Έρωτας… ο Μέγας Αναμορφωτής

ASTROTEAM GUEST
05/02/2021

Λέγεται ότι ο θάνατος και ο έρωτας κρατούν το ίδιο σπαθί, ο ένας αποδομεί την ύλη, ο άλλος όμως το εγώ!

Σίγουρα, λίγο ή πολύ, όλοι έχετε εξοικειωθεί με την διαδικασία του να ψάχνετε να βρείτε το άλλο σας μισό ή ” την αδελφή ψυχή ” ή το καρμικό σας ταίρι.
Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί γιατί πολλές φορές λέμε με αυτόν ή με αυτή έχω κάρμα ή έπρεπε να ζήσω αυτόν τον έρωτα, ήταν καρμικό ή δεν φταίω εγώ που συνέβη ήταν καρμικό! Άραγε  ισχύει;

Ναι, όντως έτσι είναι. Συμφωνίες αφανέρωτες έχουμε κάνει, να συναναστραφούμε αυτούς τους ανθρώπους για να μάθουμε από αυτούς, να εξελιχθούμε να κλείσουμε εκκρεμότητες παρελθοντικές. Συνήθως είναι ψυχές που είχαμε αφήσει καταστάσεις ημιτελείς και τώρα χρειάζεται να τις τελειώσουμε και επειδή το σύμπαν έπρεπε να βρει έναν “μηχανισμό” να μπούμε στην διαδικασία της εξέλιξης και της κάθαρσης έκανε μια έξυπνη ανακάλυψη, τον έρωτα!

Μπορεί κάποιος να πει όχι μπροστά στον έρωτα; Όχι δεν μπορεί… εντέχνως είναι ο μέγας αναμορφωτής. Αναλογιστείτε πόσες φορές δεν έχετε μεταμορφωθεί για χάρη του; Η απάντηση είναι άπειρες, είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι.

Ο Αστρολογικός χάρτης όμως, μας δίνει την δυνατότητα βάση τοu ζωδίου μας, να γνωρίζουμε, συναντώντας τον έρωτα αν πρόκειται για κάτι επιφανειακό που χρειάζεται να προσπεράσουμε  ή για κάτι που θα μας ρίξει το πέπλο του και θα μας συνεπάρει, και ανήμποροι εμείς θα μπούμε στην διαδικασία της συνεξέλιξης.

Πιο απλά, κάρμα…

ΚΡΙΟΣ
Καρμικότητα με Παρθένο και Σκορπιό.
ΤΑΥΡΟΣ
Καρμικότητα με Ζυγό και Τοξότη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Καρμικότητα με Σκορπιό και Αιγόκερω.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρμικοτητα με Τοξότη και Υδροχόο.
ΛΕΩΝ
Καρμικότητα με Αιγόκερω και Ιχθείς.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καρμικότητα με Υδροχόο και Κριό.
ΖΥΓΟΣ
Καρμικότητα με Ιχθείς και Ταύρο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καρμικότητα με Κριό και Δίδυμους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Καρμικότητα με Ταύρο και Καρκίνο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καρμικότητα με Δίδυμους και Λέοντα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καρμικότητα με Καρκίνο και Παρθένο.
ΙΧΘΥΕΣ
Καρμικότητα με Λέοντα και Ζυγό.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σταματήσει ο νους όταν αντικρίσετε ένα βλέμμα, ρωτήστε χωρίς αναστολές: τι ζώδιο είσαι; Και θα έχετε μια ένδειξη για το αν αυτό ήρθε για να μείνει ή για να προσπεράσει. Αν ήρθε για να μείνει, μια συναστρία με τον αστρολόγο σας είναι το επόμενο βήμα για να σηκώσετε το πέπλο και να μάθετε όλα τα ζητούμενα αλλά και τα κρυμμένα μυστικά χωρίς να χρειαστεί να “φθαρείτε” για να τα ανακαλύψετε!

Να είστε πάντα ερωτευμένοι, είναι ένα καλό τρικ να πηγαίνουμε σαν ψυχές λίγο παρακάτω…

Από την Δήμητρα Κωνσταντινίδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα