Μηνιαίες Προβλέψεις Μαρτίου 2021: ΖΥΓΟΣ – ΙΧΘΕΙΣ

ASTROTEAM GUEST
02/03/2021

Τα κυριότερα γεγονότα του Μαρτίου είναι :

4/3 Είσοδος του Άρη στους Δίδυμους-ενεργοποίηση εκλείψεων
5/3 Σύνοδος Ερμή-Δία στις 17 μοίρες Υδροχόου
11/3 Σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα στις 20 μοίρες Ιχθύων
14/3 Σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα στις 20 μοίρες Ιχθύων
16/3 Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς
21/3 Είσοδος του Ήλιου στον Κριό
22/3 Είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό & Τρίγωνο Άρη στους Διδύμους με Κρόνο στον Υδροχόο στις 10 μοίρες
30/3 Σύνοδος Ερμή Ποσειδώνα στους Ιχθείς

Νέα Σελήνη του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στις 13/3/2021 στις 23 μοίρες των Ιχθύων, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα.
Πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 28/3/2021 στον άξονα Κριού Ζυγού, στις 8 μοίρες και σε σύνοδο με τον Χείρωνα.

Ζυγός

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 4/3 θα σας εφοδιάσει με ζωτικότητα και επιθυμία για εποικοδομητική δράση.

Η Νέα Σελήνη 13/3 στις 23 μοίρες των Ιχθύων, δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα σε θέματα εργασίας. Θα ήταν καλύτερο να μην προχωρήσετε σε κάτι τέτοιο καθώς δεν θα υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο και ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να δείτε ολόκληρη την εικόνα. Επιπλέον λίγες ημέρες μετά, στις 16/3, ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθείς ενισχύοντας την ασαφή και χωρίς όρια επικοινωνία. Μεγάλη προσοχή στο τι λέγεται στον εργασιακό σας χώρο . Περιορίστε τις συζητήσεις στο απαραίτητο καθώς ενέχουν παρεξηγήσεις ή ακόμη και εξαπατήσεις. Από τις 20 /3 και μετά με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα είναι στο προσκήνιο και θα σας απασχολήσουν αρκετά.

Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, η Πανσέληνος στις 28/3 πραγματοποιείται στις 8 μοίρες του Κριού και θα σας επηρεάσει καθοριστικά σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών καθώς φωτίζει και αποκαλύπτει αθέατες πλευρές που πληγώνουν. Θα επιλέξετε τη συγχώρεση ή το τραύμα είναι ανεπανόρθωτο;

Για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, ο Δίας συνεχίζει να δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για εσάς είτε για να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να επεκτείνετε την οικογένεια σας με τον ερχομό ενός παιδιού.

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, ο Πλούτωνας συνεχίζει να σας μεταμορφώνει με όχι και τόσο ομαλό τρόπο, παρόλα αυτά έχετε την υποστήριξη του Δία και δέχεστε ευκολότερα όσα δεν μπορείτε να αλλάξετε. Να θυμάστε πώς όσο κι αν τώρα φαίνεται δύσκολο, τα καλύτερα σας περιμένουν…

Σκορπιός

Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο δέχεστε τις ανατροπές του Ουρανού και τους περιορισμούς και τις απαιτητικές ευθύνες του Κρόνου. Είναι μια περίοδος δοκιμασιών που όμως θα σας ωφελήσει αφού θα μάθετε πώς τίποτα στη ζωή δεν είναι σταθερό και όλα αλλάζουν, όσο κι αν δεν σας αρέσει. Αφού ο Άρης στον Ταύρο έφερε συγκρούσεις με το Σημαντικό Άλλο – σύντροφο ή συνεργάτη-, ήρθε η ώρα να αφήσει αυτό το πεδίο και να εισέλθει στους Διδύμους. Η είσοδος του Άρη εκεί δημιουργεί έξοδα ενδεχομένως εκτός προϋπολογισμού, οπότε καλό θα ήταν να μεριμνήσετε ή να απευθυνθείτε σε πρόσωπα που εμπιστεύεστε για υποστήριξη.

Τόσο η Νέα Σελήνη όσο και η Πανσέληνος εστιάζουν σε θέματα του 5ου οίκου. Αν είστε ελεύθεροι θα σας απασχολήσουν φλερτ και γνωριμίες και το αν θα προχωρήσουν εντέλει. Προσέξτε μην οδηγήσετε την κατάσταση σε δέσμευση, μόνο και μόνο για να νιώσετε ασφάλεια κι όχι επειδή πραγματικά είστε έτοιμοι. Όσοι έχετε παιδιά, είναι ένα διάστημα που θα σας απασχολήσει η σχέση μαζί τους και ενδεχομένως να πληγωθείτε από ορισμένες διαπιστώσεις.

Τοξότης

Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει ενασχόληση με θέματα σχέσεων και συνεργασιών αλλά και ένταση μαζί τους. Επιπλέον, θα φέρει σημαντικά γεγονότα στους γεννημένους 29/11, 30/11 και 1/12 καθώς και 13/12, 14/12, 15/12 . Μπορεί να αφορούν κάποια επαγγελματική αλλαγή ή ζητήματα με πατέρα ή σύντροφο στις γυναίκες και θέματα υγείας στους άνδρες. Μπορεί οι τελευταίες εκλείψεις να συνέβησαν πριν λίγους μήνες, ωστόσο τώρα είναι το διάστημα που θα εκδηλωθεί η επιρροή τους. Αυτό το μήνα φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα σπιτιού, ακινήτων ή/και οικογενειακά ιδιαίτερα με έναν από τους δύο γονείς. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 23 μοίρες των Ιχθύων δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα καθώς η συμμετοχή του Ποσειδώνα δημιουργεί θολό τοπίο ενώ ελλοχεύουν και απογοητεύσεις. Στις 16/3, ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς και σηματοδοτεί ακόμη εντονότερα την ενασχόληση σας με οικογενειακά ζητήματα και θέματα σπιτιού. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 30/3 θολώνει την κρίση σας. Ακόμη, η Πανσέληνος θα φέρει αποκαλύψεις σε αυτούς τους τομείς οι οποίες μπορεί να σας πληγώσουν. Να θυμάστε όμως πώς μόνο όποιος αποκαλύπτει το τραύμα του, θα μπορέσει να το θεραπεύσει. Οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου, παρακαλείσθε να βρίσκεστε σε επιφυλακή γιατί είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι σε εξαπατήσεις και μπορεί να παρασυρθείτε από τους ευσεβείς πόθους και τις εξιδανικεύσεις. Επιβάλλεται λοιπόν να κάνετε συχνά ένα reality check και να ζητάτε τη συμβουλή από κάποιο έμπιστο άτομο.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη αλλά και η Πανσέληνος εστιάζουν σε θέματα που σχετίζονται με το άμεσο συγγενικό περιβάλλον, το εμπόριο, τη συγγραφή και ως αποτέλεσμα αυτοί είναι και οι τομείς που θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τον Μάρτιο. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να μείνετε στη σκέψη και να μην προχωρήσετε σε πράξεις, καθώς είναι πιθανόν να απογοητευτείτε.

Η είσοδος του Ερμής τους Ιχθείς, σηματοδοτεί έναν μήνα στον οποίο θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε καθώς αφ’ ενός η εργατικότητα και η επιμονή στους στόχους που σας χαρακτηρίζει, δεν θα σας αφήσει οικονομικά μετέωρους, αφετέρου η παρουσία του Δία στον 2ο οίκο των οικονομικών σας δημιουργεί ένα προστατευτικό δίχτυ ασφαλείας ενώ στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Κρόνος, ο οποίος είναι κυβερνήτης σας και σε ισχυρή θέση και ανταμείβει την εργατικότητα σας.

Επιπλέον, οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο συνεχίζετε να δέχεστε να ευεργετικά τρίγωνα του Ουρανού, τα οποία σας δίνουν ξαφνική άνοδο σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα είτε μέσω της τεχνολογίας είτε μέσω εναλλακτικών ασχολιών. Τέλος, οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο δέχεστε την επιρροή του Πλούτωνα και έχετε εισέλθει σε τροχιά ριζικών και μεταμορφωτικών αλλαγών. Καλείστε να διαλύσετε και να ξαναχτίσετε τον εαυτό σας σε πιο στέρεα και πιο ουσιαστικά θεμέλια και κατ’ επέκταση το άμεσο περιβάλλον σας. Αν γίνει σωστή δουλειά, το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Υδροχόος

Ο Άρης στους φιλικούς σας Διδύμους σας εξοπλίζει με επιπλέον ενέργεια και αποφασιστικότητα να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Στις 5/3, η σύνοδος Ερμή και Δία στις 17 μοίρες Υδροχόου, φέρνει ξαφνικές και ριζοσπαστικές ιδέες, οι οποίες μπορούν να ευοδωθούν και να μετατραπούν σε μια επιχειρηματική ιδέα. Η Νέα Σελήνη δημιουργεί την επιθυμία για έναρξη νέων οικονομικών εγχειρημάτων, τα οποία όμως είναι αμφίβολης εγκυρότητας ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να γνωρίζετε όλο το υπόβαθρο. Καλό θα ήταν να περάσει και η Πανσέληνος και μετά να προχωρήσετε σε αποφάσεις. Μπορεί ο Δίας και ο Κρόνος να σας πριμοδοτούν και να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση πως ότι κι αν επιχειρήσετε θα πετύχει, όμως η επιτυχία θα έρθει αργά και σταθερά, οπότε υπομονή. Εξάλλου, μην ξεχνάτε και τον Ουρανό που ανατρέπει κάθε τρεις και λίγο ό,τι μπορεί να θεωρείτε σταθερό και αμετακίνητο , ειδικά σε όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο.

Ιχθείς

Η είσοδος του Άρης στους Διδύμους θα σας φέρει ένταση και άγχος, ειδικά σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακινήτων. Ακόμη, θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλες αλλαγές, αποτέλεσμα των εκλείψεων που ενεργοποιούνται αυτό το διάστημα. Μπορεί να σας ακούγονται ανησυχητικά, όμως θα σας δώσουν την ώθηση να κάνετε πράγματα που ποτέ ως τώρα δεν είχατε τολμήσει , κυρίως όσον αφορά την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας.

Η Νέα Σελήνη ζητάει νέα ξεκινήματα σε προσωπικό επίπεδο, κυρίως τους γεννημένους στις αρχές τους τρίτου δεκαημέρου. Επειδή όμως θα έχουν αμφίβολη εξέλιξη, καλό θα ήταν να τα καθυστερήσετε λίγο ακόμη για να μην απογοητευτείτε. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να δείτε κάποιες πτυχές που ενδεχομένως να σας πληγώσουν αρχικά, όμως θα είστε σε θέση να έχετε πλήρη εικόνα και να ξεκινήσετε κάτι σε στέρεες βάσεις. Πάντα όμως με προσοχή καθώς ο Ποσειδώνας είναι πάνω σας και δυσκολεύει την καθαρή και αντικειμενική σκέψη ενώ σας κάνει επιρρεπείς στις εξαπατήσεις από άλλους.

Από την Εύα Κόκκορα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα