Αφροδίτη στον Τοξότη… πιστή ή άπιστη;

ASTROTEAM GUEST
23/12/2020

Πολλά λέγονται για αυτή την Αφροδιτούλα του ζωδιακού που την χρεώνουν για το «ανάλαφρο» του χαρακτήρα της. Συχνά δε, θεωρούν ότι δεν κάθεται και πολύ φρόνιμα με τους συντρόφους της και οι σχέσεις της είναι γενικά άστατες και πολυμορφικές κάτι σαν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούν πολλοί και διαφορετικοί οδηγοί – ίσως και λεωφορείο!

Μα πόσο άδικο έχουν να παρεξηγούν αυτή την πληθωρική Αφροδίτη που απλά είναι τόσο φιλική και μεγαλόκαρδη ώστε στο τέλος να πιστεύουν ότι έχει καρδιά «αγγινάρα»!  Αλήθεια έχει πίστη και αφοσίωση ή απλά πρέπει να την αποφεύγουμε;

Στην πραγματικότητα για να διαπιστώσουμε αν κάποιος είναι πιστός στις σχέσεις του οφείλουμε να εξετάσουμε πολλά περισσότερα σημεία μέσα στον αστρολογικό του χάρτη πριν καταλήξουμε στο τελικό συμπέρασμα περί πίστης ή απιστίας. Κρατάμε βεβαίως ότι όσοι έχετε Αφροδίτη στον Τοξότη σας αρέσει η περιπέτεια και το φλερτ, επιθυμείτε μια επαφή χαλαρή αλλά φιλοσοφημένη και επί της ουσίας να μπορεί να «ταξιδεύει» στο μυαλό και το κορμί του συντρόφου της (που και αυτά θα πρέπει να είναι από πληθωρικά έως… μπαμπάτσικα)

Πως φαίνεται ότι σας αγαπάει αυτή η Αφροδίτη;

Μα είναι πολύ απλό… σας προτείνει διαρκώς να σας πάει ταξίδια (έστω και μέχρι την πρώτη κοντινή πλατεία).

Από Astro girl

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα