ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ από 3/4 έως9/4

ASTROTEAM GUEST
01/04/2021

Ένας καινούριος μήνας ξεκινά που μας ωθεί να κάνουμε νέες αρχές. Θα χρειαστεί όλοι να δούμε καθαρά τι είναι αυτό που θέλουμε, ποιοι είναι οι στόχοι μαςκαι να μπούμε στην διαδικασία υλοποίησης…

Ο Απρίλιος μας δίνει όλες τις δυνατότητες και χρειάζεται να είμαστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσουμε. Θα αισθανόμαστε πιο ελεύθεροι αλλά και πιο δυνατοί να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο, και να βάλουμε τις βάσεις για νέα δεδομένα στην ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Υποδέχεστε τον Ερμή στις 4 Απριλίου και αυτό σημαίνει ότι η σκέψη θα πάρει φωτιά. Θα αρχίσει η δράση για εσάς, θα αποκτήσετε κοφτερό λόγο και θα διεκδικήσετε ακραία. Θα υπάρξουν ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα από συνεργασίες, καλή επαφή με συνεργάτες και θα έχετε κατανόηση από τον σύντροφο.

Αν έχετε κάποια οικονομικά αιτήματα που αφορούν την αύξηση του εισοδήματός σας μπορείτε να τα θέσετε αυτή την εβδομάδα γιατί τα αποτελέσματα θα είναι υπέρ σας. Καλή περίοδος για εσάς για ενάρξεις, αλλά και να πάρετε και τα ρίσκα κυρίως στον ερωτικό τομέα γιατί θα είστε νικητές!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες στο χώρο της δουλειάς σας να το εκμεταλλευτείτε, καθώς και θα υπάρχουν διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σας που θα σας ξεκουράσουν. Η σχέση με τον σύντροφό θα είναι καλή, προσέξτε όμως τις σχέσεις με τους φίλους γιατί μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Ξεκινά μια περίοδος που θα χρειαστεί να κάνετε συνειδητή προσπάθεια για να ανταπεξέλθετε στις πρακτικές ανάγκες. Όποτε χρειάζεται να βάλετε στην ζωή σας μέθοδο και πρόγραμμα για αν διευκολύνεστε στην καθημερινότητά σας. Στα οικονομικά αγχώνεστε για την κάλυψη των υποχρεώσεων. Προσοχή στη διαχείριση και στα ξαφνικά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε σε μία περίοδο που αισθάνεστε δυνατοί και παίρνετε πρωτοβουλίες. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες που αφορούν το φιλικό περιβάλλον ή ομάδες, καθώς και θα σας ανοιχτούν δρόμοι για τα δικά σας επιχειρηματικά και επεκτατικά σχέδια. Αν έχετε υποθέσεις που αφορούν χρήματα από τρίτους (κράτος, τράπεζες) ή χρήματα που περιμένετε από άλλους, κάντε κινήσεις γιατί θα είναι υπέρ σας. Μην προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις αν υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα στον τομέα της καριέρας γιατί δεν θα ικανοποιηθείτε και τα αποτελέσματα θα είναι αναξιόπιστα. Με τον σύντροφο θα έχετε όμορφες στιγμές. Κατάλληλη περίοδος για να λυθούν εκκρεμότητες μεταξύ σας, εάν υπάρχουν. Προσοχή στην υγεία γιατί μπορεί να αισθανθείτε εξασθένηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα καριέρας θα αρχίσουν να σας απασχολούν, αλλά και η κοινωνική σας εικόνα. Είναι κατάλληλες μέρες να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, όμως να έχετε τον έλεγχο για το αν είναι ουσιαστικές και δεν σας τάζουν κάτι υπερβολικό, πράγμα που σας δημιουργεί άγχος.

Θα έχετε καλή υγεία και ταυτόχρονα την επιθυμία να κάνετε πράγματα, να δράσετε. Καλή εβδομάδα για τα ερωτικά σας αρκεί να αποφύγετε τις φαντασιώσεις – προσπαθήστε να γίνετε πιο ρεαλιστές στον έρωτα. Προσοχή στις ερωτικές συναναστροφές από το διαδίκτυο γιατί υπάρχει πιθανότητα να είναι απάτη.

ΛΕΟΝΤΑΣ

Μια δραστήρια εβδομάδα ξεκινάει για εσάς και θα θελήσετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Αρχίζει μια περίοδος που θα σας ασχοληθείτε με το εξωτερικό και συμφωνίες, με σπουδές και πιστοποιήσεις με το διαδίκτυο, πιθανόν και με μακρινούς συγγενείς ή λάβετε κάποιο νέο από αυτούς.

Τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν με τάση να αυξηθούν ή θα ακούσετε μια ευχάριστη είδηση γι’ αυτά. Υπάρχει πιθανότητα να προβληματιστείτε και να σας δημιουργηθούν διλήμματα μέσα στον χώρο εργασία σας που ίσως λίγο σας καταβάλουν. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας ή και με τα παιδιά σας. Ρισκάρετε στον έρωτα γιατί θα βγείτε νικητές! Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που έχουν σχέση με χρήματα από τρίτους, κράτος ή τράπεζες, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα σας ευνοήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H εβδομάδα ξεκινάει με ευκαιρίες ή συμφωνίες που έχουν σχέση με την δουλειά σας και τα οικονομικά οφέλη από αυτή. Η σκέψη θα εστιαστεί στα οικονομικά και κυρίως εισόδημα από τους άλλους όπως μια κληρονομία ή ένα δάνειο, αλλά και στους εσωτερικούς σας φόβους. Μην διεκδικήσετε χρήματα από άλλους αυτή την εβδομάδα γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ασαφές. Ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας. Διευκολύνσεις θα έχετε στα επεκτατικά σας σχέδια όπως και από φίλους. Επιτυχία στο φλερτ. Έχετε τύχη στα νέα ξεκινήματα και στους νέους στόχους. Να προσέξετε την υγεία σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να αισθανθείτε εξασθένιση και κούραση.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα για εσάς εγκαινιάζει μια περίοδο που θα ασχοληθείτε με τις συνεργασίες σας καθώς και με τους συνεργάτες σας, όπως και με τον σύντροφο, με κερδοφόρα αποτελέσματα για εσάς. Επεκταθείτε στα δημιουργικά σας σχέδια και χαρείτε. Είναι πολύ πιθανό να έχετε κέρδη από ακίνητα. Οι ημέρες θα προσφέρουν βοήθεια από το φιλικό περιβάλλον, από τους γονείς, αλλά και από τον σύντροφο. Θετικές επαφές αλλά και εξελίξεις στο πεδίο της καριέρας που θα έχετε κέρδη ηθικά και υλικά. Προσέξτε μόνο αυτές τις ημέρες όταν βρίσκεστε στον δρόμο από συμβάντα όπως απώλειες, ατυχήματα, απροσεξίες γενικά.

Μην κάνετε εξετάσεις υγείας, μην αποφασίσετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και μην προσπαθήσετε να λύσετε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια πιστοποιήσεις υπογραφές, νομικά ζητήματα, και σχέσεις με συγγενείς δεν θα βρεθεί ουσιαστική λύση και θα υπάρχει ασάφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα αρχίσετε να μπαίνετε σε σκέψεις που αφορούν το περιβάλλον της δουλειά σας και τις ευθύνες στην καθημερινότητα, αλλά θα ασχοληθείτε και με την υγεία σας.

Θα χρειαστεί να διαπραγματευτείτε θέματα που έχουν σχέση με κληρονομιές, χρήματα από το κράτος και γενικά οικονομικά θέματα με τρίτους. Διαπραγματεύεστε, αλλά αυτή την εβδομάδα δεν κλείνετε καμία συμφωνία. Από της 7 Απριλίου θα συζητήσετε για τα επιχειρηματικά σας σχέδια, θα περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας και θα χαρείτε. Όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε όμορφες στιγμές, για τους υπόλοιπους κατάλληλη περίοδο για φλερτ. Οικονομικά οφέλη θα έχετε μέσα από την πατρική οικογένεια που θα σας αποφέρουν αύξηση στο εισόδημά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα θελήσετε να στραφούν όλα τα φώτα επάνω σας. Η δημιουργία και η επέκταση σας θα αρχίσει να σας απασχολεί από αυτή την εβδομάδα. Έχετε την ανάγκη να αναγνωριστείτε από τους άλλους, να φανείτε, και θα συμβεί. Θα συζητήσετε πολύ και θα υποστηρίξετε με φανατισμό τις απόψεις σας. Αυτό τον λεκτικό φανατισμό όμως χρειάζεται να τον προσέξετε γιατί μπορεί να φέρει αποτελέσματα που δεν θα είναι υπέρ σας θα έχετε εξελίξεις στις συνεργασίες σας αλλά και στην σχέση με τον σύντροφό που θα είναι θετικές αν αποφύγετε την ισχυρογνωμοσύνη. Θα ασχοληθείτε και με ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας. Είναι μια εβδομάδα οικονομικών διευκολύνσεων, απαραίτητη είναι όμως η σύνεση. Δώστε λίγο προσοχή στην υγεία σας γιατί μπορεί να αισθανθείτε μια εξασθένηση και θα έχετε ανάγκη ξεκούρασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αρχίσουν να σας απασχολούν θέματα που έχουν σχέση με την πατρική οικογένεια ή με την πατρική περιουσία καθώς και η σχέση με τους γονείς.

Μέσα σ’ αυτή την εβδομάδα θα σας δοθούν ευκαιρίες και πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αξιοποιήσετε στην καριέρα και αν χρειάζεστε βοήθειά από ισχυρά άτομα θα την έχετε. Δικά σας δημιουργικά και επεκτατικά σχέδια συζητιούνται ή υλοποιούνται. Συζητήστε και με την πατρική οικογένεια γιατί είναι πιθανό να λάβετε βοήθεια, αρκεί να εξακριβώσετε ότι ό,τι λένε το εννοούν. Επιτυχία στις ερωτικές διεκδικήσεις, όμορφες αρμονικές στιγμές με τον σύντροφο, όσοι είστε σε σχέση. Θα έχετε και αυτή την εβδομάδα απαιτητική καθημερινότητα. Προσέξτε όταν κυκλοφορείτε με αυτοκίνητο αυτές τις μέρες, προσέξτε το μεταφορικό σας μέσον.

Κρατείστε σε ισορροπία την σχέση με τα αδέρφια γιατί μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπείτε σε μια διαδικασία να επιλύσετε καταστάσεις που έχουν σχέση με τα αδέρφια, με το στενό φιλικό περιβάλλον, με το μεταφορικό σας μέσον, και φυσικά με το διαδίκτυο που για πολλούς από εσάς έχει γίνει πλέον εργαλείο δουλειάς. Θα θελήσετε να μετακινηθείτε αρκετά, θα έχετε πιο ευέλικτη σκέψη και αρχίζει για εσάς μια περίοδο επαγγελματικών ευκαιριών με νέα δεδομένα. Μην ξεχνάτε ο Δίας βρίσκεται στο δεκαήμερο σας! Να είστε υποψιασμένοι αυτή την εβδομάδα για ευκαιρίες ζωής, όμως μην κάνετε καμία έναρξη, γιατί θα έχετε την τάση να τα βλέπετε όλα υπερβολικά και θετικά χωρίς έλεγχο και ίσως οδηγηθείτε σε επιπόλαιες αποφάσεις. Χρειάζεται σύνεση. Ερωτική διάθεση θα υπάρχει, ανταπόκριση από τον σύντροφο θα υπάρχει και θα περάσετε όμορφα. Οικονομικά υπάρχει σταθερότητα και θα μπείτε σε μια διαδικασία να βρείτε τρόπο να πριμοδοτηθείτε από τρίτους για ενίσχυση του εισοδήματός σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, θα ψάξετε να βρείτε λύσεις, αλλά και με τις ασφάλειες σας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε οικονομικές ευκολίες, θα έχετε όμως και ευκαιρίες για χρήματα που βγάζετε από την δουλεία σας ή για χρήματα που μπορούν να έρθουν σε εσάς από άλλους ανθρώπους ή φορείς. Κρατάτε τις ευκαιρίες όμως, δεν κάνετε πράξη τίποτα αυτές τις ημέρες, γιατί δεν θα μπορέσετε να έχετε ορθή κρίση ως προς το τι θα μπορέσετε να κάνετε σωστά και τι όχι. Από την άλλη εβδομάδα μπορείτε να κινηθείτε. Ασχοληθείτε με τα αδέρφια σας με το διαδίκτυο γιατί μπορεί να έχετε οφέλη.

Όμορφες στιγμές με τον σύντροφο αν υπάρχει, επιτυχία στις επιδιώξεις για τους αδέσμευτους. Καλές μέρες για απόσυρση και αυτογνωσία, αν το επιθυμείτε.

Από την Κωνσταντινίδου Δήμητρα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα