ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον ΚΡΙΟ από 21/3/21 – 14/4/21 και πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια

ASTROTEAM GUEST
18/03/2021

Η Αφροδίτη από διέλευση θα είναι στο ζώδιο του Κριού από τις 21/3 – 14/4/2021. Ένας θηλυκός πλανήτης της αγάπης και του έρωτα σε ένα αρσενικό ζώδιο είναι φυσικό να αδυνατεί να προσφέρει όμορφα και τρυφερά συναισθήματα. Η Αφροδίτη εδώ βρίσκεται σε αδυναμία, γιατί το ζώδιο του Κριού είναι σε μια μόνιμη μάχη. Έτσι και η αγάπη και ο έρωτας εκφράζεται με ένταση και πάθος όμως χωρίς διάρκεια.

Η Αφροδίτη στον Κριό θέλει να κατακτήσει το άτομο που επιθυμεί και να διεκδικήσει στιγμές πάθους. Τα άτομα που έχουν την Αφροδίτη τους σε αυτό το ζώδιο ερωτεύονται πολύ γρήγορα και γίνονται σύντροφοι με μεγάλη ζωντάνια, όμως βαριούνται πολύ εύκολα και προχωρούν στην επόμενη σχέση.

Ο εγωισμός του Κριού εκφράζεται ως ανάγκη να βάζει τον εαυτό του πρώτο και να ηγείται σε κάθε περίσταση και αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να αποδώσει σωστά στην έννοια της συντροφικότητας όπως αναζητά το απέναντι ζώδιο του Ζυγού.

Η διέλευση της Αφροδίτης στο Κριό θα ενεργοποιήσει την ανάγκη για έρωτα, για δράση, για ζωή και δεν θα διστάσει να διεκδικήσει αυτό που θέλει στον έρωτα αλλά και στα υλικά αγαθά. Δεν θα υπάρχει υπομονή να περιμένει γιατί αισθάνεται πως η ζωή περνάει και εκείνη θέλει να τρέξει μαζί της. Η ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία της θα αναγκάσει με απόλυτο και εγωιστικό τρόπο να δραστηριοποιηθεί, να αγαπήσει, να βγάλει χρήματα και να πολεμήσει σε κάθε αντίξοη συνθήκη. Η Αμαζόνα του ζωδιακού θέλει την απελευθέρωση και θα αγωνιστεί να την αποκτήσει!

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Κριό θα αλλάξει την ενέργεια και θα ενεργοποιήσει ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς δηλαδή Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και ωροσκόπο και όσοι έχετε πλανήτες σε αυτά τα ζώδια θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες και πρέπει να τις αρπάξετε γρήγορα (γιατί δεν έχει υπομονή να περιμένει και φεύγει και μαζί της χάνετε η ευκαιρία). Επίσης θα ενεργοποιήσει την τύχη των ζωδίων του αέρα δηλαδή Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια. Το πολύ θετικό της διέλευσης είναι πως θα φτιάξει και την ψυχολογική σας διάθεση, επίσης θα έχετε φλερτ και καλύτερη οικονομική τύχη.

Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια η ¨Αμαζόνα¨ του ζωδιακού:

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας προσφέρει δύναμη και την επιθυμία να ζήσετε όμορφες ερωτικές στιγμές. Θα διεκδικήσετε τον άνθρωπο που σας έχει γοητεύσει και θα φροντίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση για να τονίσετε ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ερωτικές υποθέσεις από το παρελθόν σας απασχολούν και σας θεραπεύουν τις πληγές σας. Κρυφά συναισθήματα και σχέσεις θα γλυκάνουν τη ψυχολογία σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και ο διαλογισμός και η προσευχή θα βοηθήσει την ψυχική σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Οι φίλοι και οι κοινωνικές σχέσεις θα σας απασχολήσουν όλο το διάστημα και πολύ πιθανό να αναπτυχθεί ένας νέος έρωτας μέσα από τις παρέες σας. Το διαδίκτυο θα παίξει σημαντικό ρόλο για να αναπτύξετε τα ταλέντα σας και να βρείτε νέους φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καριέρα και η προβολή σας θα είναι πολύ σημαντική το διάστημα αυτό και καλό είναι να είστε έτοιμοι να αναλάβετε περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες που θα σας καταξιώσουν. Η φιλοδοξία σας θα είναι έντονη, αλλά προσοχή να μην λειτουργήσετε ανταγωνιστικά και απομακρύνετε σημαντικά άτομα από κοντά σας.

ΛΕΩΝ
Ο έρωτας πιθανόν να έρθει από μακριά και να ζήσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα. Οι φιλίες με άτομα από το εξωτερικό θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και πιθανόν να σας συνδέει ένας κοινός τρόπος σκέψης και φιλοσοφίας ή και κοινές σπουδές. Νέες γνωριμίες δίνουν ευκαιρίες για επέκταση και γνώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα οικονομικά είναι ο τομέας που θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα και θα ψάξετε τον καλύτερο τρόπο για να αυξήσετε τις εισοδηματικές πηγές σας. Αγοραπωλησίες ακινήτων πιθανόν να σας απασχολήσουν και κληρονομικές υποθέσεις θα σας ευνοήσουν. Θα έχετε επιστροφές χρημάτων αν σας οφείλουν ή θα κάνετε μια νέα οικονομική ρύθμιση.

ΖΥΓΟΣ
Η συντροφική σας σχέση θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα και καλό είναι να πάρετε τη πρωτοβουλία να πλησιάσετε το σύντροφό σας χωρίς εγωισμό και να τον στηρίξετε σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά και στις επιδιώξεις του. Εύνοια επίσης στις συνεργασίες σας με μοναδικό σκοπό να αναπτύξετε τα κοινά σας συμφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καθημερινότητα αλλάζει και αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον και ο τρόπος δουλειάς αποκτά μια νέα μορφή και θα νιώθετε περισσότερο αποδοτικοί. Θέματα υγείας και διατροφής πιθανόν να σας απασχολήσουν και καλό είναι να αποφασίσετε ένα νέο τρόπο διατροφής και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση κάνοντας γυμναστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδιαίτερα ερωτικό το διάστημα με έντονα ερωτικές στιγμές και με διάθεση διασκέδασης και δημιουργίας. Τα παιδιά θα είναι πηγή χαράς για τους γονείς του ζωδίου. Οι κυρίες που θέλουν να αποκτήσουν παιδάκι το διάστημα αυτό είναι πολύ ευνοϊκό. Θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εικόνα. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για χαρούμενες στιγμές με τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα νέο έρωτα που θα σας ανανεώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ενδιαφέρον σας στρέφετε στην οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Άτομα που έχετε να δείτε πολύ καιρό θα τους καλέσετε στο σπίτι σας. Το σπίτι θα είναι πηγή χαράς και μια ανανέωση στο χώρο θα σας χαροποιούσε. Άτομα στην οικογένεια σας δείχνουν την αγάπη τους προσφέροντας υποστήριξη ή κάποιο δώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο και η επαφή σας με το περιβάλλον και με τα αδέλφια σας θα αποκατασταθεί αν είχατε πιθανές διαφορές. Νέες γνωριμίες βοηθούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη και μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο θα βοηθήσει την επαγγελματική σας πορεία. Ιδιαίτερη τύχη θα έχετε όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, τη διδασκαλία και την επικοινωνία.

ΙΧΘΥΕΣ
Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά σας και θα υπάρχει αύξηση των εσόδων σας, όμως χρειάζεται να είστε προσεχτικοί στη διαχείριση. Αν στο διάστημα αυτό προκύψει μια πρόταση για κάποια οικονομική επένδυση θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μην παρασυρθείτε σε κάτι υπερβολικό. Προσπαθήστε να αποταμιεύσετε, για να απαλλαγείτε από πιθανές ανασφάλειες.

Σημαντικές ημερομηνίες που η Αφροδίτη θα κάνει όψεις με άλλους πλανήτες:

Στις 26/3/2021 η Αφροδίτη σε όψη συνόδου με τον Ήλιο – Μεγάλη προσοχή στη οικονομική σπατάλη για όλα τα ζώδια, αλλά ιδιαίτερα τα ζώδια της φωτιάς του 1ου δεκαημέρου Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

Στις 26/3/2021 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο – Θετική ημερομηνία για σχέσεις και συνεργασίες και μια οικονομική εύνοια από το Κράτος ή από άτομα που έχουν ανώτερη θέση.

Στις 06/4/2021 η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Άρη – Βοηθητική όψη για ερωτικές σχέσεις που έχουν βαλτώσει και πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες για τους ελεύθερους.

Στις 10/4/2021 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία -Αισιοδοξία και οικονομική άνοδο μας δίνει πρόσκαιρη χαρά και η ανάγκη για διασκέδαση και όμορφες στιγμές θα εκφραστεί.

Στις 12/4/2021 η Αφροδίτη σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα – Θα εκφράσει έντονη ζήλια στις ερωτικές σχέσεις με ιδιαίτερη ένταση και χειραγώγηση.

Τα άτομα που έχετε την Αφροδίτη σας στο Κριό θα έχετε πολλές ευκαιρίες να εκφράσετε το έντονο ταμπεραμέντο σας στις ερωτικές σχέσεις και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις!

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα