Ο 12ος οίκος και το θηρίο που κατοικεί μέσα του – Μέρος Β΄

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
19/11/2020

Ο ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΎΜΕ ΤΟΝ ‘’ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ’’ ΜΑΣ.
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΘΗΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ;
ΠΑΛΗ Ή ΦΥΓΗ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΙΤΑΧ ΕΠΙΤΕΘΕΙ;

Καλώς ήρθαμε στο Δωδέκατο Οίκο του γενέθλιου Κοσμογράμματος μας!
Εκεί που κατοικούν οι φόβοι και τ΄ απωθημένα μας…
Εκεί που κατοικούν αυτά που δεν επιλέξαμε εμείς, αλλά τα γονίδια μας…
Εκεί που κατοικούν τα μύχια μυστικά μας…
Εκεί που κατοικούν οι κρυφοί εχθροί του μυαλού μας…
Εκεί που κατοικεί η Μέδουσα που δεν τολμάμε να κοιτάξουμε στα μάτια …
Εκεί που κατοικούν οι εθισμοί, οι φυλακές, τα μοναστήρια…
Εκεί που κατοικεί η ομίχλη που σκοτεινιάζει την Ψυχή μας…
Εκεί που το ‘’Τσιτάχ’’ παραμονεύει να αρπάξει την ‘’Αντιλόπη μας’’… Ο δωδέκατος οίκος μας!

Ο δωδέκατος οίκος, είναι ο οίκος των εγκλεισμών της ζωής μας. Οι πραγματικές και φανταστικές φυλακές μας. Το συλλογικό ασυνείδητο κατά το Sigmund Freud. Εκεί που όλα είχαν γίνει από τότε που λικνιζόμασταν αμέριμνα στη μήτρα της μητέρας μας , ενώ το τετελεσμένο μας χτιζόταν ερήμην μας. Ότι ψυχικό σθένος χτίσουμε, εκεί βρίσκεται. ‘Ότι ψυχικό κόστος κληρονομήσουμε, εκεί βρίσκεται. ‘Όποια ψυχική απόδραση σχεδιάσουμε, εκεί βρίσκεται. Όποιο ‘’απονενοημένο διάβημα’’ αποφασίσουμε, εκεί βρίσκεται. Εκεί όμως βρίσκεται και η δύναμη μας να νικήσουμε τις σκιές που μας τρομάζουν και η ικανότητα μας να έρθουμε αντιμέτωποι με τους χειρότερους φόβους μας.

Καλωσορίσαμε στο δωδέκατο οίκο μας. Καλωσορίσαμε στον ανήλιαγο λαβύρινθο του μυαλού μας. Καλωσορίσαμε στα απύθμενα, στα ανεξερεύνητα βάθη του προσωπικού ωκεανού μας. Φυσικός κυβερνήτης εξάλλου του δωδέκατου οίκου είναι ο Ποσειδώνας και μπορεί να ανακατεύει όποτε θέλει τα νερά των Ιχθύων με την τρίαινα του. Καλωσορίσαμε εκεί, που οι άλλοι βλέπουν τι είμαστε, μα εμείς όχι! Αυτές ακριβώς τις ατελείωτες στιγμές της φετινής άνοιξης, καλούμαστε να διαχειριστούμε με το σοφότερο τρόπο τις προδιαγραφές του τελευταίου και πραγματικά έσχατου οίκου του Αστρολογικού μας Χάρτη. Του πιο απομακρυσμένου από όλους, αυτού που μπορεί να μας προδώσει την τελευταία στιγμή ή να μας κάνει να φανούμε παλικάρια. Όσο πιο καλοστηριγμένος είναι γενέθλια, τόσο πιο πολύ αντέχουμε και μαχόμαστε.

Ο δωδέκατος οίκος μας είναι το ‘’Τσιτάχ’’ που καραδοκεί να μας κατασπαράξει και εμείς είμαστε η παγωμένη ‘’Αντιλόπη’’, ξαπλωμένη ανήμπορη πάνω στο φρέσκο χορτάρι. Και τώρα, εδώ, στην εσχατιά μας, έχουμε να επιλέξουμε δυο δρόμους… ή αυτόν της πάλης, ή αυτόν της φυγής. ‘’Fight or flight’’, όπως αναφέρεται η επιλογή μας στα εγχειρίδια της Ψυχολογίας. Μα είναι και ο αντίστοιχος όρος στα ελληνικά , αυτός που μας πάει κατευθείαν στο μύθο της Μέδουσας! Ποιος μπορεί να την αντικρίσει κατάματα και να μην “παγώσει”; Ποιος μπορεί να αντικρίσει τους φόβους του κατάματα και να μην ‘’παγώσει’’; Τις μέρες αυτές οι φόβοι μας, εσωτερικοί και εξωτερικοί έχουν γίνει δυσανάλογοι, έχουν πάρει τεράστιες διαστάσεις γιατί είναι πρωτόγνωροι και έχουν τραντάξει συθέμελα τις ασφάλειες και τα κεκτημένα μας. Τώρα, είναι η στιγμή να καταλάβουμε τι μας ζητάει ο δωδέκατος μας και να αποφασίσουμε να τον δουλέψουμε και να τον ‘’ξεγελάσουμε” τεχνηέντως! Δικαίως θα με ρωτήσετε… γίνεται; Ναι γίνεται! Αν ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, φυσικά και γίνεται. Γίνεται όμως τόσο, όσο είναι γραφτό να γίνει… εμείς απλώς θα εξαντλήσουμε τις πεπερασμένες εναλλακτικές και ικανότητες μας.

Οι προσωπικοί πλανήτες μας κρυμμένοι μέσα στο δωδέκατο οίκο είναι μια βαριά κληρονομιά που μιλά για ένα Κάρμα ‘’ανήμπορο’’ κι επαναλαμβανόμενο. Σαν αέναα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια λάθη, να ερχόμαστε μετεξεταστέοι κάθε φορά, αλλά και πάλι να αντιγράφουμε από την κόλλα του διπλανού μας. Οι προσωπικοί πλανήτες στο δωδέκατο οίκο αποτελούν υποβάθμιση για την Καρμική Αστρολογία και τα περιθώρια βελτίωσης κρίνονται πια από τις όψεις που πραγματοποιούν κυρίως με τους συμπαντικούς. Θα σας δώσω να καταλάβετε πως θα βρείτε απλά και εύκολα ποιο είναι το ζώδιο της ακμής του δωδέκατου οίκου σας, προκειμένου να κάνουμε την ανάλυση για το πως θα τον λειτουργήσετε. Το ζώδιο του Ωροσκόπου μας είναι ο πρώτος μας οίκος. Αν λοιπόν υποθέσουμε πως έχετε Ωροσκόπο Κριό, τότε ο δωδέκατος σας, αν δεν έχετε εμπεριεχόμενο οίκο στο χάρτη σας, βρίσκεται στους Ιχθύες.

Με βαθμό δυσκολίας στη διαχείριση δωδέκατοι οίκοι:
Πύρινοι… (-) ΚΡΙΟΣ, ( -) ΛΕΟΝΤΑΣ, ( -) ΤΟΞΟΤΗΣ
Αέρινοι… ( -,+) ΔΙΔΥΜΟΙ, (-,+) ΖΥΓΟΣ, (-)ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γήινοι… (-,+)ΤΑΥΡΟΣ, (+) ΠΑΡΘΕΝΟΣ, (+)ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Υδάτινοι… (+) ΚΑΡΚΙΝΟΣ , (-,+) ΣΚΟΡΠΙΟΣ , (+) ΙΧΘΥΕΣ

ΑΝ ΕΧΕΤΕ …

ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΟΙΚΟ ΣΤΟ ΖΥΓΟ (ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Ο δωδέκατος οίκος στο Ζυγό φέρνει το άτομο αντιμέτωπο με την αδικία και την ‘’ασχήμια’’ της ζωής, στο μέτρο που δεν μπορεί να τις αντέξει! Ο φόβος για τη διάλυση των σχέσεων είναι συνεχής γι’ αυτό και το άτομο τις περισσότερες φορές μπορεί να κρατά κρυφές σχέσεις και συναισθηματικές καβάτζες από το φόβο της μοναξιάς και μόνο. Η Αφροδίτη του Ζυγού ως γενέθλια υπόσχεση μέσα στο δωδέκατο οίκο είναι ανασφαλής και νοιάζεται πολύ για τη γνώμη των άλλων. Προσπαθεί πραγματικά να βρει ομορφιά στις προθέσεις, ακόμη και όταν γνωρίζει πως η ομορφιά αυτή απουσιάζει. Ο παρορμητικός αέρας του Ζυγού μπορεί να ξεσηκώνει το μεταβλητό νερό των Ιχθύων. Σαν την πεταλούδα όμως, που ενώ πετά ανάλαφρα πάνω από τα κύματα, το θαλασσινό αλάτι της καταστρέφει ύπουλα τα διάφανα φτερά. Τη φυγή, το πέταγμα (flight) θα επιλέξει ο δωδέκατος στο Ζυγό, μα αν η ‘’Αντιλόπη’’ ξεχαστεί μη μπορώντας να αποφασίσει πιο είναι το πιο τρυφερό χορτάρι, τότε το ‘’Τσιτάχ’’ μπορεί να την προλάβει…

ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ (ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ)

Ο δωδέκατος οίκος στον Σκορπιό αποκτά απίστευτη δυσκολία μέσα το σταθερό ελώδες περιβάλλον του Σκορπιού. Τα βάθη του δωδέκατου με ακμή στο ζώδιο του Σκορπιού είναι σκοτεινά και επικίνδυνα. Όλοι οι φόβοι που ταλαιπωρούν το ανθρώπινο είδος σέρνονται λασπωμένοι και καραδοκούν να βουτήξουν το μυαλό και την ψυχή του ατόμου. Εκεί μέσα δεν κοιμάται μόνο η Λερναία Ύδρα, κοιμούνται οι Ερινύες, κοιμάται η Έχιδνα, κοιμάται η Μέδουσα με το φιδόπλεκτο στεφάνι της στο κεφάλι, κοιμάται ο Πλούτωνας ο ίδιος. Δυο νερά αναμιγνύονται που κανένα τους δεν είναι πόσιμο! Το σταθερό νερό του Σκορπιού, βαρύ και σκούρο. Το μεταβλητό νερό των Ιχθύων, καθαρό και αλατισμένο… η ένωση τους μπορεί να ξεδιψάσει τον διψασμένο; Η επιλογή εδώ, με το δωδέκατο οίκο στο Σκορπιό είναι μία, το πάγωμα! Το κοίταγμα της Μέδουσας δεν αφήνει περιθώρια για πάλη (fight). Το κοίταγμα της Μέδουσας δεν αφήνει περιθώρια για φυγή (flight)… H ‘’Αντιλόπη’’ βρίσκεται παγωμένη στο έδαφος, κοιτά κατάματα το ‘’Τσιτάχ’’ και ελπίζει να είναι χορτάτο.

ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Ο δωδέκατος οίκος στον Τοξότη είναι μια ασφυκτική φυλακή που το άτομο δυσκολεύεται πολύ να διαχειριστεί. Πως να φυλακιστεί ο πληθωρικός, ο φιλοσοφικός, ο φανατικός, ο άμετρος Δίας μέσα σε ένα οίκο που επιτρέπει μόνο τα ‘’θαλασσινά ταξίδια’’; Φιλοσοφία, αυτή είναι η μαγική λέξη που θα δώσει τη σωστή διαχείριση, μιας και ο Δίας ως παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων, κάτι θυμάται από θάλασσες! Ο φόβος ενός Τοξότη είναι ο περιορισμός. Ο περιορισμός του μυαλού και του σώματος. Του κόβει τα γόνατα η σκέψη πως μπορεί να στερηθεί κάποια στιγμή της ζωής του την ‘’κίνηση’’, γι’ αυτό κάνει ότι μπορεί για να προλάβει να ξορκίσει το φόβο του. Η μεταβλητή φωτιά του Τοξότη θέλει να δημιουργεί συνεχώς νέες εστίες, είναι ένας ‘’πυρομανής’’ του πνεύματος αυτός. Το μεταβλητό νερό των Ιχθύων προσπαθεί συνεχώς να σβήνει τις νέες μικρές φλογίτσες, δεν θέλει να αφήσει τη φωτιά να εξαπλωθεί, γιατί γνωρίζει την αμετροέπεια του. Εδώ, επιλογή είναι η φυγή (fight) με κάθε τρόπο και η ‘’Αντιλόπη’’ είναι πραγματικά γοργοπόδαρη!

ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ( ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Όταν ο Κρόνος γίνεται θεματοφύλακας του δωδέκατου οίκου, τότε υπάρχει ένας σοβαρός αντίπαλος που πολεμάει στα ίσα τη σκοτεινιά του. Εσωστρεφής, ο δωδέκατος; Πιο εσωστρεφής ο Αιγόκερως. Σοβαρός ο δωδέκατος; Πιο σοβαρός ο Αιγόκερως. Καταθλιπτικός ο δωδέκατος; Πιο καταθλιπτικός ο Αιγόκερως! Κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίσει το στρατηγό Κρόνο που γνωρίζει άριστα τι σημαίνει ολοκλήρωση και υπευθυνότητα. Η παρορμητική γη του Αιγόκερω, κόβει την ορμή του μεταβλητού κύματος των Ιχθύων σαν τσιμεντένιος κυματοθραύστης. Το κύμα σπάει και χάνει τη συνοχή του και ο δωδέκατος αισθάνεται έτοιμος να πειθαρχήσει στις αυστηρές εντολές του Κρόνου. Η λογική και τα πρέπει μπορούν να υποτάξουν τους φόβους τους φανταστικούς και τους πραγματικούς. Εδώ, η πάλη (fight) είναι περισσότερο έντονη από κάθε άλλη φορά. Εδώ, η ‘’Αντιλόπη’’ είναι γριά και έμπειρη και το ‘’Τσιτάχ’’ νεαρό και άμαθο στο κυνήγι.

ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΙΧΘΥΕΣ)

Πόσο απρόβλεπτος δωδέκατος και πόσες καταιγίδες, κεραυνούς και ανεμοστρόβιλους μπορεί να αντέξει; Η ατμόσφαιρα του δωδέκατου οίκου στον Υδροχόο είναι ηλεκτρισμένη. Πετάει σπίθες που μπορούν να προκαλέσουν έκρηξη ανά πάσα στιγμή. Ο σταθερός αέρας του Υδροχόου ξεσηκώνει κύματα τεράστια στη θάλασσα του Ποσειδώνα, τόσο δυνατά που ανακατεύουν τα κουφάρια που κοιμούνται στα σπλάχνα της και τα ανεβάζει στην επιφάνεια, ξαναθυμίζοντας ναυάγια περασμένα. Δεν αφήνει τίποτα στη θέση του ο Ουρανός μέσα στο δωδέκατο. Δε θέλει να ψάξει τους φόβους του και παριστάνει το θαρραλέο. Το άτομο πασχίζει να ελευθερωθεί, να επαναστατήσει, αλλά και πάλι φοβάται γιατί γνωρίζει πως επανάσταση χωρίς τίμημα δεν υπάρχει. Το τίμημα είναι που δεν θέλει να πληρώσει. Πάλη (fight), είναι η επιλογή του και η ‘’Αντιλόπη’’ τρέχει κλωτσώντας με τα πισινά της πόδια με δύναμη το ‘’Τσιτάχ’’ στο κεφάλι. Ξέρει πως αν προλάβει να βουτήξει στο ποτάμι θα έχει γλυτώσει.

ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ (ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΡΙΟΣ)

Πόσο ταιριαστή είναι η θάλασσα των Ιχθύων μέσα στην αγκαλιά του Ποσειδώνα! Εδώ βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον και μπορεί να εκδηλώσει αβίαστα τους φόβους και τις επιθυμίες της. Ο δωδέκατος στους Ιχθύες λειτουργεί σε συχνότητες υψηλές, σχεδόν θεϊκές, αν φυσικά υπάρχουν και οι πλανητικές διευκολύνσεις. Το άτομο έχει ψυχοθεραπευτικές ικανότητες, έχει απόθεμα ψυχικών δυνάμεων, έχει διαίσθηση και ένστικτο αλάνθαστο. Τα όνειρά του είναι προφητικά και μπορούν να τον οδηγήσουν στην τύχη και το πεπρωμένο του. Η μεταφυσική, η ψυχολογία, η αστρολογία, οι εναλλακτικές επιστήμες έχουν άφθονο πεδίο εξέλιξης, τόσο άφθονο, όσο το μεταβλητό νερό του Ωκεανού. Ο δωδέκατος οίκος στους Ιχθύες μπορεί να νταντέψει και να καλοταΐσει το ψυχικό υπόβαθρο του ατόμου, αρκεί να μην μπερδέψει την ψευδαίσθηση με τη διαίσθηση και νομίσει πως έχει δυνάμεις μεγαλύτερες από τις πραγματικές. Εδώ, δεν θα επιλέξει ούτε την πάλη (fight) , ούτε τη φυγή (flight), γιατί κάθε φορά που η ‘’Αντιλόπη’’ βγαίνει να βοσκήσει, το ‘’Τσιτάχ’’ ξεκουράζεται.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΔΈΚΑΤΟ…

Όσο θαμπός, εξαρτητικός, σχιζοφρενικός, καταστροφικός και αυτοκαταστροφικός μπορεί να γίνει ο δωδέκατος οίκος μας, άλλο τόσο μπορεί να γίνει ο προσωπικός ψυχοθεραπευτής μας. Η πνευματικότητα, η προσευχή, ο διαλογισμός, η επαφή με το Θείο, ο διάλογος με τον εαυτό μας, η συνείδηση και τα όνειρά μας, κατοικούν και αυτά μέσα του. Τις ψυχικές και νοητικές υπερβάσεις μας εκεί μπορούμε να τις καταφέρουμε. Η διαίσθηση, η ενσυναίσθηση, η φιλευσπλαχνία, η ανεξικακία και η συγχώρεση είναι δικά του όπλα. Στη ζωή έχουμε έρθει με την απερισκεψία του Κριού/ 1ος οίκος, που σκοπό έχει να μας οδηγήσει στη σοφία των Ιχθύων/ 12ος οίκος.

Όποιος καταφέρει να διαχειριστεί και να προάγει το δωδέκατο του, έχει καταφέρει να διαχειριστεί και να προάγει τη ζωή του. Ισονομία και ισορροπία δεν υπάρχει στο μοίρασμα των οίκων, στην Ειμαρμένη, όπως δεν υπάρχει σε τίποτα στη ζωή μας. Καθένας θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα όπλα που του έχουν δοθεί εξ΄ αρχής. Τον κυβερνήτη του… τις όψεις που πραγματοποιεί… τους πλανήτες που υπάρχουν ‘’καρφιτσωμένοι’’ μέσα στη γενέθλια υπόσχεση του… τις δικές τους όψεις με προσωπικούς και συμπαντικούς… με τους Δεσμούς της Σελήνης… τις κρίσιμες μοίρες στις οποίες βρίσκονται! Υπάρχει όμως ένα μικρό τρικ που μπορείτε να κάνετε για να ‘’ξεγελάσετε’’ το δωδέκατο σας. Να ονειρευτείτε! Ναι, να ονειρευτείτε…είναι σχεδόν νόμιμο. Δικά του είναι τα όνειρα και επιτρέπονται! Διαλέξτε ποιος δωδέκατος οίκος σας αρέσει περισσότερο από τον δικό σας και ονειρευτείτε τον! Προσελκύστε τον, μέσα από τα όνειρα σας…

Έχετε δωδέκατο οίκο στον ΚΡΙΟ και αισθάνεστε σαν πολεμιστής χωρίς πανοπλία με τους εχθρούς να σας περικυκλώνουν και να μην μπορείτε να αντιδράσετε; Ονειρευτείτε πως έχετε δωδέκατο στον ΚΑΡΚΙΝΟ και πως η ασφάλεια που αναζητάτε είναι καλά κρυμμένη μέσα του, σαν μια μητέρα που κρυφά φροντίζει το παιδί της ακόμη και όταν αυτό δεν την αντιλαμβάνεται.

Έχετε δωδέκατο στο ΣΚΟΡΠΙΟ και δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τη ζήλια, τις φοβίες και τις ανασφάλειες που σας προκαλεί; Ονειρευτείτε πως έχετε το δωδέκατο σας στους ΙΧΘΥΕΣ και πως μπορείτε να γίνετε πιο καλόψυχοι, πως μπορείτε να διαλογιστείτε πραγματικά και να μην παριστάνετε κάτι που δεν είστε.

Έχετε δωδέκατο στον ΤΟΞΟΤΗ και είστε εγκλωβισμένοι σε νοητικά ταξίδια ανέφικτα; Έχετε μπερδέψει τα πιστεύω της ψυχής σας και έχετε φανατιστεί σε ιδέες που δεν την εξυπηρετούν; Ονειρευτείτε πως έχετε δωδέκατο οίκο στην ΠΑΡΘΕΝΟ και μπορείτε να ξεχωρίζετε το λογικό από το παράλογο, το σοβαρό από το αφελές.

Έχετε δωδέκατο στον ΤΑΥΡΟ και τρέμετε μη χαθούν οι ασφάλειες που έχετε χτίσει με τόσο κόπο στη ζωή σας; Αισθάνεστε πως ποτέ δεν θα είναι ασφαλή τα υλικά σας αποκτήματα και οι άνθρωποι που αγαπάτε; Ονειρευτείτε πως έχετε το δωδέκατο σας στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ και πως είστε ικανοί με τον ορθολογισμό σας να παλέψετε τους φόβους σας και να βγείτε νικητές.

Έχετε δωδέκατο στον ΥΔΡΟΧΟΟ και σας περιορίζει την τάση σας για ελευθερία και επανάσταση; Αισθάνεστε εγκλωβισμένοι μέσα σε συνθήκες που φυλακίζουν το αδάμαστο πνεύμα σας και την διαφορετικότητα σας; Ονειρευτείτε πως έχετε το δωδέκατο οίκο σας στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις διανοητικές δυνάμεις σας εκ περιτροπής. Τη μια θα γίνεστε επαναστάτες με αιτία και την επόμενη χωρίς… έτσι για να αποδείξετε πόσο απρόβλεπτοι μπορείτε να γίνετε.

Έχετε το δωδέκατο σας στο ΛΕΟΝΤΑ και είστε εγκλωβισμένοι στη λαμπερή εικόνα σας που κανένας άλλος όμως δεν μπορεί να θαυμάσει; Φοβάστε να χαρείτε , να ερωτευτείτε, να αποκτήσετε παιδιά; Ονειρευτείτε πως έχετε δωδέκατο στο ΖΥΓΟ και πως όλοι οι φόβοι σας είναι δίκαιοι, πως θα τους παλέψετε με διπλωματία και πως δεν πειράζει που μερικές φορές αισθάνεστε αδύναμοι. Έχουν και οι βασιλιάδες δικαίωμα στο φόβο μερικές φορές.

Αλχημίστε το δωδέκατο σας οίκο και ονειρευτείτε πως είστε εσείς το ‘’Τσιτάχ’’ που κυνηγά την αθώα ‘’Αντιλόπη’’, όχι για να την καταβροχθίσει, αλλά για να την προστατέψει. Δικό σας είναι το όνειρο…μπορείτε να ονειρευτείτε ακόμη και το απροσδόκητο!

Ο δωδέκατος οίκος μας, μας φωνάζει πως οι Φόβοι μας θέλουν να τραφούν, μα η Ψυχή μας ποθεί να ζήσει χωρίς φόβους… Πάλη ή Φυγή λοιπόν;

Διαβάστε το Μέρος Α΄εδώ

Σχετικά άρθρα