Όψεις Ήλιου – Άρη | Επαγγελματικός προσανατολισμός

ASTROTEAM GUEST
27/06/2024

Εισαγωγικό άρθρο! Διαβάστε εδώ: Ήλιος & Σελήνη – Κυριότεροι, αλάνθαστοι επαγγελματικοί δείκτες!

Η όψη που δημιουργείται στον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη, τις περισσότερες φορές το χαρακτηρίζει έντονα. Θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες εάν θα εκδηλωθούν οι θετικές τους ιδιότητες, όπως σε ποιο ζώδιο βρίσκονται, αν είναι σε κυβέρνηση ή αδυναμία, εάν συμμετέχουν και σε άλλες όψεις ή σχηματισμούς, όπως και σε ποιόν οίκο λειτουργούν.

Αν το ένα πλανητικό σώμα υπερτερεί του άλλου, για παράδειγμα ένας Άρης στον Αιγόκερω, σε έξαρση, με έναν Ήλιο στον Ζυγό, σε πτώση, θα μπορούσε η απόσταση μεταξύ τους, να καθορίσει εάν θα εξομαλυνθούν οι ενέργειες, αντίστοιχα σε δυνατές θέσεις αν θα προβάλουν τη μέγιστη δυναμική τους. Ο Ήλιος, η ταυτότητά μας, αυτό που μας ζητά το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται να είμαστε, και ο Άρης, αυτό που θέλουμε, η δράση μας, η αυτοπεποίθηση, οι πρωτοβουλίες, οι μάχες, οι αγώνες, οι αρετές μας, αλλά και το πώς θα μιλήσουμε και θα φερθούμε, μας προσδιορίζουν σαν προσωπικότητα σε μέγιστο βαθμό με αυτές τις ιδιότητές τους, όπως και η σχέση τους στον αστρολογικό χάρτη. Οπότε κάθε φορά που θα θέλουμε να ενεργοποιηθούμε επαγγελματικά, θα φανούν πρώτες αυτές οι πτυχές, πριν προλάβουν ακόμα να εκτυλιχθούν τα ταλέντα μας. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο μεγάλη σημασία έχει να εντοπίσουμε από νωρίς, το πόσο δυνατή αυτοεκτίμηση έχει το παιδί μας, ή πόσο θαρραλέο ώστε να τολμήσει καινούργια ξεκινήματα, τι είναι αυτό που ενδεχομένως φρενάρει αυτήν την εκδήλωση, ή αν τυχόν υπερβάλει και περισσεύει ο ζήλος.

ο Ωροσκόπος δηλαδή, και η σχέση του με τον Άρη και τον Ήλιο θα δείξουν πολλά στοιχεία!

Γνωρίζοντας τα λεπτά αυτά σημεία εγκαίρως, κάτι το οποίο σε ένα ωροσκόπιο, ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί να διακρίνει, ακόμα και τα κρυφά δεδομένα, μπορεί με την σωστή πρόληψη να βοηθηθεί η κάθε προσωπικότητα να βελτιωθεί, από μικρή ηλικία, και ίσως εντάσσοντας στην καθημερινότητα ένα άθλημα εκτόνωσης, ή άλλη δραστηριότητα ενδυνάμωσης, ανάλογα την περίσταση, να πετύχουμε τα άριστα, ώστε να εμπλουτίσουμε τα εφόδια να αναρριχηθεί και επαγγελματικά. Ταυτόχρονα το περιβάλλον, ως ενισχυτικός παράγοντας, ύψιστης σημασίας, επίσης, η ακμή του 1ου οίκου στον χάρτη, ο Ωροσκόπος δηλαδή, και η σχέση του με τον Άρη και τον Ήλιο θα δείξουν πολλά στοιχεία, όπως και η όψη μεταξύ τους πάλι, το ζώδιο της ακμής και τυχόν πλανήτες στον Κριό. Παράδειγμα ένας Ωροσκόπος στους Ιχθύες θα φανερώσει πολλή διαίσθηση, ή τάση για καλλιτεχνικά, ή αν η ακμή βρίσκεται στον Κριό θα στηρίξουν έναν αδύναμο Ήλιο, ακόμα και Άρη.

Οι όψεις ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη μπορεί να ισορροπήσουν ενέργειες ανασταλτικές, όπως και να τις εντείνουν, με σίγουρο το γεγονός πως ένας καλά δομημένος Άρης θα ωθήσει το άτομο σε δυναμικές ενάρξεις, και έμφαση σε δραστηριοποίηση. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να εξεταστούν όλες οι παράμετροι αν αυτή η δυνατή θέληση είναι αρκετή, και αν η φλόγα θα παραμείνει ενεργή και για πόσο;
Ο οίκος που φιλοξενεί τον Γενέθλιο Άρη στο ωροσκόπιο σίγουρα θα δείξει τον τομέα που το παιδί θα έχει την περισσότερη ενεργοποίηση, και πιθανόν το πεδίο επαγγελματικής δράσης στην ενηλικίωση.

Τα επαγγέλματα που μπορούν να προκύψουν με επιτυχία είναι: Χειρουργός, σιδεράς, αθλητής, μηχανικός και ότι έχει να κάνει με μηχανές και μηχανοκίνητα σπορ, πολεμικές τέχνες, οδοντίατρος, κουρέας, πυροσβέστης, χασάπης, μαραγκός, εργασίες σε φούρνους ή καμίνια, ή με τρυπάνια, εργαλεία, μαχαίρια, όπλα κλπ, αστυνομικοί, φύλακες και σεκιουριτάδες, πυροτεχνουργοί, γυμναστές.

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα