Ήλιος & Σελήνη – Κυριότεροι επαγγελματικοί δείκτες!

ASTROTEAM GUEST
10/05/2024

Ήλιος & Σελήνη – Κυριότεροι, αλάνθαστοι επαγγελματικοί δείκτες!

Οι θέσεις  Ήλιου Σελήνης, οι δυνάμεις τους, η σχέση μεταξύ τους και γενικά οι όψεις τους στον αστρολογικό μας χάρτη, δεν αποτελούν μόνο στάση ζωής και χαρακτήρα. Αναλύοντας τον πρωταρχικό σημειοδότη, τον Ήλιο, και της Σελήνης που συνδράμει εξίσου στην ταυτότητά μας, βλέπουμε πως μαζί με την πολύ σημαντική οικοθεσία, αλλά και άλλους παράγοντες, βρίσκουμε τα καίρια ενδεικτικά στοιχεία για την πιθανή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες στον επαγγελματικό στίβο του κάθε ατόμου.

Εκτός λοιπόν από την αρσενική και θηλυκή ενέργεια, το πώς εκλαμβάνουμε την πατρική και μητρική φιγούρα, την ουσία και το συναίσθημα μας, τα Φώτα του ωροσκοπίου θα δείξουν και τη δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί, όπως και τα εργαλεία για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες στον επαγγελματικό στίβο του κάθε ατόμου.

Όσο πιο νωρίς ανακαλύψουμε τα ταλέντα και τις ικανότητες μας, καθώς και τις αδυναμίες και τους τρόπους να τις ενισχύσουμε, τόσο θετικότερη έκβαση θα πετύχουμε, ειδικά αν μελετηθούν ακόμα από παιδική και εφηβική ηλικία η σύνθεση της γενέθλιας υπόσχεσης και όλοι οι αστάθμητοι ή στοιχειώδεις δείκτες που ενδέχεται να προκύψουν.

Τα στοιχεία και οι ποιότητες που υπερτερούν, τα ζώδια στην ακμή 2ου, 6ου και 10ου,  οίκων εισοδήματος, εργασίας και καριέρας, οι κυβερνήτες τους και οι γωνίες που σχηματίζουν, οι πλανήτες που περιλαμβάνουν, ο σκοπός των Δεσμών της Σελήνης, το Χειρώνιο τραύμα, οι ανάδρομοι πλανήτες, οι όψεις  72ο των κρυμμένων ταλέντων, η ισορροπία Δία-Κρόνου, αλλά και οι διελεύσεις και οι πρόοδοι κατά τη διάρκεια της ζωής, είναι ακόμα κάποιες αδιαμφισβήτητες σταθερές ως προς το αποτέλεσμα.

Το αποτύπωμα όμως των πλανητικών συνθηκών τη στιγμή της γέννησής, μας προϊδεάζει για τις ασφαλείς επιλογές που μπορούμε να ακολουθήσουμε, καθώς και το πιο σπουδαίο ακόμα, να συμβουλέψουμε τα παιδιά μας, και εμείς ως αστρολόγοι τους γονείς, με τη σειρά μας, όσον αφορά στον επαγγελματικό προσανατολισμό τους. Η σχέση των Φώτων και το ζώδιο στο μεσοδιάστημά τους θα δείξουν το επάγγελμα επίσης, ιδιαίτερα αν βρίσκεται σε κάποιο άλλο ουράνιο σώμα κοντά, αλλά και η σημασία του κάθε απλανούς ή αστεροειδούς που μπορεί να τύχει εκεί. Υπάρχουν κι άλλα μεσοδιαστήματα που μπορούν να μας το εμφανίσουν, το ίδιο και αν βρίσκονται δίπλα σε άλλους γενέθλιους πλανήτες μας, υπάρχει θεωρία πως καθορίζουν και τη μοίρα μας.

Αρκεί να αναλυθούν τα σημάδια από μικρή ηλικία…

Ανάλογα λοιπόν τις προδιαγραφές του Ήλιου και της Σελήνης, αν είναι δυνατοί, αν εξισορροπούνται οι ενέργειες από άλλους πλανήτες, όπως και τα ευάλωτα σημεία της κάθε προσωπικότητας, προσπαθούμε να εμπλουτίζουμε τη δράση με βοηθητικές μεθόδους, ώστε να βοηθήσουμε τις πιο έντονες ιδιοσυγκρασίες να διοχετεύσουν τις εντάσεις, καθώς και όπου απουσιάζει η δυνατή αυτοπεποίθηση, να ενισχυθεί. Αρκεί να αναλυθούν τα σημάδια από μικρή ηλικία και να υπάρχει μελέτη από ειδικό Αστρολογίας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα δεδομένα που θα αποκτήσουμε είναι εκπληκτικά και πολλές φορές άνω των προδιαγραφών!

Ακόμα πιο διεξοδική έρευνα πάνω στις όψεις του Ήλιου με κάθε πλανήτη και σημείο στον χάρτη ξεχωριστά, το ίδιο και της Σελήνης, και το πώς συνεννοούνται, θα μας οδηγήσει σε πιο λεπτομερή πεδία. Τα δεδομένα που θα αποκτήσουμε είναι εκπληκτικά και πολλές φορές άνω των προδιαγραφών και προσδοκιών που φανταζόμαστε και οφείλουμε όλοι να εξαντλήσουμε αυτό το αποθεματικό μονοπάτι γνώσης, ώστε τα οφέλη να έρθουν αργά ή γρήγορα!

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα