Δίας στους Διδύμους – Γενναιόδωρος, μεταδοτικός, εγκεφαλικός!

ASTROTEAM GUEST
26/04/2024

“Ήρθε ο Μάης με τα δώρα…”

Υποδεχόμαστε τον Μάιο λοιπόν και λίγο αργότερα στις 26/5 ακολουθεί και η είσοδος του Διός στους Διδύμους, που θα παραμείνει μέχρι τις 9/6/2025. Η αλλαγή του Διός απ’ το ζώδιο του Ταύρου στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να τον βάζει στην θέση αδυναμίας του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσει τα δώρα του και την προστασία του παρά την δυσκολία που μπορεί να νοιώθει. Ο Δίας είναι ένας πλανήτης της αφθονίας, της πίστης, του ανώτερου νου, της αναγνώρισης και της τύχης και εισέρχεται στο ζώδιο της αδυναμίας του που είναι αέρινο, πιο “φευγάτο” με αγάπη για την γνώση και την μάθηση αλλά πιο επιφανειακά. Από την μία πλευρά ο Δίας θέλει αποδείξεις για τα πάντα και από την άλλη οι Δίδυμοι που είναι πολυπράγμονες και ενθουσιώδεις δίνουν σαν αποτέλεσμα τον διασκορπισμό στο νου και κάποιες φορές δεν υπάρχει σωστή κρίση. Όσο ο Δίας λοιπόν που είναι ο πλανήτης της υψηλότερης διάνοιας, του οράματος, της ηθικής των νόμων, μας ζητά να έχουμε σωστή κρίση και αντίληψη, συμπόνοια και σεβασμό, αισιοδοξία και πίστη από την θέση του στους Διδύμους, μας δίνει ένα συνδυασμό που οδηγεί στην καλή επικοινωνία των ανθρώπων, καθώς μπορεί να γίνει πιο φιλοσοφική και πολυεπίπεδη, με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ευστροφία και γιατί όχι και περισσότερα ταξίδια;!

Πάμε να δούμε παρακάτω εκτενώς πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια:

Κριός – Για τους Κριούς ο Δίας θα φέρει εύνοια στην επικοινωνία από και προς τους άλλους. Ευκολία στις μετακινήσεις σας. Για όσους ασχολούνται με το εμπόριο δίνει ευκολία στις συναλλαγές σας.

Ταύρος – Ο Δίας για εσάς θα δώσει εύνοια σε θέματα απόκτησης περιουσίας. Επίσης σας δίνει την δυνατότητα εύρεσης νέων πηγών εσόδων, πιθανόν παραπάνω από μία.

Δίδυμοι – Μολονότι ο Δίας στο ζώδιο σας είναι σε θέση αδυναμίας τα δώρα του προς εσάς θα είναι η βελτίωση της εικόνας σας προς τα έξω. Μία αλλαγή που αφορά εξ ολοκλήρου τον ίδιο σας τον εαυτό. Προσοχή όμως στην απόκτηση κιλών. Δίας είναι αυτός !

Καρκίνος – Για εσάς Καρκινάκια ο Δίας από τους Διδύμους θα φέρει ανάταση στην διάθεσή σας. Στροφή και ενδιαφέρον σε ψυχολογικά, μεταφυσικά πεδία και στο θεϊκό στοιχείο. Επίσης σας δίνει προστασία από κρυφούς εχθρούς.

Λέων – Το δώρο του Διός για εσάς Λέοντες θα είναι η εύνοια για να θέσετε ή να κατακτήσετε τους στόχους σας ή ακόμα και η βοήθεια από τρίτους θα σας οδηγήσει στην υλοποίησή τους. Φιλίες και με νεότερα άτομα και συμμετοχή σε ομάδες φιλοσοφικού περιεχομένου θα έχουν καλή εξέλιξη.

Παρθένος – Κατά την παραμονή του ο Δίας σε αυτή την θέση θα είναι ευνοϊκός στα επαγγελματικά σας κ γιατί όχι και σε μια προαγωγή;!Σας δίνει βελτίωση στην εικόνα σας προς τους άλλους. Θετική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν τους γονείς.

Ζυγός – Ο Δίας σε εσάς δίνει νέες σπουδές ή ολοκλήρωση αυτών. Νέα, διασκεδαστικά και ευχάριστα ταξίδια τόσο κυριολεκτικά όσο και ταξίδια με το νου ή μέσα από βιβλία.

Σκορπιός – Βελτίωση και εύκολη τακτοποίηση δανείων και διακανονισμών. Οικονομική εύνοια από τρίτους ή από τα οικονομικά του συζύγου. Οικειότητα και πιο εύκολη ένωση με τους άλλους.

Τοξότης – Έχοντας κοντά σας τον Δία θα έχετε εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες οποιασδήποτε μορφής. Για κάποιους από εσάς υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός γάμου. Καλή έκβαση νομικών υποθέσεων ακόμα και των διαζυγίων.

Αιγόκερως – Με την σύμπνοια του Διός η καθημερινότητά σας γίνεται καλύτερη και πιο ευχάριστη το ίδιο και η υγεία σας. Έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε και την διατροφή σας. Το κλίμα στον χώρο που εργάζεστε γίνεται καλύτερο.

Υδροχόος – Για τους Υδροχόους με τον Δία να είναι μέσα στον οίκο της χαράς, της διασκέδασης και του φλερτ είναι βέβαιο πως θα σας ανεβάσει την ψυχολογία και την διάθεση και θα σας κάνει να είστε πιο αισιόδοξοι και να βρείτε το νόημα στις απλές χαρές της ζωής.

Ιχθύες – Για τους τελευταίους του ζωδιακού μας το δώρο του Διός θα είναι η διευκόλυνση στις αγοραπωλησίες και την ακίνητή σας περιουσία και τα πιθανά κέρδη μέσω αυτής. Για κάποιους από εσάς που θέλετε να συγκατοικήσετε ή να μετακομίσετε θα έχετε ευχαρίστηση και ευκολία ως προς αυτό. Εύνοια σε θέματα γονέων.

 

Από την Κωνσταντίνα Πατουλιώτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα