Άρης και επιθετικότητα

ASTROTEAM GUEST
07/07/2017

Στον Άρη ανήκει δικαιωματικά πολλά κι ανάμεσα τους το πως εκφράζουμε ή δεν εκφράζουμε την επιθετικότητα μας. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τι χαρακτηρίζει τον Άρη στο ωροσκόπιο μας ανάλογα με την ζωδιακή του θέση:

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ: Άμεση αντίδραση, δείχνουμε χωρίς περιστροφές την επιθετικότητα μας. Όμως φαίνεται το θάρρος και η αντοχή. Δεν δεχόμαστε εύκολα προσβολές κι έχουμε το θάρρος της γνώμης μας. Για κάθε νέο ξεκίνημα είναι ιδανικός. Μας αρέσει η ένταση και ασυναίσθητα την προκαλούμε. Η μάχη γίνεται ανοιχτά, είναι αυτό που βλέπετε μπροστά σας ως συνήθως και δεν κρύβουμε τίποτα. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην γινόμαστε βιαστικοί και ριψοκίνδυνοι. Μια δεύτερη σκέψη δεν θα μας έκανε κακό.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ: Η επίθεση δεν είναι ακαριαία, αυτό που μας κάνει να φτάνουμε στην νίκη είναι το πείσμα, η υπομονή. Ο θυμός μας μπορεί να τρομάξει, πιο πολύ γιατί δεν τον περιμένει κανείς. Συνήθως ξέρουμε που μας παίρνει να επιτεθούμε. Όταν όμως κινδυνεύουν τα κεκτημένα μας γινόμαστε ταύρος εν “υαλοπωλείω”. Υπερασπιζόμαστε τις αξίες μας, υλικές και συναισθηματικές.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μάχη χωρίς ξίφος, το όπλο μας ο λόγος που κόβει πολλές φορές εξίσου κοφτερά. Βάλτε μας να γράψουμε ένα κατηγορητήριο ή μια υπερασπιστική γραμμή και τότε θα δείτε πως το γραπτό κερδίζει και τον πιο γυμνασμένο αντίπαλο. Δυστυχώς μαλώνουμε με τον περίγυρο μας, και με νεαρά άτομα .

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Καμία ένδειξη επιθετικότητας δεν θα φανεί σε ανθρώπους άγνωστους σ’ εμάς, η επίθεση γίνεται εκ του ασφαλούς (μα τι Άρης είναι αυτός;). Πρέπει κάποιος να μας ακολουθήσει μόλις φτάσουμε στο σπίτι ή στο οικείο μας περιβάλλον, εκεί θα δει να βγάζουμε απίστευτη γκρίνια. Και δεν ξεχνάμε εύκολα: θα επιμείνουμε σε αυτά που μας έχουν ενοχλήσει μέχρι να ρίξουμε τον αντίπαλο NOK AOYT.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ: Δύναμη και αλτρουισμός. Επίθεση από θέση ισχύος διότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Γινόμαστε λίγο υπερβολικοί και μόνο όταν χαθεί η μάχη νομίζουμε ότι θα χάσουμε και την υπεροχή μας. Κραυγαλέα επιθετικότητα. Πολλές φορές υπερασπιζόμαστε άλλους με το ίδιο σθένος, λες και πρόκειται για τον εαυτό μας και πιο πολύ παίρνουμε το μέρος του πιο αδύναμου.

ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά! Βεβαίως και θα επιτεθώ άλλα θέλω να κρατήσω τους τύπους, το τι λέει ο νόμος. Ας το κάνουν οι άλλοι για μένα, εγώ θα ενημερώσω τους αρμόδιους. Η κριτική θα είναι αμείλικτη και θα πω στον αντίπαλο όλα τα στραβά που έχει και δεν έχει με αποδεικτικά στοιχεία.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ: Θα τα ζυγίσω όλα για να δω εάν μπορώ με τον διάλογο να βρω άκρη, δεν θέλω να εμπλακώ σε διαμάχες. Δεν μπορώ την ένταση, μου χαλάει την αρμονία . Η επίθεση θα γίνει με πλάγιους τρόπους. Δυστυχώς, πολλές φορές δεν αντιδρώ επιθετικά ακόμα και αν θίγονται  τα συμφέροντα μου. Όμως θα βρω την άκρη αποχωρώντας ώστε να  αφήσω τον αντίπαλο μόνο του.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Δεν πάω γυρεύοντας για επίθεση, δεν θα κάνω την αρχή. Αλλά όποιος με πειράξει κατ’ επανάληψη, τότε ότι μάζευα τόσο καιρό που δεν αντιδρούσα, θα γίνει τσουνάμι και θα τον πνίξει. Ξέρω πολύ καλά να προστατεύομαι. Η επίθεση θα γίνει όταν ο αντίπαλος έχει επαναπαυθεί, δεν ξεχνώ πότε. Δύναμη τεράστια, ήρεμη που κανείς δεν ξέρει πότε θα χτυπήσει.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Επίθεση κατά μέτωπο σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να περιορίσει την ανεξαρτησία μου. Θα αγωνιστώ για την υπεράσπιση της θρησκείας μου και όσων πιστεύω. Επίσης δεν μπορώ την αδικία. Δεν μπορώ να ασχολούμαι με λεπτομέρειες όπως να μαλώσω στον δρόμο επειδή μου πήρε κάποιος το parking. Όμως ο φανατισμός μπορεί να με οδηγήσει στην βία.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Εάν μου θίξεις την αξιοπρέπεια, τότε δεν θα σε δείρω αλλά θα είναι λες και δεν υπάρχεις, η παγωνιά που θα αισθανθείς θα είναι η χειρότερη επίθεση. Σε γενικές γραμμές είμαι ήρεμος άνθρωπος. Όμως σε περίπτωση που δεχθώ  ενέργειες που θα έχουν σαν σκοπό να εμποδίσουν την άνοδο μου και πιο πολύ την κοινωνική ή εργασιακή, τότε θα γίνω σκληρός και η επίθεση θα είναι παρασκηνιακή και εξοντωτική.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: Η επίθεση μου είναι εκρηκτική και ακαριαία. Άλλο ένα στοιχείο είναι η απρόβλεπτη αντίδραση. Αιτία πολλές φορές η διαφορετική ιδεολογία ή η υπεράσπιση της ομάδας μου. Είμαι ασυμβίβαστος γι’ αυτό πολλοί με λένε εκκεντρικό/ή. Ναι, όταν νευριάζω μερικές φόρες γίνομαι παράλογος .Η ελευθερία μέγιστο αγαθό αλλά πάνω στα νεύρα μου το ξεχνώ (δάσκαλε που δίδασκες…).

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ:  Δεν έχω επιτεθεί ποτέ εξωτερικά τόσο έντονα. Η επίθεση εδώ δεν φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Κρύβω την ένταση και την γυρνώ πίσω στον εαυτό μου. Σε περίπτωση  που χρειαστεί η επίθεση γίνομαι κακός και αντιδρώ με μεγάλη μυστικότητα και πονηριά. Επίσης εδώ έχουμε και την αυτοτιμωρία, την επιθετικότητα την βγάζουμε στον ίδιο μας τον εαυτό.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα