David Garrett

ASTROTEAM GUEST
16/06/2017

Ο Jimi Hendrix του βιολιού, ο Kurt Cobain των NIRVANA στην εμφάνιση, φωτογραφίζουν τον David Bongartz κατά κόσμο DAVID GARRETT.

Ο DAVID GARRETT γεννήθηκε στις 4 Σεπτέμβρη του 1980 στο Άαχεν της Γερμανίας, από Γερμανό πατέρα, δικηγόρο στο επάγγελμα, και Αμερικανίδα μητέρα χορεύτρια μπαλέτου. Στην ηλικία των 4 ετών παίρνει μαθήματα βιολιού. Στα 13 του η Deutshe Grammophone έκλεισε  συμβόλαιο μαζί του και ήταν ο νεότερος βιολιστής που συνεργάστηκε ποτέ η DG.

Στα 30 του μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες ως ο πιο γρήγορος βιολιστής του κόσμου.

Είναι ένα από τα μοντέλα του ARMANI, αλλά και της AUDI, SONY, S.OLIVER, MONT BLANC στις διαφημίσεις τους.

Το 2014 παντρεύεται την Αμερικανίδα πορνοστάρ Kendal Karson γνωρίζοντας την από ιστοσελίδα γνωριμιών, και το 2016 χωρίζουν.

Από το 1995 μέχρι και σήμερα έχει απίστευτη δισκογραφία, συνεχείς εμφανίσεις. Οι live συναυλίες του κατακλύζονται από κόσμο όλων των ηλικιών.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Δία του χαρίζουν ζωντάνια, αισιοδοξία, πλούτη, τύχη.

Αγάπη για μάθηση, δραστηριότητα πνευματική τα έχει μέσα από την σύνοδο Δία Ερμή και σε σύνοδο με τον Κρόνο απέκτησε λογική σκέψη, υπευθυνότητα, ικανότητα συγκέντρωσης, καταξίωση στο κοινό και σταθερή επαγγελματική επιτυχία.

Το εξάγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με την Σελήνη από τον Καρκίνο του δίνει την ζωντάνια, την ενεργητικότητα πάνω στην σκηνή στις live εμφανίσεις του.

Ο Ουρανός από τον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Ήλιο, τον κάνει ιδιαίτερο στον τρόπο που εκφράζεται μουσικά.

Ο δε Ποσειδώνας στον Τοξότη που τετραγωνίζει τον Ήλιο του, του φέρνει ψυχολογικές συγχύσεις, εξαπατήσεις και προδοσίες από ξένους.

Η ευαισθησία, η τρυφερότητα και οι μουσικές επιλογές συμφωνούν με το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή. Εδώ φαίνεται και η επίδραση της μητέρας του στις rock μουσικές επιλογές του.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία του χαρίζει την δυνατότητα να λάμπει στο κοινό,και να μπαίνει στην καρδιά του κόσμου με μεγάλη άνεση.

Η έμπνευση και η δημοτικότητα πηγάζουν απ’ το τρίγωνο Ουρανού στον Σκορπιό με τη Σελήνη.

Το δε τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα τον φέρνει μπροστά σε θέματα ανασφαλειών και επιβολής του, μέσω του sex.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό του αναπτύσσουν την ταχύτητα, την ευστροφία, την πρωτοτυπία, και εδώ οφείλει την ικανότητά του στην εκτέλεση κάποιων κομματιών απίστευτα γρήγορα. Έπαιξε το ¨Πέταγμα της Μέλισσας¨ σε 1 λεπτό και 53 δευτερόλεπτα!!!

Ο Ερμής τετραγωνίζοντας τον Ποσειδώνα απ’ τον Τοξότη θα μπορούσε να τον κάνει να ψεύδεται, να εξαπατά τον εαυτόν του συνεχώς, έχοντας όμως τον Ήλιο στο δωδεκατημόριο του Αιγόκερω, αυτά εξομαλύνονται, βάζοντας τον σε φάση ¨ονειροπόλα¨ και δημιουργική καλλιτεχνικά.

Ο Ερμής σε γωνία 30 μοιρών με τον Πλούτωνα στον Ζυγό, του δίνει την δυνατότητα να καταλάβει τις σκέψεις και τις επιθυμίες των άλλων, αλλά και την απίστευτη επιθυμία για το ωραίο, το όμορφο, και δεν είναι τυχαίο και οι επιλογές του σε συντρόφους μοντέλα.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Χείρωνα απ’ τον Ταύρο του έδωσε την αστείρευτη αγάπη του για την μουσική!!!

Αφροδίτη απ τον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Άρη απ’ τον Σκορπιό, είναι δείκτης έντονων σχέσεων, με ερωτικές διαμάχες, χωρισμούς και προβλήματα στον γάμο. Άτομο αισθησιακό με ωραία εμφάνιση εξ ου και η παρουσία του ως μοντέλο στον οίκο του Armani, αλλά και στις διαφημίσεις πολλών γνωστών εταιριών όπως Audi, Sony, S.Oliver, Mont Blanc και άλλες.

Η λατρεία του για την μουσική, η σταθερότητα στην καριέρα του, άτομα σημαντικά που τον στηρίζουν, και τον βοηθούν αντικατοπτρίζουν το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου. Ξαφνικοί έρωτες με πολύ πάθος, ξαφνικοί χωρισμοί με πολλές εντάσεις, αλλά και το δέσιμο της κλασσικής με την rock μουσική, το ¨αντισυμβατικό¨ ντύσιμό του στις live εμφανίσεις του, οι πολλοί φίλοι και θαυμαστές έχουν να κάνουν με την Αφροδίτη σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό.

Όσο για τον γάμο του, το διαζύγιό του, τα σεξουαλικά του πάθη που είναι δύσκολο να τα ελέγξει και που  πολλές φορές έχουν το στοιχείο της υποτίμησης, είναι υπεύθυνοι ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με την Αφροδίτη.

Ο Δίας σε σύνοδο με Κρόνο και τετράγωνο με Ποσειδώνα του δίνει την καλλιτεχνία, την καταξίωση στο ευρύ κοινό, και την λατρεία στο πρόσωπό του αλλά και την εκμετάλλευση από κάποιους.

Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με τον Βόρειο δεσμό του χαρίζει απλόχερα αγάπη για την μουσική αλλά και αστείρευτη λατρεία απ’ τον κόσμο!!!Ο David Garett είναι ο Rock Star με Stradivarius!!

¨Για να κάνεις μουσική χρειάζεται να έχεις ψυχή¨!!!

Από Βασιλική Πατιού

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα