Δες το Ζώδιο του και βελτίωσε τη σχέση σας!

ΕΛΕΝΑ ΜΕΝΕΓΟΥ
13/08/2019

Πολλές φορές στις σχέσεις γυρνάμε σε φαύλους κύκλους και περιμένουμε από τον άλλον να αλλάξει ή να κάνει κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση. Όμως υπάρχει ένα μυστικό: Για να βελτιωθούν οι σχέσεις μας, πρέπει να εργαστούμε να πραγματώσουμε τα στοιχεία που η παρουσία του άλλου μάς προσφέρει – έτσι θα υπάρξει εξέλιξη. Και τι στοιχεία είναι αυτά που πρέπει να δουλέψουμε πάνω μας; Θα το δούμε μέσα από το ζώδιο του άλλου, τη θέση δηλαδή του Ηλίου του.

Μην σας ξεγελά η απλότητα αυτής της τεχνικής, και μην βιαστείτε να βρείτε διάφορες δικαιολογίες ή να κοιτάξετε άλλα σημεία του χάρτη. Το βασικότερο είναι ο Ήλιος, ο ζωοδότης, γιατί αυτός είναι η πηγή της ενέργειας, αυτός όμως είναι εκείνος που παράγει και σκιές με το να μας φωτίζει…

Επίσης μην βιαστείτε να πείτε ότι τα κάνετε όλα τα παρακάτω – γιατί αν παραπονιέστε ότι η σχέση σας δεν πάει καλά, τότε σημαίνει ότι από την πλευρά σας κάτι δεν πραγματώνετε. Φυσικά είστε ελεύθεροι να συνεχίσετε να γκρινιάζετε και να ρίχνετε τις ευθύνες στον άλλον, αλλά έτσι θα διαιωνιστούν τα προβλήματα.

Οπότε, αν ο σύντροφό σας είναι

Κριός: Φροντίστε να γίνετε πιο δυναμικοί, να γίνετε ανεξάρτητοι στη ζωή σας, να μάθετε να παίρνετε πρωτοβουλίες και να δυναμώσετε σαν άνθρωποι – έτσι θα εξελιχτεί και η σχέση σας.

Ταύρος: Αναπτύξτε σταθερότητα, υπομονή, επιμονή και αφοσίωση. Δημιουργήστε συνθήκες ασφάλειας στη ζωή σας, βρείτε τρόπους να βγάλετε χρήματα και να αυξήσετε την αξία σας.

Δίδυμοι: Αναπτύξτε επικοινωνιακή και νοητική ευλυγισία και προσαρμοστικότητα. Γίνετε πιο ανάλαφροι, με την καλή έννοια. Μάθετε νέα πράγματα. Δουλέψτε και ξεπεράστε τη δυαδικότητα του νου.

Καρκίνος: Επεξεργαστείτε, αφομοιώστε και ξεπεράστε το παρελθόν και μνήμες. Αναπτύξτε καλύτερη σχέση με τις ανάγκες σας, με το συναίσθημα και τη διαίσθησή σας. Γίνετε προστατευτικοί.

Λέων: Τονώστε την προσωπικότητά σας, αυξήστε την δημιουργικότητα και τη χαρά σας. Ελάτε στο “κέντρο” σας, γίνετε ο εαυτός σας και λάμψτε πηγαία και με αυτοπεποίθηση.

Παρθένος: Αναπτύξετε τη διάκριση και τις ικανότητές σας. Γίνετε πιο εργατικοί, παραγωγικοί, τακτικοί, καθαροί, αγνοί. Τελειοποιήστε την υγεία σας όσο το δυνατόν.

Ζυγός: Μάθετε να νοιάζεστε για τους άλλους, γίνετε πιο κοινωνικοί κι ευγενείς. Αναπτύξτε την ισορροπία σας. Αναπτύξτε το αίσθημα του δικαίου.

Σκορπιός: Αναπτύξτε το βάθος και την εσωτερική και ψυχολογική σας καλλιέργεια. Αποκτήστε περισσότερο έλεγχο στη ζωή σας. Γίνετε άνθρωποι ουσίας

Τοξότης: Ανοίξτε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, διαβάστε, σπουδάστε. Γίνετε πιο ανεκτικοί, καλοσυνάτοι, γενναιόδωροι και συγχωρητικοί. Αναπτύξτε αισιοδοξία με το να βλέπετε το νόημα των καταστάσεων.

Αιγόκερως: Αποκτήστε δομή στη ζωή σας, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Ωριμάστε, δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Βάλτε όρια και πειθαρχία. Φροντίστε να πετύχετε εκεί που είστε ακόμα αδύναμοι.

Υδροχόος: Προοδεύστε, ξεκολλήστε από παλιές νοοτροπίες, κάντε αλλαγές, κοιτάξτε το μέλλον, ανανεωθείτε. Αναπτύξτε την πραγματική φιλία και κοινωνικοποίηση, αλλά και την ανώτερη διάνοιά σας.

Ιχθύες: Αφουγκραστείτε την ψυχή σας, ακούστε την φωνή της συνείδησής σας, αναπτύξτε την ευαισθησία, τη συμπόνια και την πνευματικότητά σας. Ξεφύγετε από πεζότητες, κάντε υπερβάσεις και θυσίες.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα