Το Οψάριον της Βάσιας Μαυράκη: ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
30/03/2021

”Κι ας ήρθε ο Απρίλης με τα βάγια και τις πασχαλιές· πια δεν ακούω τίποτε, θαρρείς και χιόνισε όλη νύχτα.”
Γιώργος Σεφέρης

🔹 2 Απριλίου 2021

+ Ερμής 26 μοίρες Ιχθύων εξάγωνο με Πλούτωνα 26 μοίρες Αιγόκερω

Χαρισματική όψη που βαθαίνει το νου και δίνει λύσεις σε θέματα που τις περίμεναν από καιρό. Παρατηρητικότητα, συγκέντρωση, αλλά και αποκάλυψη μυστικών που έχουν σταματήσει να πληγώνουν.

Θετική όψη για τα ζώδια του Νερού, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, αλλά και τα ζώδια της Γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τέλους τρίτου δεκαημέρου.

🔹 6 Απριλίου 2021

+Αφροδίτη 19 μοίρες Κριού εξάγωνο με Άρη 19 μοίρες Διδύμων

Το πάθος της Άνοιξης είναι εδώ και ευνοεί τα Ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τα Ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τέλους δεύτερου δεκαημέρου. Ένταση, πάθη, έρωτες, χαρές και αισιοδοξία ξυπνούν μαζί με την ανοιξιάτικη φύση. Έντονη η αίσθηση της περιπέτειας και έντονη η ανάγκη για διασκέδαση και εξωστρέφεια.

Προσεκτικά ο Παρορμητικός Σταυρός του τέλους δεύτερου δεκαημέρου.

🔹 9 Απριλίου 2021

– Άρης 21 μοίρες Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 21 μοίρες Ιχθύων

Μια ημέρα θολή και ‘’κίτρινη’’ με μολυσματικές και ασθενικές τάσεις για τα Μεταβλητά Ζώδια, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες της αρχής του τρίτου δεκαημέρου. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν στην υγεία.

Σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να φέρει συγκρούσεις, επεισόδια ατυχηματικά, πολεμικά, γεωφυσικά και ίσως γεγονότα σε θαλάσσιο χώρο.

🔹 10 Απριλίου 2021

✔ + Ερμής 12 μοίρες Κριού εξάγωνο με Κρόνο 12 μοίρες Υδροχόου

Ημέρα οργάνωσης, τακτοποίησης έσω/έξω, αλλά και διευθέτησης υποθέσεων που έχουν σχέση με γραφειοκρατικά και πρακτικά θέματα. Ξαφνικές ιδέες και ξαφνικές λύσεις προκύπτουν με Ουράνιο τρόπο!

Αποφάσεις που αφορούν σε θέματα εκπαίδευσης, καθώς και ανανέωση ή αξιοποίηση νομικού πλαισίου για θέματα που αφορούν στην παιδεία.

Θετική ημέρα για τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους της αρχής του δεύτερου δεκαημέρου.

✔ +Αφροδίτη 25 μοίρες Κριού εξάγωνο με Δία 25 μοίρες Υδροχόου

Εξαιρετική ημέρα τύχης και ευκαιριών, οικονομικών και συναισθηματικών για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Αισιοδοξία, απολαύσεις, παροχές, αφθονία και κοινωνική επιτυχία.

🔹 11 Απριλίου 2021

-Αφροδίτη 26 μοίρες Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26 μοίρες Αιγόκερω

Ορμή, διεκδίκηση, επικίνδυνη δράση, πάθος, ζήλια. Μια μέρα που χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των συναισθημάτων καθώς ο πλανήτης της αγάπης και των οικονομικών σε όψη αδιεξόδου με τον Πλούτωνα μπορεί να επιφέρει συναισθηματικές και οικονομικές κρίσεις. Ιδιαιτέρως προσεκτικός ο Παρορμητικός Σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τέλους τρίτου δεκαημέρου.

🔹 12 Απριλίου 2021

+ Νέα Σελήνη 22 μοίρες Κριού

Νέα Σελήνη στον άξονα της παρόρμησης και νέα ξεκινήματα για Κριούς 11, 12, 13 Απριλίου, Καρκίνους 11, 12, 13 Ιουλίου, Ζυγούς 12, 13, 14 Οκτωβρίου και Αιγόκερους 11, 12, 13 Ιανουαρίου.

🔹 13 Απριλίου 2021

+ Ήλιος 24 μοίρες εξάγωνο με Άρη 24 μοίρες Διδύμων

Μια ημέρα δυναμική, ιδανική για επίτευξη στόχων. Δραστηριοποίηση, ενεργητικότητα, ανάληψη πρωτοβουλιών, αλλά και ένα εξαιρετικό διάστημα για έναρξη προγράμματος σωματικής άσκησης.

Θετική ημέρα για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα τρίτου δεκαημέρου.

🔹 15 Απριλίου 2021

+ Ήλιος 25 Κριού εξάγωνο με Δία 25 μοίρες Υροχόου

Η χαρά της ζωής και της αισιοδοξίας επιστρέφει για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του τρίτου δεκαημέρου. Τύχη, ευκαιρίες, κέρδη, βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα, αλλά και λύσεις σε προβλήματα με τη βοήθεια του… από μηχανής Θεού.

🔹 16 Απριλίου 2021

– Ήλιος 26 Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26 μοίρες Αιγόκερω

Εντάσεις, φοβίες, εκδικητικές τάσεις, δυσκολία στις σχέσεις, απομακρύνσεις, χωρισμοί. Οριστικές διαγραφές και ενδεχόμενες απώλειες για τον Παρορμητικό Σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τέλους τρίτου δεκαημέρου.

🔹 17 Απριλίου 2021

✔ +Άρης 26 μοίρες Διδύμων τρίγωνο με Δία 26 μοίρες Υδροχόου

Επέκταση, άνεση, θάρρος και επιθυμία για υπερπήδηση εμποδίων. Μια όψη ευλογίας για τα ζώδια του Αέρα, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Ευκαιρία προώθησης σημαντικών υποθέσεων και ανάληψης ρίσκων που θα έχουν θετική έκβαση για τα ζώδια του Αέρα τρίτου δεκαημέρου.

✔ +Ερμής 26 μοίρες Κριού εξάγωνο με Δία 26 μοίρες Υδροχόου

Καταπληκτικές ιδέες, συμφέρουσες αγορές, τυχερές συναντήσεις και συζητήσεις που θα αποδώσουν και θα φέρουν θετικές συνεργασίες. Χαρά, καλή διάθεση, αισιοδοξία αλλά και χαρμόσυνα νέα για όσους προσπαθούν να αποκτήσουν απογόνους. Θετική ημέρα για απόκτηση τεχνολογικού εξοπλισμού ή μεταφορικού μέσου για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους τέλος τρίτου δεκαημέρου.

✔ +Ερμής 26 μοίρες Κριού εξάγωνο με Άρη 26 μοίρες Διδύμων

Ταχύτητα σκέψης, ζωντάνια, άμεση λύση πρακτικών θεμάτων. Έντονη δράση σωματική και διανοητική, αποφασιστικότητα, συζητήσεις που θα δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θετική όψη για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του τρίτου δεκαημέρου.

✔-Ερμής 26 μοίρες Κριού τετράγωνο με Πλούτωνα 26 μοίρες Αιγόκερω

Κατάθλιψη, δυσάρεστες σκέψεις σε προσωπικό επίπεδο, δυσάρεστες ειδήσεις σε γενικό επίπεδο. Τάσεις εκδικητικότητας, χειραγώγησης, δυσπιστία και υπονομεύσεις για τον Παρορμητικό Σταυρό, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους τέλους τρίτου δεκαημέρου.

18 Απριλίου 2021

+ Σύνοδος Ήλιου/ Ερμή 29 μοίρες Κριού

Μετακινήσεις, συζητήσεις, φιλικές κοινωνικές επαφές. Μια ημέρα με μεγάλη εξωστρέφεια και ανάγκη για θετική επικοινωνία. Ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν σε παιδιά και μικρά ζώα. Απίστευτα θετικό κλίμα για τα ζώδια της Φωτιάς που έχουν γεννηθεί τις δύο τελευταίες ημέρες.

🔹 22 Απριλίου 2021

+ Σύνοδος Αφροδίτης με Ουρανό 10 μοίρες Ταύρου

Ημέρα ξαφνικών χαρών και ξαφνικών ερώτων! Κεραυνοβόλοι έρωτες για τα ζώδια της Γης Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους τέλος πρώτου δεκαημέρου. Ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, προσπάθειες ανανέωσης εμφάνισης, αλλά και απρόσμενες οικονομικές ευκαιρίες!

🔹 24 Απριλίου 2021

+Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 10 μοίρες Ταύρου

Απρόσμενες ειδήσεις, ξαφνικές συναντήσεις, πρωτότυπες ιδέες για τα ζώδια της Γης τέλους πρώτου δεκαημέρου. Έντονη διάθεση για αύξηση οικονομικού κεφαλαίου, σκέψεις για αγοραπωλησίες και επενδύσεις. Θετική σύνοδος για τα ζώδια της Γης, Ταύρους τέλους Απριλίου, Παρθένους τέλους Αυγούστου και Αιγόκερους τέλους Δεκεμβρίου.

🔹 25 Απριλίου 2021

✔ -Αφροδίτη 12 μοίρες Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 12 μοίρες Υδροχόου

Δύσκολη μέρα σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Περιοριστική διάθεση, στέρηση χαράς και οράματος, υποχρεωτική συμπεριφορά, σχέσεις με διαφορά ηλικίας για το Σταθερό Σταυρό, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

✔ -Ερμής 12 μοίρες Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 12 μοίρες Υδροχόου

Δυσκολίες στην επικοινωνία, νεύρα, ένταση, καθυστερήσεις, έλλειψη κατανόησης και αυστηρά πλαίσια. Ιδιαίτερη προσοχή σε παιδιά και ζώα καθώς μπορεί να έχουμε αυξημένα ατυχήματα και να δέχονται σκληρές συμπεριφορές. Βαριά ημέρα για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους της αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

✔ Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 13 μοίρες Ταύρου

Μια ημέρα με άνεση στην επικοινωνία και στα συναισθήματα. Τα λόγια ρέουν η διάθεση είναι αισιόδοξη και οι συνθήκες ιδανικές για να ζητηθούν … χατίρια. Ευνοημένα τα ζώδια της Γης , Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

🔹 27 Απριλίου 2021

-Πανσέληνος 10 μοίρες Ταύρου / Σκορπιού

Ο Ήλιος στον Ταύρο και η Σελήνη απέναντι στο Σκορπιό αναμετρούν τις δυνάμεις τους στην Πανσέληνο του Απρίλη και φέρνουν σε αντιπαράθεση τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Προσεκτικά Ταύροι γεννημένοι τέλος Απριλίου, αρχή Μαΐου, Λέοντες τέλος Ιουλίου, αρχή Αυγούστου, Σκορπιοί τέλος Οκτωβρίου, αρχή Νοεμβρίου και Υδροχόοι τέλος Ιανουαρίου, ρχή Φεβρουαρίου.

🔹 29 Απριλίου 2021

+Ερμής 22 μοίρες Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22 μοίρες Ιχθύων

Μία μέρα θεϊκή, με έμπνευση και υψηλά ιδανικά. Τα όνειρα γίνονται προφητικά και κάτω από την προστασία του Ποσειδώνα μπορούν να καθοδηγήσουν το άτομο σε εξαιρετικά πνευματικά μονοπάτια. Ρομαντισμός και καλλιτεχνική διάθεση για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους, Καρκίνους και Ιχθύες της αρχής τρίτου δεκαημέρου.

🔹 30 Απριλίου 2021

+ (-)Σύνοδος Ήλιου με Ουρανό 10 μοίρες Ταύρου

Επαναστατικότητα, ανεξαρτησία, αναθεώρηση, αλλά και απρόσμενες εκπλήξεις για το Σταθερό Σταυρό τέλους πρώτου αρχής δεύτερου δεκαημέρου. Ανατροπές σε καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες, ρήξεις με συντρόφους και συνεργάτες, νεύρα, εντάσεις και προκλητικότητα.

Θετικό κλίμα για Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες τέλους πρώτου δεκαημέρου, αρχής δευτέρου.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα