ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ ΑΠΟ 25/2 -21/3/2021

ASTROTEAM GUEST
19/02/2021

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι σε θέση ρομαντική και φιλεύσπλαχνη, όμως σε αρνητικές όψεις ανακατεύει την αγάπη και δημιουργεί ερωτικές απάτες. Κατά βάση είναι χαρούμενη και καλόκαρδη με πολλές προσωπικές και κοινωνικές ευαισθησίες. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι σε έξαρση και αναζητά τον έρωτα και την αγάπη στην απόλυτη μορφή της για να μπορεί να νιώθει ευτυχισμένη. Όμως σε ένα μεταβλητό ζώδιο όπως είναι οι Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει διπλή σχέση, γιατί αναζητά μόνιμα τον ιδανικό έρωτα τον οποίο ποτέ δεν βρίσκει, γιατί δεν υπάρχει δυστυχώς αυτό το είδος του έρωτα που έχει ονειρευτεί.

Στο διάστημα που θα είναι στους Ιχθύες θα είμαστε ευαίσθητοι με τον πόνο και την θλίψη των άλλων ανθρώπων, όμως χρειάζεται ένα μέτρο γιατί στην επαφή του με τον Ποσειδώνα πιθανόν να πέσουμε θύματα εξαπάτησης και να εκμεταλλευτούν γενικότερα την καλή μας διάθεση. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες καλό είναι να μη παρασυρθούμε από αυταπάτες και από φανταστικές καταστάσεις, για να μην απογοητευτούμε και χάσουμε την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας από τις επιλογές μας.

Τα ζώδια που θα επηρεάσει θετικά είναι του υγρού στοιχείου δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες. Τα άτομα που ανήκετε σε αυτή την ομάδα ή έχετε πλανήτες και τον Ωροσκόπο σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες για καλύτερες αισθηματικές στιγμές, αλλά και τη δυνατότητα να κερδίσετε καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Καλή επίσης είναι η διέλευση και για τα ζώδια της γης δηλαδή Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, για να βρείτε νέες πηγές εσόδων και να ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ή παρέα με φίλους για να βελτιώσετε τη ψυχολογική σας διάθεση.

Η επιρροή της Αφροδίτης στους Ιχθύες σε όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ Μυστικές σχέσεις θα ενεργοποιήσει η διέλευση ή μια διάθεση νοσταλγίας για όμορφες στιγμές και συναισθήματα που έχετε ζήσει στο παρελθόν. Θα είναι ένα διάστημα που θα σκεφτείτε τις ουσιαστικές σας ανάγκες στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ Ευκαιρίες μέσα από κοινωνικές γνωριμίες για να επεκταθείτε επαγγελματικά και κάποιοι επαγγελματικοί στόχοι πραγματοποιούνται. Μέσα από παρέες και συλλογικούς χώρους θα δημιουργηθεί μια νέα ερωτική σχέση και πολύ πιθανό μια φιλική σχέση να μετατραπεί σε ερωτική.

ΔΙΔΥΜΟΣ Η τύχη θα είναι στην καριέρα σας και εκεί θα αποδείξετε τα ταλέντα σας και θα προβληθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Μια ερωτική σχέση είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί στον επαγγελματικό σας χώρο. Νέες επαγγελματικές γνωριμίες θα προωθήσουν τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η τύχη έρχεται από τον νέο τρόπο που φιλοσοφείτε και σκέπτεστε και από τις ανώτερες σπουδές, για όσους σπουδάζετε και σχεδιάζετε το μέλλον σας. Πολύ πιθανό από το εξωτερικό να έρθει κάποια βοήθεια ή μια σημαντική πρόταση. Πολλές φιλοσοφικές συζητήσεις με άτομα με διαφορετικές απόψεις ή κάποια σεμινάρια σας βοηθούν στη πνευματική σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ Η τύχη έρχεται από τα έσοδα του/της συντρόφου σας ή από κληρονομικές υποθέσεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας. Η ερωτική ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πολύ πιθανό οι ελεύθεροι να σκεφτούν την συγκατοίκηση. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία για την αναζωπύρωση της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η τύχη έρχεται από τον τη συντροφική σας σχέση και πολύ πιθανό οι αδέσμευτοι θα θελήσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε όμορφες στιγμές και να βελτιωθεί η σταθερή σας σχέση ή ο γάμος σας. Μπορείτε να κάνετε κάποια δώρα στον εαυτό σας και στον/στη σύντροφό σας για να φτιάξετε την ψυχολογία σας. Θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε.

ΖΥΓΟΣ Η καθημερινότητά σας γίνετε πολύ καλύτερη και η τύχη είναι στη δουλειά σας και όσοι είστε σε αναζήτηση εργασίας θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η διατροφή και η φυσική σας κατάσταση θα σας απασχολήσει και θα υπάρξει βελτίωση. Οι συνάδελφοι σας στηρίζουν και πιθανόν για τους ελεύθερους να υπάρξει ένας νέος έρωτας στο περιβάλλον της εργασίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η τύχη στον πιο δημιουργικό οίκο για σας τους Σκορπιούς και ο έρωτας και τα παιδιά θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας αναστατώσει και θα φέρει τη χαρά στη ζωή σας. Οι γονείς θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις για την πρόοδο των παιδιών σας. Οι κυρίες του ζωδίου που θέλουν να κάνουν παιδάκι θα χαρούν με μια εγκυμοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η αγάπη και η αρμονία στο σπίτι και την οικογένεια θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας. Θα έχετε θετικές εξελίξεις από ακίνητα ή αν κάποιοι θέλετε να κάνετε μια επαγγελματική δραστηριότητα θα υπάρχουν πολλές διευκολύνσεις για να το πετύχετε. Επίσης θα έχετε την ανάγκη να διαμορφώσετε αισθητικά το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ Η επικοινωνία θα σας προσφέρει την τύχη για να υπογράψετε συμφωνίες επαγγελματικές. Το στενό περιβάλλον και τα αδέλφια στηρίζουν τις επιλογές σας και η εξωστρέφεια θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε αισθηματική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα στηρίξει τις οικονομικές σας ανάγκες και θα απαλλαχτείτε από πιθανές ανασφάλειες. Οι επαγγελματικές επενδύσεις θα φέρουν καλύτερες απολαβές και η αυτοπεποίθησή σας θα αποκατασταθεί. Νέες πηγές εσόδων έρχονται από νέες πρωτότυπες ιδέες. Θα έχετε την ευκαιρία να εκτιμήσετε καλύτερα τα άτομα που σας στηρίζουν στις καλές και κακές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ Η γοητεία σας θα είναι μεγάλη και θα έχετε πολλές ερωτικές ευκαιρίες όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια νέα ερωτική γνωριμία και οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας. Επίσης θα έχετε οικονομική βελτίωση και θα απαλλαγείτε από πιθανές οφειλές. Αξιοποιήστε το διάστημα για να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Από την Ιωάννα Κατσιμάρδου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα