Οι κρυφές πλευρές του Ουρανού

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
12/06/2017

Είναι απόλυτα μαγνητικοί, σαγηνευτικοί, γνωρίζουν την τέχνη του φλερτ σαν να την σπούδασαν σε κάποιο ειδικό σχολείο, είναι φευγάτοι κι άπιαστοι σαν τον αέρα που αναπνέουν και η απιστία είναι το αγαπημένο τους σπορ!

Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος σχετικά με τα ζώδια που αφορούν την πίστη και την απιστία! Το θέμα έχει αναλυθεί πολλάκις σε μυριάδες άρθρα για το ποιο είναι σταθερό και έμπιστο και ποιο άστατο και αχόρταγο. Το σύνηθες είναι να δεχόμαστε βροχή ερωτημάτων για το  αν οι Δίδυμοι είναι γενικώς «άτακτοι» ή οι Υδροχόοι δεν δεσμεύονται ποτέ και με κανέναν συναισθηματικά… Οι πιο προχωρημένοι βέβαια εισχωρούν στα θέματα του πλανήτη της Αγάπης – την Αφροδίτη – και έχουν γενικά συμπεράσματα για το πως συμπεριφέρεται  καθεμιά στο ζωδιακό με κορυφαίες «τζαναμπέτισσες» τις Αφροδίτες στον Τοξότη και τους Διδύμους! Και δεν είναι παντελώς λάθος μια και οι δυο λατρεύουν την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις με αποτέλεσμα να επιζητούν την ανταλλαγή πληροφορίας όπου σταθούν κι όπου βρεθούν ανοίγοντας πόρτες και παράθυρα στον/στην οποιοδήποτε επίδοξη θαυμάστρια τους εξαποστείλει μηνύματα ενδιαφέροντος.

Η τραγική αλήθεια όμως είναι κάπου αλλού κρυμμένη στα Αστρολογικά μονοπάτια της γνώσης και η αποκάλυψη της είναι άκρως ενδιαφέρουσα και συγκλονιστική.

Αποπλάνηση τώρα!

Περιδιαβαίνοντας στον κόσμο των σχέσεων και των συναναστροφών έχει τύχει σε όλους μας – φαντάζομαι – να συναντήσουμε άτομα που με την πρώτη ματιά, δεν μας λέγανε και τίποτα, μάλλον προς την αποστροφή και την αδιαφορία μας στρέφανε παρά στην συμπάθεια ή την συμπόνια  για την κακή  – ή έστω ατημέλητη – εξωτερική τους εμφάνιση. Κάτι σαν «μπάζο» που λέει και η νεολαία του τόπου μας ή του κάθε τόπου που εκτιμά ένα ωραίο πρόσωπο και σώμα από ένα στραβό χαμόγελο με άνισα δόντια, μια ασυνεννοησία στα μάτια κλπ κλπ.

Αρκεί μια τέτοια γωνία να κάνει την Αφροδίτη ανεξαρτήτως ζωδίου άπιστη και πορτογυρίστρα;

Παρά ταύτα κάποιες από αυτές τις παρουσίες κάνουν τη μεγάλη έκπληξη όταν για κάποιο λόγο ξεκινούν να μας μιλούν ή να εκφράζονται με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο. Ξάφνου τα χαρακτηριστικά μαλακώνουν, το χαμόγελο γίνεται γοητευτικό, το παιχνίδισμα και η λάμψη από τα μάτια τους μας τυφλώνει και όσο περνά η ώρα η άποψη μας αλλάζει άρδην από την πρώτη εντύπωση που ήταν κάτι σε ένα ακραίο να πάρουμε καράβι να φύγουμε ή «τι του/της βρίσκει επιτέλους» αν πρόκειται για φίλο/η κάποιου γνωστού μας, που απλά έτυχε να πέσουμε επάνω του! Φυσικά και ο πλανήτης Ουρανός είναι έκδηλος στο 99% αυτών των ανθρώπων συνήθως σε κάποια σκληρή γωνία με την Αφροδίτη τους. Μα θα αναρωτηθείτε, αρκεί μια τέτοια γωνία να κάνει την Αφροδίτη ανεξαρτήτως ζωδίου άπιστη και πορτογυρίστρα; Και θα σας απαντήσω έντιμα και ειλικρινά πως ναι αρκεί!

Η μεγαλύτερη γωνιακή απόδειξη των ωροσκοπίων για άστατη ερωτική ζωή είναι η σχέση Αφροδίτης/Ουρανού σε 0, 45, 90, 135 και 180 μοιρών γωνίες. Θα σας έλεγα ότι και με τα τρίγωνα και τα εξάγωνα συμβαίνει το ίδιο, απλά εκεί είναι λίγο πιο μαλακά τα πράγματα και τα άτομα δεν έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν τόσο πια έντονη γοητεία και μαγνητισμό στο περιβάλλον, ώστε η κατάκτηση του άλλου φύλου (και του ίδιου) να είναι τόσο εύκολη. Και για να αντιληφθείτε πλήρως τι ακριβώς κάνουν -ασυνείδητα τελείως – θα σας περιγράψω ένα εξαιρετικό παράδειγμα μιας φίλης όπου με το σύζυγο της είχαν έναν εξαιρετικό γάμο, μια απίστευτη σχέση πάθους μεταξύ τους που με τα χρόνια εξελίχθηκε σε βαθιά αληθινή αγάπη. Ο σύζυγός της μετριότατος σε εμφάνιση – εκείνη ήταν καλλονή – κυριολεκτικά τη λάτρευε. Όσο όμως κι αν το γνώριζα αυτό δεν ήμουν ποτέ σίγουρη ότι στις κοινές παρέες που τους συναντούσα ο συγκεκριμένος γινόταν αντικείμενο έντονου φλερτ από όλα τα θηλυκά που συνυπήρχαν στο χώρο. Θα ορκιζόμουν δε, ότι φλέρταρε ανοιχτά και «έπαιζε» με όλες σε σημείο που να μην είναι κανείς σίγουρος ότι δεν υπάρχει και κάτι μεταξύ τους! Ήταν πραγματικά απίστευτος, χιούμορ, στάση, έκφραση, παιχνίδισμα – χωρίς να μπορείς να του το προσάψεις όμως – με έναν μοναδικό τρόπο που τον έκανε πραγματικό σταρ, ωραιότερο κι από τον Μπραντ Πιτ!

Το εύκολο Φλερτ!

Φαντάζεστε βέβαια τι θα μπορούσε να ακολουθήσει μετά από όλη αυτή την συμπεριφορά της σαγήνης. Όλες ήταν έτοιμες ή σχεδόν έτοιμες να δεχθούν απευθείας πρόταση του, για καφέ, για ποτό και ότι ήθελε προκύψει! Και πραγματικά αυτό είναι το μαγικό μυστικό της Απιστίας: το ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν το ταλέντο να την κάνουν τόσο εύκολα. Ακόμα κι αν το παρουσιαστικό, το μυαλό ή οι καταβολές τους παίζουν κόντρα ρόλο, ακόμα κι αν οι συνθήκες τους είναι οι χειρότερες. Σκεφθείτε λοιπόν πως αυτό μεταφράζεται όταν έχουμε και το συνδυασμό μιας καλής εμφάνισης, μια παρουσίας που τραβά το βλέμμα και το απογειώνει με την επαφή.

Παράξενες επιθυμίες

Μια άλλη συχνή παρατήρηση για τους έχοντες στο προσωπικό τους ωροσκόπιο την γωνία Αφροδίτης/Ουρανού είναι ότι ακόμα κι αν δεν μιλήσουν, ο κόσμος τους απευθύνεται εύκολα! Εκπέμπουν κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μαγνητικό κύμα; Ίσως, μια και τα ηλεκτρονικά μέσα στα χέρια τους συχνά καταστρέφονται, εκπέμπουν ευθύτητα; Αυθεντικότητα; Ιδιόμορφη σεξουαλικότητα; Αισθησιασμό; Ό,τι κι αν εκλαμβάνετε από τους συγκεκριμένους, να έχετε υπ’ όψιν σας ότι δεν είναι μόνο για σας. Μέσα στην υπερβολή τους διαχέονται στο πλήθος, εισπράττουν δημοτικότητα και δημοφιλία και φυσικά δεν τους είναι καθόλου ευχάριστο να την απαρνηθούν για χάρη ενός και μόνο συντρόφου. Άποψη τους είναι ότι δεν τίθεται θέμα απιστίας μια και είναι προσωπική κατάκτηση καθενός που θα εκφράσει την επίμονη ερωτική φύση του, η οποία πιθανότατα δεν συνδέεται με το πραγματικό του συναίσθημα. Άλλο πράγμα η αγάπη και άλλο το σεξ – υποστηρίζουν – άλλο η μόνιμη σχέση που καλύπτει τις προσωπικές και κοινωνικές επιταγές και άλλο η τάση να δονείται διαρκώς από το ερωτικό ένστικτο το οποίο πρέπει να λειτουργεί αυθόρμητα και χωρίς περιορισμούς. Κλείνοντας, νομίζω ότι η φράση «πήγε για τσιγάρα και δεν γύρισε πάρα μόνο ύστερα από 2 χρόνια» δικαιωματικά τους ανήκει εφόσον ποτέ δεν ξέρεις σε ποια πιθανή γωνιά του δρόμου μπορεί και να ξεμυαλιστούν…

Αποζητά μόνιμα μια υψηλού βαθμού διέγερση στην ερωτική ζωή, ερωτεύεται γρήγορα, ξεπερνά ακόμα γρηγορότερα…

Μια εκκεντρική Αφροδίτη επηρεασμένη από την επαναστατικότητα που εκφράζει ο πλανήτης Ουρανός, μπορεί να κάνει τα πάντα χωρίς να νοιάζεται για το κατεστημένο.. αρκεί να ανακαλύψει οτιδήποτε την εκφράζει πνευματικά. Τα αιτήματα της για ελευθερία σπάνια καλύπτονται με τους συμβατικούς τρόπους που είναι στημένη η κοινωνία μας γι’ αυτό και συνηθίζει να επιδίδεται σε σχέσεις περίεργες με άτομα άλλης φυλής, άλλης θρησκείας, διαφορετικής κουλτούρας με σκοπό να αντλήσει δημιουργικότητα μέσα από την προκλητικότητα της λειτουργίας της. Αποζητά μόνιμα μια υψηλού βαθμού διέγερση στην ερωτική ζωή, ερωτεύεται γρήγορα, ξεπερνά ακόμα γρηγορότερα και σαφέστατα έχει μια ακατανίκητη ροπή στο να έχει εμπειρίες σε ερωτικές περιπέτειες! Ποιος εξάλλου μπορεί να της αντισταθεί;

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα