Ariana Grande: το “θρίλερ” του πλανητικού σκηνικού

ASTROTEAM GUEST
12/06/2017

Η ARIANA  GRANDE  γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1993 στις 09.16 pm στην Boca Raton της  Florida. Είναι Καρκίνος με Ερμή στον Καρκίνο τρίγωνο με Πλούτωνα που δείχνει ότι πρόκειται για ένα ευαίσθητο κορίτσι με βαθιά και διαισθητική σκέψη. Ταυτόχρονα όμως αρκετά δυνατό και φιλόδοξο λόγω του ωροσκόπου της στον Αιγόκερω. Είναι αρκετά εμπνευσμένη και πρωτοποριακή με τάσεις ανεξαρτησίας. Η Αφροδίτη της στον Ταύρο της δίνει μια αρκετά καλαίσθητη φωνή και η αντίθεση της με τον Πλούτωνα τη χρωματίζει με βάθος, αλλά και έντονο πάθος που σίγουρα μαγεύει και αγγίζει τη ψυχή του κοινού της. Πλούτωνας κυβερνήτης 10ου μέσα στον 10ο (οίκος καριέρας – φήμης). Σε όλο αυτό συμβάλει και ο Ερμής (φωνητικές χορδές) με το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα. Ο Ήλιος της μέσα στον 6ο (οίκος εργασίας) σε τρίγωνο με τον Κρόνο (κυβερνήτης όλου του ωροσκοπίου) δείχνει ότι εργάζεται σκληρά και μεθοδικά πάνω στους στόχους της.

Η Σελήνη της στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Δία δείχνει πόσο αγαπητή αλλά και δημοφιλής θα γίνει και μάλιστα εκτός συνόρων γιατί βρίσκεται μέσα στον 9ο οίκο.

Αξίζει όμως να σταθούμε στις δύο έντονες αντιθέσεις του χάρτη της οι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη ζωή της για το μοιραίο συμβάν που συνέβη στις 22 Μαΐου 2017 στο Manchester.

O Ουρανός (απρόοπτα- τύπου σοκ) σύνοδο με Ποσειδώνα (Διάλυση) πάνω στον ωροσκόπο της αντίθεση με Ερμή (παιδιά). Αλλά και ο Άρης μέσα από τον 8ο οίκο σε αντίθεση με τον Κρόνο που κυβερνά όλο το ωροσκόπιο της. Όπως καταλαβαίνετε, η ARIANA  κάποια στιγμή στη ζωή της θα βίωνε αυτό το γεγονός από μια ενεργοποίηση του χάρτη της.

Στους παρακάτω χάρτες αποδεικνύεται με ανατριχιαστική λεπτομέρεια ότι αυτή η στιγμή για εκείνη είχε έρθει.

Ο εσωτερικός κύκλος είναι ο γενέθλιος χάρτης της, ο μεσαίος είναι ο προοδευτικός της και ο εξωτερικός κύκλος είναι οι διελεύσεις της μοιραίας βραδιάς με τοπική ώρα MANCHESTER.

Αξιοσημείωτο καθώς και συγκλονιστικό είναι ότι ο προοδευμένος της Ερμής δημιουργεί όψη ιδιομοιρίας σε αντίθεση με Ουρανό και Ποσειδώνα. Πάνω σε αυτή την αντίθεση που όπως προ είπαμε έχει να κάνει με το απρόοπτο – τύπου σοκ, διάλυση αλλά και νέους πατάει από διέλευση ο Πλούτωνας και την ενεργοποιεί με το μαύρο μανδύα του….

Το σκηνικό όχι απλά είναι έτοιμο αλλά και ήδη ενεργοποιημένο.

Η Σελήνη στον Κριό (ένταση, βία) εκείνο το βράδυ τετραγωνίζει με ιδιομοιρία τον ωροσκόπο της και τον Πλούτωνα που συμμετέχει έντονα πάνω  στην αντίθεση.

Το προοδευμένο Μεσουράνημα της βρίσκεται μέσα στον 10ο οίκο ( καριέρα) και σχηματίζει όψη ιδιομοιρίας τετραγώνου με τον προοδευμένο Κρόνο της. Οι Δεσμοί της Σελήνης από διέλευση ακουμπούν πάνω στον προοδευμένο Κρόνο της και σχηματίζουν ταυ τετράγωνο με κορυφή το μεσουράνημα της.

Τη συγκεκριμένη μέρα ο Ήλιος από διέλευση που βρίσκεται οριακά στην ακμή του 5ου (οίκος παιδιών) σχηματίζει σταυρό και ενεργοποιεί ταυτόχρονα το παρακάνω ταυ αλλά και τη γενέθλια αντίθεση τηςΆρη – Κρόνου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!

Ο Ουρανός από διέλευση έχει αρχίσει να τετραγωνίζει τον γενέθλιο Ερμή της και ο Κρόνος από διέλευση πάνω στην ακμή του 12ου ενεργοποιείται από τον Άρη με αντίθεση (γνωρίζουμε ότι ο Άρης από διέλευση δίνει και πιο νωρίς την αντίδραση πριν κλείσει η όψη)

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα… όμως όλα αυτά είναι ήδη αρκετά για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα.

Εκείνο το βράδυ έφυγαν άδικα τόσα νέα παιδιά… Η ARIANA χρησιμοποίησε τη λέξη ”συντετριμμένη”… Με βάση τον Πλούτωνα πάνω απ’ τον ωροσκόπο της είμαστε σίγουροι ότι βιώνει μια εμπειρία που θα σημαδέψει για πάντα τη ζωή της… Και επειδή ο Πλούτωνας θα στριφογυρνά πάνω από τον ωροσκόπο της για ενάμιση χρόνο ακόμα ξέρουμε ότι αυτή η συντριβή θα έχει διάρκεια… Θα μετασχηματίσει αυτό το κορίτσι σ έναν άλλο άνθρωπο που θα βιώσει την προ Πλουτώνια και μετά Πλουτώνια εποχή του  και θα το αναγκάσει να αναγεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες του…

Σε αυτό  το γήινο οδυνηρό σου ταξίδι το μόνο που μπορούμε να σου ευχηθούμε είναι…

‘’ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΑRIANA GRANDE’’

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα