Έρωτας και ασφαλιστικές δικλείδες!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
15/03/2019

Ψάξτε για τον Έρωτα της ζωής σας ερωτευτείτε, χαρείτε, επενδύστε… εκ του ασφαλούς όμως αυτή τη φορά με τις αποκαλύψεις της Σύγχρονης Αστρολογίας.

Οι έρωτες φουντώνουν πάντα περισσότερο καθώς οδεύουμε προς τους καλοκαιρινούς μήνες, λίγο η χαλαρότητα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι ο καυτός ήλιος και ο γαλανός ουρανός που ανεβάζουν τη διάθεση και λιγοστεύουν τα ρούχα, η θάλασσα, οι ξάστερες ρομαντικές νύχτες και οι ακροθαλασσιές… όλα ευνοούν περισσότερο και όλα γίνονται πιο εύκολα. Η επιθυμία για ταίριασμα, για συναίσθημα, για συντροφιά διογκώνεται και η αναζήτηση του έρωτα γίνεται μεγάλη περιπέτεια σε όλες τις ηλικίες, με όλους τους τρόπους. Η χαρά που δίνει ένα ερωτευμένο βλέμμα, ένα τηλέφωνο από αγαπημένο πρόσωπο, μια γλυκιά κουβέντα απογειώνει τις καρδιές των ανθρώπων και τις στέλνει απευθείας στον παράδεισο της ευδαιμονίας. Αλλιώς μιλάμε, αλλιώς περπατάμε, αλλιώς αντιμετωπίζουμε προβλήματα -ποια προβλήματα δηλαδή- όλα μοιάζουν μικρά κι ανούσια μπρος στο αντικείμενο του έρωτα μας!

O έρωτας αυτός έχει την ίδια ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά;

Διαπιστωμένα λοιπόν, οι ελεύθεροι κι αδέσμευτοι του ζωδιακού εντείνουν το ενδιαφέρον τους προς την αναζήτηση του Έρωτα από την Άνοιξη και μετά… Συμβουλευόμενοι την παραδοσιακή Αστρολογία, ρωτούν επίμονα «πότε θα ερωτευθώ;», «πότε θα γνωρίσω τον Έρωτα της ζωής μου;» «μα γιατί αργεί τέλος πάντων;». Δεν είναι όμως εξίσου σημαντική η ερώτηση αν και το πρόσωπο που θα παρουσιαστεί έχει τις ιδανικές «γωνίες» για να ξεσηκωθεί επίσης; O Σύμβουλος της Αστρολογίας ψάχνει αστρολογικές γωνίες, μελετά διελεύσεις πλανητών από το γενέθλιο χάρτη προοδευτικά συστήματα, ηλιακές επιστροφές, όλα εκείνα που δεικνύουν την ενδεχόμενη ερωτική παράκρουση, συν τη δικλείδα ασφαλείας για το εάν ο έρωτας αυτός έχει την ίδια ανταπόκριση και από την άλλη πλευρά!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα