ΗΛΙΟΣ – ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟ στις 17/09/2021

ASTROTEAM GUEST
16/09/2021

Από τις 14-19 Σεπτεμβρίου θα είμαστε κάτω από την επιρροή της θετικής όψης του Ήλιου τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, από τον Αιγόκερω. Η επιθυμία για δύναμη και για επιτυχία θα κορυφωθούν, ενώ η ανάγκη να νικήσουμε τις εσωτερικές μας φοβίες θα γίνει επιτακτική.

Μια υπέροχη ευκαιρία για τα ζώδια που επηρεάζει, δηλαδή για όσους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, του Ταύρου και του Αιγόκερω, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου. Όλοι εσείς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα προόδου και να ωφεληθείτε επαγγελματικά, υλικά και πνευματικά.

Είναι ένα διάστημα που θα βρείτε τη δύναμη να ενεργήσετε, για να δημιουργήσετε μια νέα σημαντική εποχή προσωπικής εξέλιξης. Όσοι ανήκετε στα παραπάνω ζώδια, καλό είναι να αξιολογήσετε σωστά τις δυνατότητές σας και να αξιοποιήσετε τα κρυφά σας ταλέντα, για να έχετε μια μελλοντική πρόοδο. Επίσης, θα έχετε ευκαιρίες οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου και όσοι έχετε τους προσωπικούς σας πλανήτες στα ίδια ζώδια.
Όσοι ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, μπορείτε να βρείτε τον τρόπο να μεταλλαχτείτε μέσα από μια νέα εμπειρία στα επαγγελματικά σας, αφήνοντας πίσω τις πολύχρονες ανασφάλειες.

Η όψη υπόσχεται μελλοντική επιτυχία και όχι άμεσο αποτέλεσμα. Φωτίστε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες με εργατικότητα και επιμονή!

 

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα