Όψεις Ήλιου – Αφροδίτης | Επαγγελματικός προσανατολισμός

ASTROTEAM GUEST
19/06/2024

Εισαγωγικό άρθρο! Διαβάστε εδώ: Ήλιος & Σελήνη – Κυριότεροι, αλάνθαστοι επαγγελματικοί δείκτες!

Η ωραία του ζωδιακού μέσα σε ένα ωροσκόπιο θα μας δείξει τον τομέα των απολαύσεων, τα πεδία που νιώθουμε ικανοποιημένοι, εκείνο που μας αρέσει και μας ευχαριστεί, πού αποζητάμε την ποιότητα, πώς βρίσκουμε την αρμονία, αλλά και τις αξίες και το πώς σχετιζόμαστε, άρα και τις προσδοκίες που έχουμε από τις σχέσεις και συνεργασίες. Αν πολλοί πλανήτες βρίσκονται στο ένα ή στο άλλο ημισφαίριο θα αποκαλύψουν το πώς λειτουργούμε γενικά στη ζωή μας, αν είμαστε ανεξάρτητοι ή όχι. Το ίδιο και στα επαγγελματικά μας θα φανεί τι είδους εργασία μας ταιριάζει, να συνεταιριζόμαστε ή να οδεύουμε μόνοι, να στηριζόμαστε σε άλλους ή όχι;

Ως κυβερνήτρια του 2ου και του 7ου οίκου θα μας παραπέμψει σε οικονομικά, ασφάλειες, αποκτήματα, αλλά και τις συνεργασίες μας. Σε σχέση με τον Ήλιο, μπορεί να βγάλει επαγγελματικές ιδιότητες που σχετίζονται με τους χώρους ομορφιάς, τα ινστιτούτα αισθητικής, τη μόδα και οτιδήποτε γύρω από καλλωπισμό. Η γωνία που μπορεί να σχηματίσει με τον Ήλιο είναι έως εξαγώνου, δηλαδή 60 μοιρών, οπότε αρνητική επίδραση δεν μπορούν να έχουν μεταξύ τους, εκτός αν είναι σε κοντινή σύνοδο που μειώνεται η αποφασιστικότητα και η διεδικητικότητα. Στην περίπτωση όμως που είναι σε θέση πολύ στενή, cazimi, δηλαδή σε απόσταση έως 17 λεπτά της μοίρας, γίνεται πολύ ισχυρή και δίνει οικονομική επιτυχία. Σε όψη εξαγώνου με τον Ήλιο θα καταλάβουμε ανάλογα τους οίκους και τα ζώδια, από πού κα με ποιον τρόπο μπορούμε να έχουμε ευκαιρίες που σχετίζονται με το εισόδημά μας, άρα αποτελεί και άμεσος δείκτης της πορείας των επαγγελματικών αν προκύπτουν από αυτήν την πηγή οι απολαβές.

Η σύνοδος Ηλίου – Αφροδίτης αν δέχεται θετικές όψεις θα εμφανίσει εύνοια οικονομική και ανάλογα τους οίκους τα χρήματα θα προέρχονται από συναφή επαγγέλματα.

Κάτι πολύ σημαντικό ακόμη για την Αφροδίτη που δείχνει τα οικονομικά μας, αλλά και όλους τους πλανήτες όταν εξεταστούν, είναι οι δυνάμεις τους, δηλαδή αν είναι σε ζώδιο κυριαρχίας, σε αδυναμία, σε έξαρση ή πτώση. Στον Ταύρο/Ζυγό, Σκορπιό/Κριό, Ιχθύες και Παρθένο αντίστοιχα, η θέση αυτή θα προσδιορίσει και την όψη της με τον Ήλιο, και κατ΄επέκταση και την όποια οικονομική κατάσταση. Η σύνοδος Ηλίου – Αφροδίτης αν δέχεται θετικές όψεις θα εμφανίσει εύνοια οικονομική και ανάλογα τους οίκους τα χρήματα θα προέρχονται από συναφή επαγγέλματα. Συναντάμε πολύ συχνά καλλιτεχνικές ενασχολήσεις και ισορροπημένες συνεργασίες με αυτήν τη συνθήκη, αλλά και γενικότερα με αρωματοποιία, φυτά, ανθοκομικά, διακόσμηση. Μπορεί να δώσει το μοντέλο, τους ειδικούς σε studio beaute, σε οίκους μόδας όλα τα παρεμφερή επαγγέλματα, τους μουσικούς, τους ζωγράφους, ακόμα και θεατρικούς παραγωγούς, γραφίστες ή αρχιτέκτονες με έναν δυνατό Κρόνο, όπως επίσης τους δικηγόρους, τον σύμβουλο γάμου και έφεση σε δημόσιες σχέσεις.

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα