Νίκος Μουτσινάς: Ο ταλαντούχος Παρθένος

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
01/02/2019

Ένας Παρθένος με απίστευτο χιούμορ!

Κάτω από τον Αστερισμό της Παρθένου, με εξαιρετικό Ερμή επίσης στην Παρθένο και σε γωνία με τον καλλιτεχνικό πλανήτη Ποσειδώνα ξεδιπλώνει τη φαντασία και το όραμα του με εξαιρετικό τρόπο. Η ιδανική έκφραση των σκληρών γωνιών του “χαοτικού” πλανήτη είναι να προικίσει το άτομο με έμπνευση, φαντασία και ιδεαλισμό εκφράζοντας έτσι την ανώτερη ποιότητα του πλανήτη και στρέφει τις προσωπικότητες προς την θετική του πλευρά, αφήνοντας απέξω τα “επικίνδυνα” σπορ των έξεων που μπορεί να δημιουργήσει αν το άτομο δεν βρει το δρόμο του προς την τέχνη.

Ωροσκόπος στους Ιχθύς επίσης δηλώνει ένα πρώιμο καλλιτεχνικό περιβάλλον που ίσως οι γονείς να έδωσαν από νωρίς κατεύθυνση σε καλλιτεχνικές διεξόδους είτε απασχολούμενοι οι ίδιοι είτε δίνοντας όραμα στον ίδιο με σπουδές στη μουσική, το χορό, τη ζωγραφική κλπ.

Ήλιος και Ερμής λοιπόν σε τετράγωνο με Ποσειδώνα προικίζουν με δυνατές δεξιότητες αντιληπτικότητας και παρατήρησης του περιβάλλοντος χώρου και φυσικά με τη δυναμική κριτική (και επικριτική) ιδιοσυστασία του ζωδίου της Παρθένου έχουμε μια προσωπικότητα που “ζωγραφίζει” σενάρια, ιστορίες, πλάθει ρόλους αλλά τους ερμηνεύει και καταπληκτικά εφόσον και η Αφροδίτη του στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα -και στον 5ο οίκο του θεάματος – δίνει παραστάσεις από μικρή ηλικία, ακόμα και μπροστά στον καθρέπτη του μπάνιου! Φωτεινή, glam Αφροδίτη νιώθει ασφάλεια με τον εαυτό της και επιζητά το θαυμασμό και το χειροκρότημα ακόμα και αν ο Ήλιος στην Παρθένο θεωρητικά είναι σεμνός και ταπεινός.

Η Σελήνη του στους Διδύμους, επικοινωνιακή, αέρινη και ιδανική στον τομέα των δημοσίων σχέσεων δίνει τα πιο γλυκά και αφοσιωμένα της συναισθήματα από τον 4ο οίκο του χάρτη του, δηλώνοντας έτσι τις σχέσεις αγάπης και φροντίδας με τα γυναικεία μέλη της οικογένειας του – μητέρα. Καλό παιδί και από σπίτι, με όχι ασφαλή και σταθερή εικόνα πατρικού προτύπου – μάλλον με απουσία αυτού – ή με κάποιας μορφής εξιδανίκευση, έπλασε μόνος του την εικόνα που επιθυμεί για τον εαυτό του, δίνοντας καθημερινά και έναν άλλο ρόλο μέσα από τον προσωπικό του καθρέπτη. Ταλέντο και δημιουργική έκφραση επίσης του χαρίζει ο σχηματισμός του χαρταετού – με κορυφή τον Πλούτωνα και τον Β΄ δεσμό της σελήνης οποίος κάθε φορά που ενεργοποιείται στο χάρτη του, φέρνει αποτελεσματικές νέες ιδέες που καταγράφει και αποδίδει με το γνωστό καυστικό χιούμορ του. Οι Παρθένοι εξάλλου το διαθέτουν αυτό και συχνά βλέπουμε σεναριογράφους με απίστευτο ταλέντο στην ατάκα και ο επίσης γνωστός μας Παρθενος Δημήτρης Αποστόλου των “2 ξένων” των “στάβλων” κι ένα σωρό άλλων πετυχημένων σειρών της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Ο Νίκος το 2019 με την διέγερση του χαρταετού του από τον Δία κάνει μια πολύ πετυχημένη διαδρομή με την εκπομπή του – στην μέχρι τώρα κατ’ αλλά βαρετή tv – αλλά και με ένα θεατρικό έργο που πραγματικά “σπάει” ταμεία (Βερβερίτσα).

Ύστερα από μια 2ετία που ο Ποσειδώνας τον είχε αδρανοποιήσει, ίσως και απογοητεύσει επαγγελματικά και προσωπικά, τώρα δικαιώνεται το ταλέντο και οι δεξιότητες του τόσο στη συγγραφή όσο και στην υποκριτική (στη Βερβερίτσα είναι απίστευτα κωμικός στο ρόλο του Μενέλαου Φονιά)

Το καλοκαίρι ο Ουρανός θα του πρότεινε να ξεκουραστεί αρκετά μια και οι εκλείψεις θα τον έχουν λίγο στοχοποιημένο σχετικά με την προσωπική του ζωή αλλά και την φυσική του κατάσταση αλλά όμως… τα επόμενα χρόνια  οι πλανήτες του επιφυλάσσουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες εφόσον ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου θα τριγωνίσει τον Ήλιο και τον Ερμή του ταυτόχρονα με την πριμοδότηση του Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Σε αναμονή λοιπόν για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και αστείρευτο γέλιο από τον αγαπημένο μας Νίκο.

Καλή επιτυχία από καρδιάς.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα