Ήλιος στους Διδύμους 21/5-21/6

ASTROTEAM GUEST
01/06/2022

Μετακινήσεις, αλλαγές και ανατροπές ενεργειών με τον Ζωοδότη Ήλιο να έχει περάσει στους Διδύμους και η ενέργειά του να δημιουργεί μωσαϊκό από ευφράδεια, κέφι, κινητικότητα, περιέργεια, εξυπνάδα, διπλωματία και σβελτάδα. Ανάλαφρος, ενθουσιώδεις και πάντα φιλικός ένας Δίδυμος, είναι ο νέος που έχει δίψα να συλλέξει πληροφορίες για τα πάντα και την ανάγκη να σχετίζεται με το κοινωνικό, ώστε να ανταλλάζει απόψεις. Έτσι, κινείται σε διαφορετικά περιβάλλοντα, που θα του προσφέρουν νέα ερεθίσματα. Ζώδιο γνώσεων, συλλογής πληροφοριών, του μυαλού, της νόησης, της σκέψης, ομιλίας και γραφής. Έτσι και της επιλογής! Γεννήθηκε για να μείνει ο αιώνιος έφηβος του ζωδιακού, ο αιώνιος φοιτητής και να μεταδώσει σαν πεταλουδίτσα από λουλούδι σε λουλούδι τις γνώσεις που αποκομίζει από κάθε του περιπέτεια.

Aπάρνηση της νευρικότητας, της πονηριάς, της άσκοπης φλυαρίας, κουτσομπολιού, ασυνέπειας, διπροσωπίας και ρηχότητας.

Η επιλογή; Να μάθει στην εξελικτική του πορεία να επιλέγει με καθαρή κρίση, τη σωστή γνώση και πληροφορία, πάνω στην οποία θα δομήσει την ίδια του τη ζωή. Να ξεφύγει από την αιώνια φοίτηση και να μεταβεί στην αιώνια διδασκαλία. Πρόκληση μεγάλη, με υπόσχεση του «προικισμένου με ευφυΐα», που μεταδίδει στους άλλους μέσα από τις γνώσεις του, τις ιδέες που έχουν ανάγκη για να εξελιχθούν, εξηγώντας τέλεια και με ακρίβεια τις έννοιες του «σκοπού», αν ανταποκριθεί στη διαδικασία. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η απάρνηση της νευρικότητας, της πονηριάς, της άσκοπης φλυαρίας, κουτσομπολιού, ασυνέπειας, διπροσωπίας και ρηχότητας.

Αεικίνητος, αέρινος, ανθρώπινος Ήλιος, τον ενδιαφέρουν άμεσα οι ανθρώπινες σχέσεις και ο «νταρμάς» του βρίσκεται ακριβώς στην εξυπηρέτηση αυτών. Μέσα από τη μετακίνηση και την ενεργητικότητά του, του έχει ανατεθεί να μεταφέρει τον λόγο και τον νόμο, των Ουράνιων Βασιλείων στη γήινη υπόσταση. Έργο τεράστιο «αγγελικό», ώστε να διαδοθεί ορθολογιστικά, απλά και κατανοητά ο «Θείος Λόγος». Μα σαν Άγγελοι, του σύμπαντος μεταφορείς, κουβαλάνε προσευχές και απαντήσεις σε όλα τα ανύπαρκτα «γιατί».

Παραδοσιακά, οι Δίδυμοι έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή και ο 3ος οίκος τους αναλογεί, ανήκουν στην Παναγία, στην υπέρτατη χαρά της Σελήνης. Αγαπούν και εξυψώνουν την «Τιμιωτέρα των Χερουβείμ και ενδοξοτέραν ασυγκρίτως των Σεραφείμ», αφού ενώ ακόμη αυτές οι επουράνιες δυνάμεις κυκλώνουν τον θρόνο Του Θεού, Εκείνη, η Υπερκόσμια Μητέρα, κυοφόρησε τον Υιό και Λόγο του Θεού. Έτσι ένας Δίδυμος, καλείται να βρει και να διαδώσει ότι η Ουσία, η Υπέρτατη Αλήθεια, δεν είναι στο μυαλό, στην λογική και στην απόδειξη, μα σε μια αόρατη, όλο Φως οδό, που περνά μέσα από τις Πύλες της δυαδικότητας της ψυχής… απευθείας στο Θείο.

Χαρούμενη Ηλιακή επιστροφή γλυκύτατα μας Διδυμάκια! Η διέλευση του Ήλιου από το ζώδιό σας ευνοεί ιδιαιτέρως εσάς, Ζυγούς, Υδροχόους, ενώ ευκαιρίες θα έχουν Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και όσους έχουν Ωροσκόπο, πλανήτες και προσωπικά στοιχεία στα παραπάνω ζώδια.

 

Από τη Δέσποινα Κυπριανού

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα