Αγαπώ Την Αστρολογία Γιατί….

ASTROTEAM GUEST
15/02/2023

Αγαπώ την Αστρολογία γιατί είναι η Αλήθεια που βρίσκω μέσα μου, γύρω μου και στους άλλους.
Γιατί με βοηθάει να αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου, με τα Καλά και τα Άσχημά του… Γιατί με βοηθάει να αγαπάω περισσότερο τους δικούς μου, με τα Καλά και τα Άσχημά τους… Γιατί με βοηθάει να αποδέχομαι και να κατανοώ τους γύρω μου.

Αγαπώ την Αστρολογία γιατί είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την Αυτοβελτίωση. Αγαπώ την Αστρολογία γιατί με συνδέει με τον Βαθύτερο Εαυτό μου! Αγαπώ την Αστρολογία γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο Μαγικό από το να αναγνωρίζεις τις επιταγές του Σύμπαντος… Κι όχι μόνο να τις αναγνωρίζεις αλλά και να συντονίζεσαι μαζί τους! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο Ανακουφιστικό από το να αφήνεις τις Ενέργειες αυτές να σε βοηθήσουν να επιτύχεις τους στόχους σου και να φτάσεις στη Δική σου Προσωπική Ευτυχία κι Επιτυχία.
Αγαπώ την Αστρολογία γιατί με βοηθάει να αναγνωρίζω το πότε είναι καλό να προχωρήσω τα σχέδιά μου και πότε είναι καλό να περιμένω λίγο πριν τα βάλω σε εφαρμογή. Γιατί με βοηθάει να κατανοώ τον Λόγο για τον οποίο τα πράγματα συνέβησαν με συγκεκριμένο Τρόπο και δεν θυμώνω, αλλά αναγνωρίζω το Μεγάλο Σχέδιο! Γιατί με βοηθάει να βλέπω τα γεγονότα Σφαιρικά και να μην αναλώνομαι σε πράγματα που δεν χρήζουν προσοχής.
Αγαπώ την Αστρολογία γιατί μου δείχνει την Δύναμη που έχω στα Χέρια μου. Αλλά αγαπώ την Αστρολογία γιατί μου δείχνει και την Ταπεινότητα. Αγαπώ την Αστρολογία γιατί μαθαίνω ότι δε μπορώ Πάντα να ελέγξω το Μέλλον και είμαι Εντάξει με αυτό! Και τέλος γιατί το Σύμπαν και η Ζωή Πάντα ξέρουν τον Τρόπο!

Ευχαριστώ όλους τους Δασκάλους μας πάρα πολύ, Είστε όλοι Υπέροχοι!

 

Από την Κρίστη Κοτσυφάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα