Η συναστρία του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου

ASTROTEAM GUEST
20/10/2017

Ένα από τα διασημότερα ζευγάρια που τα τελευταία χρόνια κεντρίζει το ενδιαφέρον των media, είναι αυτό της  Άντζελας  Γκερέκου  και του Τόλη  Βοσκόπουλου. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, εκτός  από πολυτάλαντος καλλιτέχνης είναι και ένας από τους γοητευτικότερους άντρες του καλλιτεχνικού χώρου, αυτό άλλωστε φαίνεται από τις χιλιάδες θαυμάστριες που έχει όλα αυτά τα χρόνια και βέβαια από τους πολλούς έρωτες και γάμους στη ζωή του. Ο κύριος Βοσκόπουλος είχε στο ενεργητικό του τρεις γάμους πριν γνωρίσει την κυρία Γκερέκου. Από την άλλη, για εκείνη είναι πρώτος της γάμος ενώ για εκείνον ο τέταρτος. Γνωρίστηκαν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Τόλη Βοσκόπουλο, ενώ ήταν στο νοσοκομείο κι από τότε έγιναν αχώριστοι. Η γοητευτικότατη και διάσημη ηθοποιός στηρίζει σε όλα τα δύσκολα τον κ. Βοσκόπουλο, αλλά και σε όλα τα επαγγελματικά του βήματα. Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 1996 και είναι ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι έως σήμερα. Από τον γάμο αυτό απέκτησαν μια κόρη που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Ας δούμε από αστρολογική άποψη τι ήταν αυτό που τους ένωσε  και διατηρεί τόσα χρόνια αυτή την ευτυχία.

Το βασικό σημείο της συναστρίας αυτής (που σε οποιαδήποτε συναστρία κι αν το συναντήσουμε δείχνει επιτυχημένους γάμους), είναι η σύνδεση στα Φώτα. Όταν  λέμε “Φώτα”,  εννοούμε  τον Ήλιο και την Σελήνη σε όψη (γωνία) μεταξύ τους και ειδικά σε σύνοδο (στο ίδιο ζώδιο στις ίδιες περίπου μοίρες με ανοχή 8-10 μοίρες). Επομένως έχουμε την Σελήνη του κ. Βοσκόπουλου σε σύνοδο με τον Ήλιο της Άντζελας  Γκερέκου. Ο Ήλιος της φωτίζει τον έβδομο οίκο του κ. Βοσκόπουλου που είναι και αυτό ένδειξη γάμου – σχέσης. Ο Ήλιος της σε τετράγωνο με τον Ερμή του, δείχνει όχι τόσο καλή διανοητική επικοινωνία. Ο Ήλιος της σε εξάγωνο με την Αφροδίτη του και η Αφροδίτη της εξάγωνο με τον Ήλιο του (εδώ πρόκειται για μια σημαντική πολύ δυνατή όψη double-whammy γιατί υπάρχει και από τις δυο μεριές), δείχνει αρμονία, συμπάθεια, αγάπη του ζευγαριού αλλά και χρήματα από αυτή την ένωση – γάμο. Ο Ήλιος της σε αντίθεση με τον ωροσκόπο του, δηλαδή μέσα στο έβδομο οίκο του, δείχνει ότι της αρέσει σαν άντρας και είναι ακόμα μια ένδειξη γάμου.

Η Σελήνη της σε εξάγωνο με τον Δία του είναι μια καλή και τυχερή όψη που δείχνει πλούσια  συναισθήματα αλλά και κέρδη από τη ένωση αυτή.

Η Σελήνη της σε εξάγωνο με τον Κρόνο δίνει στην σχέση σταθερότητα, πίστη και μακροβιότητα.

Ο Ερμής της σε τρίγωνο με τον Ήλιο του δείχνει καλή επικοινωνία.

Η Αφροδίτη της σε σύνοδο με τον Ουρανό του δείχνει κεραυνοβόλο έρωτα, μαγνητική έλξη. Η Αφροδίτη εξάγωνο με Πλούτωνα ερωτικό πάθος ισχυρό, που έχει την τάση  μετάλλαξης των ατόμων.

Ο Άρης της σε σύνοδο με την Αφροδίτη του δείχνει αγάπη, αλλά και ένωση του ζευγαριού από σεξουαλικής άποψης (σεξουαλική χημεία).

Ο Δίας της τρίγωνο με τον Ήλιο του: Πρόκειται για μια τυχερή όψη που φέρνει τύχη στο γάμο αλλά και ένα άνετο περιβάλλον από οικονομική άποψη. Ο Δίας της σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα του δείχνει έντονο πάθος αλλά και κέρδη – χρήματα από την ένωση (γάμο). Ο Δίας της σε τρίγωνο με το μεσουράνημα του, δείχνει ότι μπορούν να συνεργαστούν με επιτυχία αλλά και πως εκείνη προωθεί την καριέρα του.

Ο Ουρανός της σε σύνοδο με τον Ήλιο του δείχνει κεραυνοβόλο έρωτα. Ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Άρη του: εδώ έχουμε μια άσχημη όψη που δείχνει διαπληκτισμούς και εντάσεις στις σχέσεις και μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό αν δεν υπάρχουν άλλες θετικές όψεις που να υποστηρίζουν την συναστρία.

Ο Ποσειδώνας της σε τετράγωνο με τον Ήλιο του δείχνει εξιδανίκευση του συντρόφου. Ο Ποσειδώνας της σε σύνοδο με το ωροσκόπο του δείχνει εξιδανίκευση και ρομαντικό έρωτα.

Ο Πλουτώνας της σε εξάγωνο με τον ωροσκόπο του δείχνει πάθος ερωτικό και μετάλλαξη.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω την σύνοδο του Νότιου Δεσμού της κυρίας Γκερέκου με την Σελήνη του κυρίου Βοσκόπουλου και την σύνοδο του Ηλίου της με τον Νότιο Δεσμό του, που δείχνει συναισθηματική προσκόλληση  των συντρόφων που δύσκολα χωρίζουν (και από τις δυο πλευρές μια και τα Φώτα τους αντίστοιχα συνδέονται με τους Νότιους  Δεσμούς τους) και δείχνει γνωριμία από παλιά καρμική σχέση!

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα