Άρης τρίγωνο Δία – Η δράση συναντά την επιτυχία

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑΣ ΚΕΔΙΚΓΙΑΝΝΗΣ
13/04/2021

Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων σε τρίγωνο με το Δία στο ζώδιο του Υδροχόου. Η δράση συναντά την επιτυχία.

Μία αρμονικά δυναμική όψη σχηματίζεται μέχρι τις 23 Απριλίου με κορύφωση στις 16, 17, και 18 του μηνός. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Από αυτή τη θέση δίνει έναν αέρα νεανικότητας και ανανέωσης στην επικοινωνία κάθε μορφής και μια ευκολία στις κοντινές μετακινήσεις. Ευνοεί το λιανεμπόριο τις συναλλαγές τα μεταφορικά και τηλεπικοινωνιακά μέσα.

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Δίνει ευκαιρίες μέσα από οτιδήποτε είναι πρωτοποριακό και ενναλακτικό, οι οποίες αξιοποιούνται προς όφελος των πολλών με πιο δίκαιη κατανομή. Είναι εφευρετικός και ευνοεί την ομαδική δουλειά για κοινούς στόχους. Από την άλλη πλευρά βρισκόμενος σε Κρόνιο περιβάλλον δρα με αυστηρό τρόπο κάνοντας οριζόντιους διαχωρισμούς όπου δεν χωρούν συναισθηματισμοί.

Σε όψη τριγώνου οι δύο αυτοί δυναμικοί πλανήτες θα φέρουν άνοιγμα της αγοράς και επέκταση των τρόπων συναλλαγών που εκμεταλλεύονται τις νέες τεχνολογίες. Ομαδικές δραστηριότητες ευνοούνται και νέοι στόχοι προσαρμοσμένοι και εξελιγμένοι οργανώνονται. Μπορεί να δούμε νέες και ίσως ανατρεπτικές ιατρικές μεθόδους να δίνουν πρωτοποριακές λύσεις που θα απελευθερώσουν τις μετακινήσεις και θα απενοχοποιήσουν τις ανθρώπινες επαφές. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην φανούν αμέσως επειδή ευνοείται περισσότερο η οργάνωση και ο συντονισμός κοινής δράσης, τα απτά αποτελέσματα της οποίας θα εκφραστούν αργότερα. Το σίγουρο είναι πως όλοι θα νιώσουμε πιο απελευθερωμένοι και πιο χαρούμενοι, δοκιμάζοντας πιο ριζοσπαστικές λύσεις και βλέποντας την εξέλιξη των αλλαγών τους. Μπορεί να ανακοινωθούν εκλογές η να διαρρεύσουν πληροφορίες σχετικές με το τρόπο και την οργάνωση διεξαγωγής τους όπου ίσως δούμε να αξιοποιούνται οι νέες τεχνολογίες για διευκόλυνση αλλά και για συμμετοχή περισσότερων απομακρυσμένων ψηφοφόρων και κατοίκων του εξωτερικού.

Θα επιδράσει περισσότερο στο δεύτερο μισό και στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

Κριός

Κυρίως οι γεννημένοι από 9 μέχρι 19 Απριλίου. Θα έχετε εύνοια σε συναλλαγές που χρειάζονται συνεργασία και συντονισμό. Θα εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνουν οι εναλλακτικές λύσεις και η ομαδική δουλειά για να ξεπεράσετε τα εμπόδια και θα πετύχετε σημαντικούς η μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Ταύρος

Κυρίως οι γεννημένοι από 10 μέχρι 20 Μαΐου. Θα απολαύσετε εύνοια και αναγνώριση στον τομέα της καριέρας και θα αναβαθμίσετε την δημόσια εικόνα σας ανεβάζοντας την αυτοεκτίμηση σας. Τα οικονομικά βελτιώνονται σημαντικά και οι προσπάθειες που έχετε κάνει μέχρι τώρα αποδίδουν

Δίδυμος

Κυρίως οι γεννημένοι από 10 μέχρι 21 Ιουνίου. Θα είστε υπερδραστήριοι και εύστοχοι στη δράση σας με ευκαιρίες επέκτασης και απελευθέρωσης που θα σας δώσουν αισιοδοξία. Θέματα μάθησης σχέσεων με το εξωτερικό αλλά και δικαστικά θέματα ευνοούνται και θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Κυρίως οι γεννημένοι από 11 μέχρι 22 Ιουλίου. Θέματα οικονομικά που μοιράζεστε μαζί με άλλους, όπως φορολογικά η κληρονομικά μπορούν να λυθούν με λίγο έμμεσο τρόπο. Ευνοούνται οι αφορολόγητες συναλλαγές και τα μαύρα εισοδήματα. Εσωτερική ταραχή από ψυχολογικές κρίσεις.

Λέων

Κυρίως οι γεννημένοι από 12 μέχρι 22 Αυγούστου. Έντονη δράση με σύντροφο και συνεργάτες σας φέρνει ευκαιρίες. Πολλές νέες συνεργασίες και ομαδική εργασία για κοινούς σκοπούς. Οι φίλοι βοηθούν στην διαχείριση των ευθυνών και την οργάνωση κοινής δράσης αποφορτίζοντας σας.

Παρθένος

Κυρίως οι γεννημένοι από 12 μέχρι 22 Σεπτεμβρίου. Η δράση συγκεντρώνεται στην καριέρα όπου ο δυναμισμός σας γίνεται αντικείμενο αναγνώρισης. Αυτό θα φέρει εξελίξεις στον τρόπο δουλειάς και θα αποφορτίσει την καθημερινότητα σας από ότι σας πιέζει αυξάνοντας την απόδοση σας.

Ζυγός

Κυρίως οι γεννημένοι από 11 μέχρι 22 Οκτωβρίου. Η δράση σας συγκεντρώνεται σε θέματα μάθησης πιστοποίησης γνώσεων η δικαστικών υποθέσεων με πολύ θετικά αποτελέσματα. Η αισιοδοξία σας αυξάνεται και ο έρωτας η χαρά και η δημιουργία σας χτυπούν την πόρτα.

Σκορπιός

Κυρίως οι γεννημένοι από 11 μέχρι 21 Νοεμβρίου. Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια έρχονται στο προσκήνιο για να βρουν λύσεις. Κληρονομικά και φορολογικά θέματα που αφορούν σε ακίνητα μπορούν να ολοκληρωθούν ευνοώντας τις διεκδικήσεις σας.

Τοξότης

Κυρίως οι γεννημένοι από 10 μέχρι 21 Δεκεμβρίου. Οι κοντινές σχέσεις και οι συνεργασίες σας κινητοποιούν. Νέοι σύντροφοι νέες επαγγελματικές σχέσεις σας ανοίγουν ορίζοντες και αυξάνουν τις επαφές και τις μετακινήσεις σας οι οποίες πλέον γίνονται ανεμπόδιστα. Ευνοείται το εμπόριο και οι συναλλαγές.

Αιγόκερως

Κυρίως οι γεννημένοι από 9 μέχρι 20 Ιανουαρίου. Θα σας χαρακτηρίζει δυναμισμός στον τομέα της εργασίας σας. Η καθημερινότητα ρέει και οι υποχρεώσεις διεκπεραιώνονται με ευκολία. Οι στόχοι ξεμπλοκάρουν και ολοκληρώνονται αυξάνοντας την αυτοεκτίμηση σας και φουσκώνοντας τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Υδροχόος

Κυρίως οι γεννημένοι από 8 μέχρι 19 Φεβρουαρίου. Η δημιουργία η χαρά και ο έρωτας σας πολιορκούν ευχάριστα. Μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση μέσα από επιτυχία σε επιχειρηματικούς στόχους καθώς και σε ότι σας γεμίζει ζωή. Η τεκνοποίηση ευνοείται για όσους το επιθυμείτε. Εύνοια επίσης και σε τυχερά παιχνίδια.

Ιχθείς

Κυρίως οι γεννημένοι από 8 μέχρι 19 Φεβρουαρίου. Έντονη δραστηριότητα στο σπίτι και την οικογένεια σας κινητοποιεί και ίσως σας ξεβολεύει. Μην διστάσετε να αναλάβετε ευθύνες. Τα αποτελέσματα θα σας δικαιώσουν και θα πάρετε αναγνώριση και αποδοχή από το οικογενειακό περιβάλλον.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα