Αγαπημένο μου Αστρολόγιο: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 26/04 έως 2/05

ASTROTEAM GUEST
22/04/2021

Αγαπημένο μου Αστρολόγιο γειά σου! Μεγάλη Εβδομάδα έρχεται κι έχω πολλά να σου πω γιατί η προηγούμενη, όπως θυμάσαι, ήταν καζάνι που έβραζε εξαιτίας της Πανσελήνου στο Σκορπιό, η οποία ήταν ήδη εν ενεργεία και έκανε τη δουλίτσα της. Κορυφώνεται βέβαια τη Τρίτη τα ξημερώματα στις 5.31 και περιμένουμε τις τελευταίες «κρότου λάμψεις». Τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που είναι γεννημένα τέλη πρώτου δεκαημέρου και αρχές δευτέρου, είναι πολύ ζορισμένα από το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού και η Πανσέληνος εκεί θα ταράξει σοβαρά τη σταθερότητα που τόσο λαχταρούν. Δυστυχώς επηρεάζεται κι ο γενέθλιος χάρτης της χώρας, μη σου πω κουνιέται συθέμελα με οικονομικά θέματα και σκάνδαλα! Ένταση, νευράκια και τρέξιμο έχουν ξεκινήσει ήδη για τα παρορμητικά (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αφού τους είπε hello ο Άρης από το Καρκίνο. Δεν είναι όλα ζόρικα όμως, ξέρεις άλλωστε ότι το σύμπαν προνοεί οπότε θα σχηματίσει  όψεις που θα γλυκάνουν και θα δώσουν έμπνευση και κατάνυξη στον κόσμο όπως η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον Ταύρο, το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα  και προς το τέλος της βδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα. Ρομαντισμός, ευγένεια, κοινωνικότητα, εύκολες μετακινήσεις, ανάγκη για επαφή με αδέρφια-συγγενείς αλλά και καλλιτεχνική διάθεση. Μπορεί να σκάσουν και ωραίες επιχειρηματικές ιδέες, δε ξέρεις! Αυτά εν τάχει αλλά θα σου πω και για τα ζώδια ένα-ένα (ή ωροσκόπους δες το κι έτσι) μια ολόκληρη βδομάδα περίμενα για να σου γράψω!

Για τους Κριούς

Όσο οι πλανήτες είναι στον Ταύρο, με τα οικονομικά θα ασχολούνται όπως και όλος ο κόσμος αυτό το διάστημα και μάλιστα θα έχουν έμπνευση οπότε κάτι θα σκεφτούν για να ανταπεξέλθουν. Χρειάζεται να προσέχουν φορολογικά, ασφάλειες, δάνεια μη τους φύγουν χρήματα αλλά και τα περιουσιακά τους. Όσοι είναι γεννημένοι 17-18/04 θα έχουν εύνοια μεν, ίσως από φιλίες ή από καλές γνωριμίες, αλλά επειδή εμπλέκεται κι ο Πλούτωνας  θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στα ανοίγματα τους και ίσως έτσι, σε βάθος χρόνου να δουν κάποιο όφελος επαγγελματικά. Θα υπάρχει ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον που θα τους κουράσει ή ίσως και ζημιές στο σπίτι.

Για τους Ταύρους

Οι Ταύροι ζορίζονται αρκετά αλλά όχι όλοι το ίδιο. Όσοι έχουν γενέθλια 27/04 περιμένουν τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις (αν δεν έχουν ήδη γίνει) σε σχέσεις ή συνεργασίες και ολοκληρώνουν καταστάσεις οι οποίες μπορεί να ξεκίνησαν τον περσινό Νοέμβρη. Άγχος και ανασφάλεια νιώθουν γενικά οι είναι γεννημένοι από 26/04 – 4/05 εξαιτίας της Πανσελήνου αλλά και του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού οπότε χρειάζεται υπομονή αλλά δε ξέρω αν την έχουν πιά. Θα πρέπει να γίνουν πιο ειλικρινής με τον εαυτό τους και να αντιμετωπίσουν τις όποιες αλλαγές έρχονται ώστε να μην παιδευτούν τόσο. Οι πιο τυχεροί είναι όσοι έχουν γενέθλια 4-13/05 οι οποίοι θα έχουν εύκολες μετακινήσεις, επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, διάθεση να περάσουν καλά, αρκετή έμπνευση και ιδέες για ότι θέλουν να ξεκινήσουν από δω και μπρος οπότε ελπίζω να το εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Ένα δωράκι περιμένει κι όσους είναι γεννημένοι 18-20/05.

Για τους Διδύμους

Εδώ κάτι ετοιμάζουν οι Δίδυμοι, να μου το θυμηθείς! Όλα παίζονται παρασκηνιακά, είτε από αυτούς είτε για αυτούς… Αποκαλύπτονται ή ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες θέματα που αφορούν το εργασιακό τους περιβάλλον, την υγεία, τη καθημερινότητα ή τα κατοικίδια τους. Πάντως έχουν υποχρεώσεις και κουράζονται αλλά δε μπορούν να κοιμηθούν. Έχουν έμπνευση, ωραίες ιδέες αλλά και υποσυνείδητο άγχος που τους κάνει να στριφογυρνάνε στο κρεβάτι τους, σε λίγο καιρό όμως θα ξεκινήσουν κάτι καινούργιο και θα αποφορτιστούν. Η ευκαιρία της εβδομάδας πηγαίνει σε όσους έχουν γενέθλια 18-20/06 ενώ οι γεννημένοι 13-14/06  θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά γιατί κινδυνεύουν από εξαπατήσεις κυρίως όσον αφορά τη καριέρα.

Για τους Καρκίνους

Ο Άρης θα βάλει φωτιά στα μπατζάκια τους! Θα έχουν τρέξιμο, νεύρα, μικροατυχήματα από τη βιασύνη τους και πολλές δραστηριότητες που αφορούν τους ίδιους κ το κοντινό τους περιβάλλον. Η Πανσέληνος αυτή έχει να κάνει με αποκαλύψεις που αφορούν τα παιδιά τους, τη δημιουργικότητα τους ή τα ερωτικά τους. Η κοινωνική τους ζωή πάντως είναι πολύ δραστήρια με πολλούς φίλους και προτάσεις ή μπορεί και να ετοιμάζουν δημιουργικά σχέδια που περιλαμβάνουν τη τεχνολογία. Θα πρέπει να έχουν το νου τους σε ότι σχετίζεται με κρατικό χρήμα, δάνεια ή περιουσιακά αφού ο Κρόνος εκεί απαιτεί σοβαρότητα και διαφάνεια. Μόνο οι γεννημένοι 19-20/07 ζορίζονται αρκετά γιατί η ζωή τους αλλάζει εξαιτίας του Πλούτωνα, σε αντίθεση με όσους έχουν γενέθλια 14-15/07 που έχουν την ευκαιρία να δουν τα όνειρα τους να παίρνουν σάρκα και οστά.

Για τους Λέοντες

Επηρεάζονται αρκετά τα Λιονταράκια από τούτη τη Πανσέληνο κυρίως οι γεννημένοι 30/07 (αλλά και οι 31/07-5/08 γενικότερα λόγω του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού) θα έχουν σοκ και αποκαλύψεις σε οικογενειακά ζητήματα ή θέματα σπιτιού που μπορεί να έχουν επίπτωση και στα επαγγελματικά τους. Ο τομέας της καριέρας τους πάντως είναι αρκετά ενεργοποιημένος και μάλιστα θα έχουν έμπνευση και ιδέες αυτό το διάστημα σε ότι αφορά αυτό το κομμάτι. Ο Άρης στον 12ο οίκο αναστατώνει τον ύπνο τους προκαλώντας τους άγχος και υπερένταση. Ευνοούνται οι παρασκηνιακές δράσεις αρκεί να μην προέρχονται από άλλους! Μεγάλες ευκαιρίες και εύνοια περιμένει όσους είναι γεννημένοι 20-21/08

Για τους Παρθένους

Το μόνο που σκέφτονται είναι ταξίδια, σπουδές και νέες φιλοσοφίες ζωής. Έχουν σχέδια σίγουρα για κάποιο ταξιδάκι αλλά πρέπει να έχουν το νου τους στο πως οδηγούν, αν κινηθούν οδικώς, γιατί η Πανσέληνος πέφτει στο 3ο οίκο τους. Επίσης μπορεί να έχουν αποκαλύψεις ή θέματα που ολοκληρώνονται σε σχέση με αδέρφια, συγγενείς, μεταφορικά μέσα ή σπουδές. Επιρρεπείς σε λάθη ή εξαπατήσεις μπορεί να είναι οι γεννημένοι 15-16/09 ιδίως από συντρόφους, συνεργάτες ή δικαστήρια. Ξεκινάνε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με φίλους, ομάδες, τεχνολογία ή πολιτική.

Για τους Ζυγούς

Ίσως κλονίζεται η αυτοπεποίθηση τους αυτές τις μέρες κι αυτό το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο για τους Ζυγούς. Σίγουρα χρειάζεται να προσέχουν τα οικονομικά τους για λάθος χειρισμούς γιατί το ταμείο τους φαίνεται να γεμίζει από χρήματα άλλων και λόγω της Πανσελήνου έχουν αποκαλύψεις που μπορεί να αφορούν απώλειες σ’ αυτό το κομμάτι. Ο σεξουαλικός τομέας επίσης είναι αρκετά δραστήριος και τους απασχολεί για τον έναν ή τον άλλο λόγο. Αυτή τη περίοδο ξεκινά και το κυνήγι για μια καλύτερη θέση στη δουλειά τους ή κάνουν κινήσεις να βελτιώσουν τη καριέρα τους ,καλό είναι αυτό αρκεί να μη μαλώσουν με ανώτερους ή αφεντικά. Αυτοί όμως που βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει πραγματικά κάτω από τις προσταγές του Πλούτωνα είναι οι γεννημένοι 19-20/10 ενώ οι πιο τυχεροί γι’ αυτή την εβδομάδα θα είναι όσοι γεννήθηκαν 20-21/10.

Για τους Σκορπιούς

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας αφού η Πανσέληνος γίνεται στο δικό τους ζώδιο. Σοκ, αποκαλύψεις και θέματα που ίσως ξεκίνησαν τον Νοέμβρη ολοκληρώνονται τώρα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Μάλλον οι άλλοι τους πιέζουν τόσο καιρό και ήρθε η ώρα να σκάσουν σαν ηφαίστεια ειδικά οι γεννημένοι 30/11 αλλά και όσοι έχουν γενέθλια 31/11-5/12 λόγω Κρόνου-Ουρανού. Μπορεί και οι ίδιοι βέβαια να έχουν οδηγήσει τη κατάσταση στα άκρα. Επιπτώσεις θα υπάρχουν και στον οικογενειακό τομέα, δε πειράζει όμως γιατί όλα γίνονται για επικρατήσει στη ζωή τους μόνο ότι είναι αληθινό, άλλωστε με τον Άρη στον 9ο θα πρέπει να φρεσκάρουν το νόημα της ζωής τους και να παλέψουν γι’ αυτό. Οι πραγματικά τυχεροί είναι οι γεννημένοι 19-20/11 που θα έχουν την εύνοια του Δία και οι γεννημένοι 14-15/11 μπορούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα με τη βοήθεια του Ποσειδώνα.

Για τους Τοξότες

Οι Τοξότες αυτές τις μέρες δε κοιμούνται καλά, έχουν μια εσωτερική αναστάτωση. Πάντως με τη Πανσέληνο θα αποκαλυφθούν πράγματα που έκαναν οι άλλοι πίσω απ’ τη πλάτη τους ή και το αντίστροφο. Κατά τα άλλα η προσοχή τους είναι στραμμένη στις εργασιακές τους υποχρεώσεις, στη διατροφή, την υγεία και τα κατοικίδια τους. Στις μετακινήσεις, στη μάθηση και την επικοινωνία με συγγενείς έχουν κάποιες υποχρεώσεις και εμπόδια. Το ευχάριστο είναι ότι ενεργοποιούνται σεξουαλικά. Οι γεννημένοι 13-14/12 πρέπει να προσέχουν για εξαπατήσεις και απογοητεύσεις ενώ αυτοί που είναι γεννημένοι 18-19/12 έχουν τη τύχη με το μέρος τους. Φτηνά τη γλιτώνουν οι Τοξότες, μια χαρά τους βρίσκω!

Για τους Αιγόκερους

H Πανσέληνος αυτή αφορά αποκαλύψεις στο φιλικό κύκλο των Αιγόκερων ή σε ομάδες τις οποίες ανήκουν. Σε γενικές γραμμές έχουν πολύ όρεξη για διασκέδαση, δημιουργία και έρωτα κι αν δεν είχαν και το οικονομικό αγκάθι που τους περιορίζει αλλά και την ένταση με τυχόν συντρόφους ή συνεργάτες, θα ήταν καλύτερα παρ’ όλα αυτά η ζημιά δεν είναι πολύ μεγάλη. Επιβαρυμένοι είναι οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί 16-17/01 εξαιτίας του Πλούτωνα αλλά είναι κι αυτοί που γεννήθηκαν 12-13/01 που έχουν μεγάλη έμπνευση και δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους.

Για τους Υδροχόους

Τα σοκ και οι αποκαλύψεις της Πανσελήνου αυτής έχουν να κάνουν με το επάγγελμα, τη καριέρα, τη δημόσια εικόνα και τους εργοδότες των Υδροχόων. Υπάρχει περίπτωση να έχουν και μιας μορφής δημοσιότητα, εύχομαι για καλό λόγο γιατί ο Άρης στον 6ο οίκο προκαλεί εντάσεις και νεύρα στον εργασιακό τους χώρο! Το σπίτι και η οικογένεια μπορεί να σχετίζονται με κάποιο τρόπο στις αποκαλύψεις αυτές γιατί αποτελούν τη βασική τους ενασχόληση αυτό το διάστημα. Έχουν να ανταπεξέλθουν σε ευθύνες και υποχρεώσεις μεν αλλά θα γίνουν πιο ώριμοι και με τον καιρό θα χτίσουν σχέσεις και συνεργασίες που θα έχουν γερή βάση.

Για τους Ιχθύες

Οι Ιχθύες έχουν αποκαλύψεις σε αυτή τη Πανσέληνο που αφορούν ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις και γιατί όχι μια νέα φιλοσοφία ζωής. Ελπίζω μόνο να μη τους ακυρωθεί κάποιο ταξιδάκι μέρες που είναι! Πάντως θέλει προσοχή στα δρομολόγια, στις ώρες κλπ γιατί είναι που είναι βουτηγμένοι στο δικό τους κόσμο, έχουν και το Ποσειδώνα από πάνω οπότε χρειάζεται γενικά διπλή ανάγνωση για να αποφύγουν λάθη κι εξαπατήσεις ειδικά οι γεννημένοι 13-14/02. Εν τω μεταξύ ο Δίας σε λίγο καιρό ετοιμάζει κάτι πολύ καλό γι’ αυτούς, για να δούμε…Σε γενικές γραμμές είναι απ’ τους πιο ευνοημένους, έχουν επαφές με αγαπημένους, μετακινούνται, εμπνέονται, επικοινωνούν και τώρα που μπαίνει κι ο Άρης στο 5ο οίκο τους, ξεκινάνε οι έρωτες, τα φλέρτ και ποιος τους πιάνει!

Όπως κατάλαβες αγαπημένο μου Αστρολόγιο, η Πανσέληνος αυτή δε θα είναι piece of cake αλλά από τη Μεγάλη Τρίτη τα πράγματα στρώνουν αρκετά και η  Κυριακή του Πάσχα είναι μια καλή μέρα, με φόβο και καχυποψία μεν για τις εξόδους αλλά με πολλές μετακινήσεις, μη πω πάρα πολλές, και επικοινωνία πλούσια και ουσιαστική, με αγαπημένα πρόσωπα που θα κάνει τον κόσμο να νιώσει επιτέλους πληρότητα. Σ΄ αφήνω λοιπόν, έξω ξημερώνει και τα αστέρια σβήνουν ένα-ένα απ’ τον ουρανό… Εύχομαι Καλή Πρωτομαγιά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο! Τα λέμε την άλλη βδομάδα!

Από τη Σουλάη Κατερίνα

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα