Ψάχνοντας το άλλο μας μισό!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
06/06/2017

Ψάχνοντας για το άλλο μας μισό στον ιδανικό σύντροφο της ζωής μας, διαπράττουμε ήδη το πρώτο λάθος και αυτό είναι στον τρόπο που θέτουμε την επιθυμία μας!

Για αναλογιστείτε, αν το σύμπαν έχει την δύναμη που του προσδίδει ο Πάολο Κοέλιο, τι ακούει; Ακούει ότι ζητάμε κάτι μισό και όχι κάτι ολόκληρο! Να λοιπόν, γιατί είμαστε καταδικασμένοι οι περισσότεροι από εμάς να ζούμε μισές καταστάσεις στην προσωπική μας ζωή, αφού σχεδόν κανένας μας δεν ζητάει ένα ολόκληρο ταίρι αλλά αυτό που έχει απομείνει από κάποιον άλλο… Φυσικά όλο αυτό είναι η χιουμοριστική διάσταση του θέματος, που ωστόσο κρύβει και αρκετή αλήθεια μέσα της αν το καλοσκεφτούμε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ιδανικό και “ολόκληρο” ταίρι για τον καθένα και την καθεμία μας, είναι αυτό του οποίου μπορούμε να ανεχθούμε τα ελαττώματα και να ζήσουμε με αυτά! Γιατί η διάρκεια μιας σχέσης εξαρτάται όχι από τα συμβατά σημεία των συμβαλλομένων, αλλά από τα ασύμβατα. Συχνά, στις αρχές μιας σχέσης μπερδεύουμε αυτά που μας αρέσουν με αυτά που δεν μας αρέσουν στον σύντροφό μας με αποτέλεσμα στην συνέχεια να απογοητευόμαστε. Ή πάλι, άλλος να είναι ο τύπος του άνδρα που μας αρέσει – για εμάς τις γυναίκες – και με άλλον τελικά να δεσμευόμαστε ή και να παντρευόμαστε ακόμα.

Υπάρχουν και αυτές οι τυχερές που τα δύο πρότυπα είναι συμβατά στον χάρτη τους και έτσι έχουν από νωρίς καταλάβει τι είδους σύντροφο αναζητούν!

Στην αστρολογική ανάλυση ενός γενέθλιου χάρτη, τα πράγματα ξεκαθαρίζουν απόλυτα σε αυτόν τον γρίφο, αφού το πρότυπο του άνδρα – εραστή που μας ξετρελαίνει  έχει να κάνει με την πλανητική θέση του Άρη στον χάρτη μας και με το πρότυπο του συζύγου  που τελικά παντρευόμαστε, η θέση του Ήλιου! Υπάρχουν και αυτές οι τυχερές που τα δύο πρότυπα είναι συμβατά στον χάρτη τους και έτσι έχουν από νωρίς καταλάβει τι είδους σύντροφο αναζητούν! Για παράδειγμα μια περήφανη Λιονταρίνα με τον γενέθλιο Άρη της στο Λιοντάρι, έλκεται από δυνατούς, δημοφιλείς, ξεχωριστούς άνδρες τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά και το πιο πιθανό είναι να βρει κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μια Λιονταρίνα τώρα με τον Άρη της στον ήσυχο και κρυψίνου Καρκίνο, θα έλκεται από λιγομίλητους, ήσυχους και λίγο άτολμους σε πολλές περιπτώσεις άνδρες και θα αναρωτιέται πως μπλέκει μαζί τους, αφού της αρέσουν οι εξωστρεφείς δυναμικοί τύποι!

Ένας άνδρας για παράδειγμα με την Σελήνη του και την Αφροδίτη του στον Αιγόκερω (διαλέξαμε μια από τις δυσκολότερες περιπτώσεις!)

Το ίδιο αντίστοιχα ισχύει και για τους άνδρες, αφού στον γενέθλιο χάρτη τους, το πρότυπο της ερωμένης, το δείχνει η πλανητική θέση της Αφροδίτης και της συζύγου η θέση της Σελήνης. Ένας άνδρας για παράδειγμα με την Σελήνη του και την Αφροδίτη του στον Αιγόκερω (διαλέξαμε μια από τις δυσκολότερες περιπτώσεις!) θα θέλει μια ερωμένη σοβαρή, επαγγελματικά αποκαταστημένη, λίγο μεγαλύτερη από αυτόν, χωρίς έντονες συναισθηματικές εξάρσεις. Όταν θα έρθει η ώρα της επιλογής συζύγου δεν θα δυσκολευτεί, ούτε θα διχαστεί γιατί θα είναι απόλυτα σίγουρος για αυτό που επιθυμεί. Σκεφτείτε τώρα τον ίδιο άνδρα με αυτή την ισχυρή Σελήνη στον Αιγόκερω να έχει μια τρυφερή, συναισθηματική, ρομαντική Αφροδίτη στους Ιχθύς! Θα έλκεται πάντα από γυναίκες με τέτοια χαρακτηριστικά, θα ποθεί την τρυφερότητα και την εκδήλωσή της από την σύντροφό του, αλλά το πιο πιθανό είναι να βρεθεί με μια ορθολογίστρια σύζυγο στο πλευρό του αφού η Σελήνη του επιτάσσει λογική και καταξίωση!

Καιρός λοιπόν να αρχίσουμε να ψάχνουμε το άλλο μας… ολόκληρο!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα