Ο Emmanuel Macron και η σύζυγος του

ASTROTEAM GUEST
16/06/2017

Ήταν μόλις 15 ετών ο Emmanuel όταν γνώρισε την Brigitte, καθηγήτρια γαλλικών στο σχολείο του στην πόλη Amiens της Γαλλίας, 39 ετών και παντρεμένη με τρία παιδιά! Η μια της κόρη μάλιστα ήταν συμμαθήτριά του. Ο έρωτάς τους αν και αντισυμβατικός ήταν κεραυνοβόλος. Περνούσαν μαζί πολλές ώρες και συζητούσαν για τόσα πολλά πράγματα που εκείνη είχε πει πως είναι πανέξυπνος και συμπεριφέρεται σαν ενήλικας. Οι γονείς του δεν ενέκριναν την σχέση και ζήτησαν από την Brigitte να απομακρυνθεί μέχρι να γίνει ο Μακρόν τουλάχιστον 18 ετών. Εκείνη τους είπε πως δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι, αν και θα προσπαθήσει. Ωστόσο ποτέ δεν την κυνήγησαν νομικά για αποπλάνηση ανηλίκου. Εκείνος όταν ήταν 17 ετών της είχε πει παρά τις αντιστάσεις της “Θα σε παντρευτώ ό,τι και αν κάνεις”.

Οι γονείς του τον έστειλαν στο Παρίσι να συνεχίσει τις σπουδές του για να τον απομακρύνουν από την Μπριγκίτ, αλλά δεν έπιασε.. Η σχέση τους συνεχίστηκε μέχρι και το 2007 που πήρε διαζύγιο από τον άντρα της και παντρεύτηκαν.

Όταν βλέπουμε μια σχέση να επιμένει παρά τις δυσκολίες που εμφανίζονται, με μια τέτοια διαφορά ηλικίας και κόντρα στα πρέπει των άλλων, σίγουρα θα υπάρχει δυνατή Συναστρία που μας υποδηλώνει την ισχυρή έλξη μεταξύ τους αλλά και την αντοχή τους στον χρόνο..

Εκείνος Πολυαστρία στον Τοξότη: Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και Ποσειδώνα να τριγωνίζει την Πολυαστρία της Στον Κριό: Ήλιο, Σελήνη και Αφροδίτη. Μας δείχνει αγάπη, αρμονία, εξιδανίκευση και καλή συνεννόηση. Η Πολυαστρία της είναι στον 2ο Οίκο του, του παρέχει ασφάλεια και συνεργασία όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι της σχέσης. Με τον Ερμή της κιόλας στον 2ο του, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί την ακούει τόσο πολύ όσον αφορά τα οικονομικά του, τον γεμίζει ιδέες. Η Πολυαστρία του είναι και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνά της, που κάθεται στον 7ο του Οίκο. Μεταμόρφωση μέσα από την σχέση του μαζί της, έντονη σεξουαλικότητα και κτητικότητα.

Η δική του Πολυαστρία βρίσκεται στον 4ο Οίκο της, βρίσκει έτσι στο πρόσωπό του οικογενειακή θαλπωρή και συναίσθημα. Είναι και θέση που ευνοεί τον γάμο. Την αντοχή στον χρόνο μας την δίνει ο Κρόνος του στον Ωροσκόπο της, τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη της. Δίνει σταθερότητα και μακροχρόνιους δεσμούς. Η Σελήνη της στον Νότιο Δεσμό του τους φέρνει κάτι από το παρελθόν τους.. την εντύπωση μόλις συναντήθηκαν ότι γνωρίζονταν ήδη από κάποια άλλη ζωή. Είναι μια όψη που κυριολεκτικά σέρνει ο ένας τον άλλον και δεν μπορούν να ζήσουν χώρια. Επίσης πολύ σημαντικό το ότι έχουν σε σύνοδο το Μεσουράνημα του με τον 4ο Οίκο της! Δυνατή όψη καρμικότητας, καθώς συνδέονται οι Γωνίες των Ωροσκοπίων τους.

Την στιγμή της συνάντησής τους, εκείνος είχε στο προοδευμένο Ωροσκόπιό του τον Ήλιο τρίγωνο με την γενέθλια Σελήνη του. Σύμφωνα με τον Γιούνγκ είναι η αρχετυπική όψη του ζευγαριού, Animus Anima, και την συναντούμε στους χάρτες ανθρώπων όταν συναντούν το άλλο τους μισό. Επίσης ο Ήλιος του ήταν εξάγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό του και πέρναγε από πάνω του διέλευση του Ουρανού. Γνώρισε “Ουράνια” γυναίκα, καθώς ο πλανήτης Ουρανός είναι έντονος στο Ωροσκόπιό της. Εκείνη όταν τον γνώρισε είχε την προοδευμένη Αφροδίτη της σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνά της αλλά και την διέλευση του Πλούτωνα χιαστί στην γενέθλια Αφροδίτη της. Διπλό θέμα Αφροδίτης – Πλούτωνα λοιπόν! Πολύ βαθιά αγάπη, μεταλλακτική και εμμονική.

Από Αρετή Γεωργακοπούλου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα