τηλέφωνο στη μητέρα. Στο καπάκι βρε αθεόφοβε; Τσακ; Τέταρτο σύννεφο.
Ναι κύριος αλλά αν έρθει και πέμπτο σύννεφο, θα έρθει και καταιγίδα κι εγώ έχω αφήσει έξω δύο απλωμένα πλυντήρια, έχουμε και δουλειές.
Κι έρχεται. Έρχεται τη στιγμή που αποφασίζει να ξεδιπλώσει αυτός το πόνο του που αφορά την πρώην του. Αμ, δεν μας τα είπες αυτά πουλάκι μου. Ποιο σύννεφο; Το σύννεφο εδώ έφερε βροχή, έχουμε μείνει μοναχοί, έγινε η βροχή χαλάζι, ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Κι αφού ακούς έντρομη την ιστορία του με την αξέχαστη κακούργα, ξαναχτυπάει το τηλέφωνο. Σουρπρίζ: Η μητέρα. Ανησύχησε. Μετά από μία ώρα. Για τον γιόκα της. Που είναι σαράντα ετών.
Αμ, τα σαράντα κύματα μπορεί να τα περάσεις αλλά εκεί δεν ξαναπάς. Ο άνθρωπος ζει στο παρελθόν του, επανέρχεται στο παρόν μόνο για την μητέρα, που ξέχασες να ρωτήσεις τι ζώδιο είναι γιατί εντωμεταξύ, προσπαθούσες να ξεκολλήσεις τις δαγκάνες του από πάνω σου. Αυτός πάει τώρα, σε θεώρησε δικό του άνθρωπο λέει, συνδέθηκε. Κι άμα συνδεθεί, γατζώνεται και δεν τον ξεγατζώνει μήτε χασάπακλας της Βαρβακείου παρακαλώ. Του πετάς ένα ”πρέπει να μαζέψω τα πλυντήρια γιατί θα βρέξει”, κοιτάζει πάνω αυτός, χαρά Θεού και τσακ; Το τελευταίο σύννεφο έφυγε όπως ήρθε, παράλληλα με ‘σενα. Την ώρα που αποφάσισε να δείξει και το ταλέντο του στη γκρίνια. Μια γυναίκα φεύγει, μια σωστή κυρία. Τόσο κυρία, που συμπόνεσε ακόμα και την πρώην.

Από τη Ρεγγίνα Μαργιάνη

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα