Πάσχα στο χωριό! Ή και όχι;

ASTROTEAM GUEST
19/04/2022

Τι θα κάνει φέτος το Πάσχα κάθε ζώδιο;

Ωραία εποχή η άνοιξη, ανοίγει ο καιρός και το μυαλό μας θέλει να ξεφύγει από τη δουλειά και ευτυχώς έχουμε κάποιες αργίες, όπως την καθαρά Δευτέρα, την 25η Μάρτη, έχουμε την Πρωτομαγιά και μην ξεχνάμε φυσικά το Πάσχα! Άλλος περιμένει το Πάσχα για το φαΐ, άλλος για την εκδρομή, άλλος για την ξεκούραση… Πάντως όλοι το περιμένουν για το δικό τους λόγο!

Για να δούμε λοιπόν τί θα κάνει το κάθε ζώδιο το Πάσχα!

Κριός

Θα πάει την εκδρομή του, θα φάει, θα πιει και θα μαλώσει και με όλο τον κόσμο. Αρχικά θα μαλώσει για το πότε θα φύγουν, Μεγάλη Τετάρτη ή Μεγάλη Πέμπτη! Έπειτα, θα μαλώσει για το που θα πάνε, στο χωρίο του συντρόφου ή στο βουνό για ορειβασία. Ύστερα θα μαλώσει για το φαγητό. Αφού λοιπόν τσακωθεί και τα βρει μόνος του και αποφασίσει τελείως δημοκρατικά θα περάσουν όλοι καλά.

Ταύρος

Με λίγα λόγια και απλά. Θα φάει ότι έχει το τραπέζι. Για το μόνο λόγο που ίσως παραπονεθεί είναι αν τελειώσει το φαΐ ή αν δεν είναι καλομαγειρεμένο. Και αυτό, αφού τα φάει.

Δίδυμοι

Ιδανικά θα ήθελε να είναι σε δύο μέρη. Οπότε το ζήτημα είναι να επιλέξει που θα πάει πριν τελειώσει το Πάσχα. Αν καταφέρει να πάει σε ένα προορισμό και καθίσει τελικά για το πασχαλιάτικο τραπέζι, ζήτημα είναι αν θα κατεβάσει μία μπουκιά από το πολύ μπλα μπλα.

Καρκίνος

ΠΑΡΑΔΟΣΗ. Πάσχα στο χωριό. Όλα τα ήθη και τα έθιμα πρέπει να γίνουν μαζί με όλη την οικογένεια και τα τριτοτεταρτοξάδερφα παρέα. Εννοείται γίνεται και ο φωτογράφος της παρέας για το κουτί με τις αναμνήσεις του. Εδώ να πούμε ότι θα αναγκάσει τους πάντες να δουν όλες τις φωτογραφίες από τα προηγούμενα έτη.

Λέων

Αρχικά δεν πάει όπου κι όπου. Αν τον καλοδεχτούν με κόκκινο χαλί, ίσως καταδεχτεί να φορέσει το στέμμα του και να πάει μία βόλτα στον επιτάφιο.

Παρθένος

Δεν έχει σημασία που θα πάει και με ποιον θα είναι. Οι άλλοι θέλουν να είναι μαζί με έναν φίλο Παρθένο και αυτό γιατί είναι αυτός που θα προσφέρει υπηρεσίες καθαριότητας. Θα μαζέψει το τραπέζι, θα πλύνει τα πιάτα και στο τσακίρ κέφι θα ρίξει και ένα σφουγγάρισμα.

Ζυγός

Η αλήθεια εδώ είναι πως θα δυσκολευτεί να αποφασίσει που θα πάει. Λογικά θα ακολουθήσει το σύντροφο στον τελικό προορισμό. Όμως υπάρχει και το άλλο δίλημμα.. Τι θα φορέσει στον επιτάφιο και τι στην Ανάσταση.

Σκορπιός

Εδώ, θα βγει η φύση του σκορπιού και θα κάνει μια δουλειά που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του. Θα καθαρίσει τα έντερα για το κοκορέτσι. Αν αηδιάζει να κάνει κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα δεν θα μάθετε ποτέ τι θα κάνει, καθώς δεν αποκαλύπτει ποτέ και σε κανέναν το επόμενό του βήμα.

Τοξότης

Τελείως φλου είναι το Πάσχα σαν εορταστική εθιμοτυπική περίοδος. Για τους τοξότες το Πάσχα όπως και όποια άλλη αργία είναι καθαρά μία αφορμή για ένα νέο ταξιδάκι. Έτσι αν πάει σε κάποιο μέρος που γιορτάζεται το Πάσχα, θα ακολουθήσει και τα πολιτιστικά, αλλιώς βολεύεται με την παράδοση του κάθε τόπου.

Αιγόκερως

Υπάρχουν δύο εκδοχές για τον εορτασμό της πασχαλινής περιόδου για τους Αιγόκερους. Η πρώτη είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν σαν να μη συμβαίνει κάτι (και εδώ να πούμε την αλήθεια αυτή προτιμούν αλλά οκ). Η δεύτερη εκδοχή είναι να λειτουργήσουν σαν καρκίνοι (μιας και είναι άξονας – μη ξεχνάμε τις αστρολογικές μας γνώσεις) και να πάνε στο χωριό τους με την οικογένεια τους. Βέβαια και εκεί θα μιλάνε για δουλειά, αλλά τουλάχιστον θα είναι διακοπές.

Υδροχόος

Αντιρρησίες λέγονται και όχι αδίκως. Σιγά μην κάνουν Πάσχα. Τι να γιορτάσουν; Ποιον να γιορτάσουν; Και τι; Να πάνε στο χωριό μαζί με όλους τους υπόλοιπους; Και πως θα ξεχωρίσουν από το ευρύ κοινό για την πρωτοπορία τους; Απαπαπα!

Ιχθύες

Τους αρέσει το Πάσχα και η οικογένεια και οι φίλοι και όλα. Σε όλα ναι και για όλους χαλί να τους πατήσουν γίνονται. Το θέμα είναι να γιορτάσουν το Πάσχα την Κυριακή του Πάσχα και όχι την Κυριακή του Θωμά.

 

Από τη Νάσια Μ.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα