Η τάση της Μ. εβδομάδας 29/4 – 5/5

ASTROTEAM GUEST
26/04/2024

Αυτή η εβδομάδα διαφαίνεται καλύτερη από τις προηγούμενες καθώς δυο προσωπικοί πλανήτες που συνδέονται με τις σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές μπαίνουν στα ζώδια κυριαρχίας τους.

Πρώτη η Αφροδίτη περνά στη θέση της, τον Ταύρο (29.4) και ευνοεί για το επόμενο διάστημα σε ερωτικά και οικονομικά Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους & Σκορπιούς. Και ενώ ο Άρης θα είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 29ο των Ιχθύων αρχής της εβδομάδας μια πολύ ιδιαίτερη θέση, όπου μπορεί να παράξει πολλαπλά προβλήματα με ιώσεις, εξασθένιση του ανοσοποιητικού, θέματα με δηλητηριάσεις, χημικά, μολύνσεις ή προβλήματα με το νερό, ύπουλα σχέδια – κινήσεις, προδοσίες σε προσωπικές υποθέσεις. Την επόμενη μέρα (30.4) ευθύς αμέσως ο Άρης κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού δίνοντας θάρρος, τόλμη και δύναμη στα ζώδια της φωτιάς να διεκδικήσουν όσα επιθυμούν! Έτσι, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες βγαίνουν από μια ανιαρή περίοδο και με λίγα λόγια «πατάνε πόδι» ενώ πολύ προσεκτικοί να είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύς των τελευταίων ημερών! Ψυχραιμία απαιτείται και σε Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που θα δεχτούν σε προκλητική γωνία τον Άρη στον Κριό με αποτέλεσμα να πιέζονται σε εξελίξεις τόσο σε καριέρα όσο και στη προσωπική τους ζωή αλλά θα είναι ένα παραγωγικότατο διάστημα και για εκείνους να ξεκαθαρίσουν τις θέσεις τους!

Την Πρωτομαγιά μια όψη τετραγώνου της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο δημιουργεί κρίσεις σε σχέσεις και οικονομικές συναλλαγές! Συγκρούσεις και έντονα συναισθήματα κτητικότητας, εμμονών και ανασφάλειας για το 1ο δεκαήμερο των Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων. Θετικό το ότι ο Άρης θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο (3/5) δίνοντας δύναμη, θέληση και θάρρος να παλέψουμε για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο. Ευνοεί τις πρώτες μέρες Κριού, Λέοντα, Τοξότη, Διδύμων, Ζυγού & Υδροχόου.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα