Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2021: Αιγόκερως – Ιχθύες

ASTROTEAM GUEST
30/09/2021

Αιγόκερως

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο το μήνα Οκτώβριο, θα είναι και πάλι τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και η κοινωνική σας εικόνα.
Την 1η του μήνα ο Ερμής θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Εκεί οι γεννημένοι 13, 14 και 15 Ιανουαρίου, θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί διότι κάποιοι, στο χώρο της δουλειάς, μπορεί να σας συκοφαντούν, να είναι δύσπιστοι απέναντί σας ή και το αντίστροφο. Γενικώς, θα υπάρχει μια καχυποψία για όλα. Στις 2 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνοντας νέους και μοιραίους έρωτες.
Ο Ερμής, στις 4 του μήνα ,θα κάνει όψη τριγώνου με το Δία. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις και θετικές εξελίξεις, που θα αφορούν στον επαγγελματικό και οικονομικό τους τομέα.
Η Νέα Σελήνη θα γίνει στις 6 του μήνα, στο ζώδιο του Ζυγού. Σε αυτό το Νέο Φεγγάρι, που θα γίνει στο 10ο οίκο σας, θα υπάρχει και η συμμετοχή του Άρη, κάνοντας τα πράγματα εκρηκτικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως, υπάρξουν ρήξεις, δοκιμασίες και αλλαγές, κυρίως για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.
Στις 8 και 9 του μήνα ο Ήλιος θα βρεθεί, πρώτα δίπλα στον Άρη και μετά δίπλα στον Έρμη. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα μπορέσετε αυτές τις μέρες να κινητοποιηθείτε με τα θέματα καριέρας και να κάνετε ένα πιο καλό πλασάρισμα του εαυτού και της δουλειάς σας. Στη συνέχεια, ο Ερμής θα βρεθεί δίπλα στον Άρη φέρνοντας ζωντάνια, έξυπνες ιδέες αλλά και αποφασιστικότητα.
Ο Ήλιος στις 15 του μήνα θα κάνει όψη τριγώνου με το Δία. Οι γεννημένοι 11, 12 και 13 Ιανουαρίου θα έχουν ευκαιρίες επαγγελματικές αλλά και οικονομικές. Στις 17 Οκτωβρίου το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα φέρει ίσως και το οριστικό τέλος ή το ξεκαθάρισμα, γενικότερα, στα επαγγελματικά των γεννημένων 13, 14 και 15 Ιανουαρίου.
Ο Άρης, κάνοντας στις 18 του μήνα τρίγωνο με το Δία, δίνει στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου την ευκαιρία για επέκταση, προώθηση της δουλείας αλλά και των οικονομικών τους.
Στις 20 Οκτωβρίου έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στον άξονα Κριού – Ζυγού. Εσάς τους Αιγόκερους και κυρίως τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας αλλά και σπιτιού. Ίσως, κάποιοι από εσάς να πρέπει να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε λίγο με το σπίτι και την οικογένειά σας.
Οι γεννημένοι 13, 14 και 15 Ιανουαρίου, στις 22 του μήνα, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για να δώσετε το οριστικό τέλος σε καταστάσεις που δεν προσχωρούν άλλο. Ο Πλούτωνας που βρίσκεται πάνω στον Ήλιο σας, εδώ και καιρό, σας έχει αλλάξει ήδη αρκετά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα δημιουργήσει εντάσεις και κρυφές ενέργειες, στις οποίες θα θέλετε να βάλετε ένα τέλος.
Τέλος, στις 28 η Αφροδίτη θα κάνει όψη εξαγώνου με το Δία, φέρνοντάς καλές γνωριμίες και μια τάση για διασκέδαση και καλοπέραση, κυρίως για τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι, το μήνα Οκτώβριο, θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που αφορούν σε σπουδές, κοντινές μετακινήσεις ή ταξίδια στο εξωτερικό, σε αδέλφια και συγγενείς.
Την 1η του μήνα ο Ερμής θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου, μια εσωτερική ένταση. Θα είστε κάπως δύσπιστοι και καχύποπτοι με τους γύρω σας.
Στις 4 του μήνα ο Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν όψη τριγώνου. Επηρεάζει τους γεννημένους 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου, κάνοντας τους επικοινωνιακούς και ευχάριστους. Ίσως έχετε καλά νέα από άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή πιθανόν να κανονίσετε και εσείς οι ίδιοι κάποιο ταξιδάκι.
Η Νέα Σελήνη του μήνα, που θα γίνει με τη συμμετοχή του εκρηκτικού Άρη, στις 6 Οκτωβρίου, δε θα είναι δύσκολη για εσάς. Παρόλο που για πολλούς θα φέρει ρίξεις και δοκιμασίες, για εσάς είναι βοηθητική και θα σας κάνει να ενεργοποιηθείτε στα θέματα που αφορούν στο 9ο οίκο σας. Δηλαδή, σπουδές, φιλοσοφικά θέματα, μετακινήσεις και ό,τι έχει να κάνει με άτομα του εξωτερικού.
Στις 8 και 9 Οκτωβρίου ο Ήλιος θα κάνει όψη συνόδου, πρώτα με τον Άρη και μετά με το φαινομενικά ανάδρομο Ερμή. Αυτές οι μέρες θα είναι καλές για συναντήσεις, συζητήσεις και μετακινήσεις, κυρίως για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου.
Οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα έχετε, επίσης, μια καλή ημέρα στις 10 του μήνα. Ο Άρης θα κάνει σύνοδο με τον Έρμη και θα αισθάνεστε ζωντάνια, αυθορμητισμό και γενικώς θα είναι μια καλή ημέρα για να διεκπεραιώσετε υποθέσεις.
Στις 13 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι 25, 26 και 27 Ιανουαρίου θα έχετε κάποιους περιορισμούς, αλλά με θετικό αποτέλεσμα. Θα μπορούσατε, κάποιοι από εσάς, να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία ή μια γνωριμία με διαφορά ηλικίας. Τέλος, είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσετε, όσοι φυσικά το έχετε ανάγκη, μια δίαιτα.
Ο Ήλιος, στις 15 Οκτωβρίου, θα κάνει τρίγωνο με το Δία, που είναι στο ζώδιό σας. Οι γεννημένοι 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου είναι και αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη. Αυτή η μέρα θα σας φέρει ευκαιρίες και λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές και ταξίδια.
Μια ακόμη καλή ημέρα για να προωθήσετε τον εαυτό, τη δουλεία σας και να πάρετε επιτυχημένες αποφάσεις, είναι η 18η του μήνα, με την όψη τριγώνου μεταξύ Άρη και Δία.
Στις 20 Οκτωβρίου θα γίνει η Πανσέληνος. Θα σας ενεργοποιήσει θέματα σπουδών, μετακινήσεων και γενικότερα εμπειριών και γνώσης. Επίσης, θα ενεργοποιήσει θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς και το μεταφορικό σας μέσο. Θα πρέπει να επικοινωνείτε και να εκφράζετε τα θέλω σας, κυρίως στον περίγυρο, ώστε να μην υπάρχουν εντάσεις.
Στη συνέχεια, μια ακόμη καλή ημέρα για γνωριμίες είναι στις 28 του μήνα. Η Αφροδίτη θα κάνει όψη εξαγώνου με το Δία. Θα περάστε καλά με φίλους, θα χαρείτε, θα διασκεδάσετε και ίσως, μέσω φίλων, κάνετε νέες γνωριμίες.
Τέλος, στις 30 ο Ήλιος θα κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο. Οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, θα αισθανθείτε έναν έντονο περιορισμό σε σχέση με τα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Ίσως σας επιβάλουν πράγματα ή αισθάνεστε ότι προσπαθούν να σας χειριστούν και αυτό δε σας αρέσει.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες τον Οκτώβριο θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, του συντρόφου σας και με γενικώς τράπεζες, δάνεια και ό,τι άλλο έχει να κάνει με τις υλικές, αλλά και με τις συναισθηματικές σας ανάγκες.
Την 1η του μήνα ο Ερμής θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα. Ίσως υπάρξει μια καχυποψία από ή προς το/τη σύντροφο σας και μια τάση αρνητικών σκέψεων γενικότερα. Στις 4 του μήνα ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με το Δία, φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε θέματα γραφειοκρατικά, δανείων και κληρονομικών.
Στις 6 Οκτωβρίου θα γίνει η Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία θα έχει και τη συμμετοχή του Άρη. Θα ενεργοποιηθούν θέματα που θα αφορούν στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σας, στα κληρονομικά, αλλά και σε όποιες οικονομικές συμφωνίες θέλετε να κάνετε και δεν έχετε μπει ακόμα σε διαδικασία συζήτησης. Προσοχή μόνο στον τρόπο που θα διεκδικήσετε πράγματα, γιατί ο Άρης θα δημιουργήσει εντάσεις.
Η σύνοδος του Άρη με τον Ήλιο στις 8 του μήνα, θα σας βοηθήσει στη διεκπεραίωση οικονομικών εκκρεμοτήτων, κυρίως για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου. Στις 9 Οκτωβρίου, ο Ήλιος θα κάνει όψη συνόδου με τον Ερμή. Παράλληλα θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις για τα κληρονομικά, τις τράπεζες και τα δάνεια που ίσως έχετε ή συζητάτε να πάρετε. Την επόμενη ημέρα θα είστε πιο αποφασιστικοί, για τα παραπάνω θέματα, καθώς θα βρεθούν σε όψη συνόδου και ο Ερμής με τον Άρη.
Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, στις 13 του μήνα, θα έχετε κάποιους χρήσιμους περιορισμούς στα θέματα που αφορούν στην καριέρα σας. Θα σας βοηθήσουν, ίσως, μεγαλύτερα άτομα είτε ηλικιακά, είτε ιεραρχικά στο να σας συμβουλέψουν και να σας ενισχύσουν με την επαγγελματική τους εμπειρία.
Στις 16 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου, θα είναι πιο επικοινωνιακοί και «λαμπεροί» στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Συναντήσεις με άτομα από τα παλιά, ίσως σας βοηθήσουν σε θέματα καριέρας.
Η πανσέληνος του μήνα θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου στο 2ο και στον 8ο φυσικό σας οίκο. Θα επανέλθουν θέματα που αφορούν στον τομέα των οικονομικών, κληρονομικών, τραπεζών και δανείων. Φαίνεται ότι θέλετε να ολοκληρώσετε και να τακτοποιήσετε τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν με τα παραπάνω ζητήματα και να αισθανθείτε ότι έχετε την απαραίτητη ασφάλεια.
Μια μέρα που θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί εσείς οι Ιχθύες, είναι στις 26 Οκτωβρίου, κυρίως οι γεννημένοι 10, 11 και 12 Μαρτίου. Η Αφροδίτη θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας εξαπατήσεις, απιστίες και διαψεύσεις. Θα ακούτε πολύ προσεκτικά τους άλλους και θα φιλτράρετε τα πάντα, πριν αποφασίσετε.
Τέλος, στις 28 του μήνα η Αφροδίτη θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με το Δία, φέρνοντας γνωριμίες, ευκαιρίες και κοινωνικές επιτυχίες, κυρίως στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

 

Από τη Διονυσία Αγγελή

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα