Προβλέψεις Μαΐου 2024!

ASTROTEAM GUEST
26/04/2024

Ο Μάιος είναι ένας μήνας όπου θα δούμε την ενεργοποίηση των εκλείψεων στον άξονα Κριού – Ζυγού καθώς ο Άρης θα μετακινηθεί από τους Ιχθύες στον Κριό (στη παραδοσιακή του θέση) και πανίσχυρος θα δώσει γεγονότα των εκλείψεων του περασμένου Οκτώβρη, του Μάρτη του ’24 αλλά και της επερχόμενης του Οκτώβρη του ’24.

Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα δυναμικό σαν μήνα αλλά και κάτι ακόμη, ο Ερμής θα έχει ήδη περάσει από τα τέλη Απρίλη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και θα ξεμπλέξει αφενός το κουβάρι αλλά θα δώσει και ταχύτητα στις εξελίξεις και τα γεγονότα που πρόκειται να γίνουν με ένα αιφνίδιο και απότομο τρόπο! Δε σας κρύβω όμως ότι θα έχει και ευχάριστες στιγμές που θα μας δώσουν κουράγιο για τη συνέχεια ενώ για κάποιους θα αποκαταστήσει αδικίες ή το αίσθημα της κόπωσης με δώρα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αλλαγές που είναι προς όφελος μας ενώ διεκδικούμε καλύτερα επαγγελματικά ζητήματα!

Για τις ερωτικές σχέσεις σημαντική η κίνηση της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Ταύρο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και μαζί με τον Άρη στον Κριό – όπου και οι δύο αυτοί προσωπικοί πλανήτες είναι σε θέσεις κυριαρχίας- θα αποκαταστήσουν πολλά στο πεδίο αυτό! Για να τα πάρουμε από την αρχή, η Αφροδίτη στο Ταύρο θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο την ημέρα της Πρωτομαγιάς βάζοντας φωτιά σε πάθη και απωθημένα, γινόμαστε έντονα κτητικοί και μπορεί τώρα να δούμε παιχνίδια εξουσίας να παίρνουν το πάνω χέρι. Στις 3/5 ο Άρης από το Κριό θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα προσπαθώντας να αποκαταστήσει τις ισορροπίες δίνει το θάρρος να κάνουμε αλλαγές που είναι προς όφελος μας ενώ διεκδικούμε καλύτερα επαγγελματικά ζητήματα! Ο Πλούτωνας γυρνά ανάδρομος στις 2ου του Υδροχόου (4/5) φέρνοντας ενώπιον κρίσεων και τετελεσμένων γεγονότων τα σταθερά ζώδια των πρώτων δύο ημερών Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες & Υδροχόους!

Εδώ μπορεί να δούμε σε παγκόσμια κλίμακα να εφαρμόζονται νέες οικονομικές πολιτικές.

Από τις 6-8/5 έχουμε την ενεργοποίηση της έκλειψης του Μάρτη (25/3) και οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να λάβουν άμεση δράση στα ζητήματα που τους καίνε αλλά παιδιά με ψυχραιμία οι αποφάσεις και φυσικά δώστε έμφαση στη φυσική σας κατάσταση και υγεία! Στις 7/5 έχουμε ένα θετικό εξάγωνο Ηλίου – Κρόνου βοηθητικό για επισημοποιήσεις και φυσικά για σταθεροποίηση σχεδίων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους & Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου ενώ στις 8/5 έχουμε την νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου σε θετικές όψεις με Αφροδίτη, Δια, Κρόνο & Ουρανό, αρκετά υποστηρικτική και δίνοντας το έναυσμα για νέα ξεκινήματα με καλύτερη προοπτική για τα παραπάνω ζώδια! Εδώ μπορεί να δούμε σε παγκόσμια κλίμακα να εφαρμόζονται νέες οικονομικές πολιτικές.

Στις 13/5 οι εκπλήξεις συνεχίζονται με την όψη Ηλίου – Ουρανού στις 23ο του Ταύρου και σε προσωπικά και σε επαγγελματικά θέματα έρχονται ξαφνικά ευκαιρίες εκεί που δεν το περιμένουμε αρκεί να είμαστε αυθεντικοί και πρωτότυποι σε όσα επιλέγουμε. Αν είστε σε μια καταπιεστική σχέση ή συνεργασία που δεν σας δίνουν την αξία που περιμένετε να πάρετε τώρα είναι η ευκαιρία να αποδράσετε ειδικά αν είστε Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες ή Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου! Η Αφροδίτη στον Ταύρο την ίδια στιγμή σε εξάγωνο με τον Κρόνο μιλάει για σύζευξη μόνιμων σχέσεων και επισημοποιήσεων για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους & Σκορπιούς του 2ου δεκαημέρου. Στις 15/5 ο Ερμής περνά στον αργόσυρτο Ταύρο και η επικοινωνία μας γίνεται πιο αργή αλλά και αξιόπιστη, παρόλα αυτά το τετράγωνο με τον Πλούτωνα (17/5) δημιουργεί εντάσεις και έμμονες ιδέες, προσοχή σε διαφωνίες για το 1ο δεκαήμερο των Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων! Βλέπετε το 1ο δεκαήμερο των σταθερών και ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες αντιμετωπίζουν κρίσεις λόγω του Πλούτωνα ενώ το 2ο και 3ο είναι περισσότερο πριμοδοτημένα λόγω του Κρόνου, του Δία και του Ουρανού αντίστοιχα.

«Τζόκερ» αυτές οι όψεις όπου μπορεί να βγάλουν μια υπερβολή στις σχέσεις και στα οικονομικά!

Από εδώ και κάτω έχουμε πολλές όμορφες εκπλήξεις με την όψη Ηλίου – Δια στις 28ο του Ταύρου και την όψη Αφροδίτης-Ουρανού επίσης στο Ταύρο. «Τζόκερ» αυτές οι όψεις όπου μπορεί να βγάλουν μια υπερβολή στις σχέσεις και στα οικονομικά, γι’ αυτό ας προσέξουμε λιγάκι τα έξοδα αλλά μπορεί αυτή η υπερβολή να έρθει μέσα από μια απρόσμενη γνωριμία, μια απρόοπτη συνεργασία που θα επιφέρει αρκετά μεγάλα κέρδη κυρίως για το 3ο δεκαήμερο Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερω & Σκορπιού! Στις 20/5 και λίγο πριν αποχωρήσει ο Ήλιος από το Ταύρο και περάσει στους Διδύμους θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αρκετά θετικό για όσους ασχολούνται με τέχνες, προσφέρει έμπνευση και όραμα. Δυο μέρες μετά (22/5) ο Ήλιος από τους Διδύμους σε τρίγωνο με το Πλούτωνα δίνει τεράστια ώθηση και δύναμη για να αλλάξουμε τη ζωή μας προς το καλύτερο και να έχουμε απήχηση σε επαγγελματικά κυρίως ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί & Υδροχόοι των πρώτων ημερών και ωροσκόπου φυσικά εκεί! Ακόμη καλύτερες όψεις στις 23/5 είναι αυτές της Αφροδίτης με τον Δια στο Ταύρο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και του Δια με τον Ποσειδώνα ταυτόχρονα στις 29ο Ταύρου – Ιχθύων. Πλούτη πνευματικά και υλικά για όσους είναι γεννημένοι στο τέλος του Ταύρου, Παρθένου, Αιγόκερω, Καρκίνου & Ιχθύων ενώ και όσοι είναι στις πρώτες δύο ημέρες Διδύμων, Τοξότη, Ζυγού ευνοούνται επίσης προσωπικά και οικονομικά! Μπορείτε επίσης να κλείσετε υποθέσεις με μια καλύτερη προοπτική (π.χ. ένα διαζύγιο με καλή διατροφή) καθώς εκείνη τη μέρα ολοκληρώνεται και η πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη.

Ετοιμαστείτε για μια δυναμική νέα αρχή που ετοιμάζεται για εσάς!

Κάπου εδώ 25 – 26/5 θα ενεργοποιηθεί και η ηλιακή έκλειψη του Απρίλη από τον Άρη στο Κριό για αυτό όσοι είστε Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι & Αιγόκεροι στα τέλη του 2ου αρχές/3ου δεκαημέρου ετοιμαστείτε για μια δυναμική νέα αρχή που ετοιμάζεται για εσάς! Φυσικά μπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο να δούμε αύξηση της βίας, πολεμικές συρράξεις, επαναστατική διάθεση, τρομοκρατικά χτυπήματα αλλά και μια πλειάδα εκρήξεων από οπλικά συστήματα, απόσχιση κρατών μέχρι και έντονα μετεωρολογικά ή γεωλογικά φαινόμενα!

Εύνοια θα χαρίσει η Αφροδίτη και ο Δίας που περνάνε στους Διδύμους την ίδια στιγμή κυρίως για τους γεννημένους των πρώτων ημερών Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Τοξότες σε σχέσεις, οικονομικά, επαγγελματικά! Καλές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου (28/5) για το 2ο δεκαήμερο Ταύρου, Σκορπιού, Παρθένου & Αιγόκερω ενώ ανατροπές ή ξαφνικές ειδήσεις θα έχουν οι του 3ου δεκαημέρου Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες & Υδροχόοι με την όψη Ερμή – Ουρανού στο Ταύρο (31/5).

  • Απαιτητικές ημ/νιες: 1, 6, 8, 13, 17, 25, 26, 31/5
  • Θετικές ημ/νιες: 3, 18, 20, 22, 23, 28/5

 

Από τον Πάνο Ζήκο

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα